Vec dugo vremena nije izasla neka dobra SIMULACIJA voznje za PC.
GRID koji je izasao 2008 (ako se ne varam) je imao grafiku daleku ispred svoga vremena. Danas skoro 5 godina poslije ta grafika i dalje izgleda super. Bilo je naravno i prikaz iz kokpita. GRID 2 ce imati istu grafiku kao i 1, ali cemo trebati imati 25179 puta jaci komp da je pokrenemo.
Djabe mi grafika u GRID 2, ako je fizika i ponašanje auta gore od GRID-a...ako je AI gori od GRID-a...korak unazad...
GRID nije simulacija ni arkada..nesto izmedju...igra te ne maltretira toliko sa traction control, al isto tako ti daje mogucnosti da mozes igrat i na rubu "Oversteer-a"
Trebali su poboljšat AI, tj dodat nove tezine, i UNAPRIJEDIT fiziku auta i ponašanje da izgleda sto realnije, a opet da nije toliko komplicirano za naucit a niti lako za master. S ovim sta sam vidio nista nije pogodjeno..ovo je kao Dirt Showdown... AI auto se ponašaju kao da su sami na cesti i ako da nema nikog iza njih, pa da paze na putanju kojom ulaze u zavoj i kako se postavljaju..ostavljaju doslovno RUPE na skoro svakom zavoju di se moze proc samo pustanjem gasa i pravim ulaskom u zavoj. Ja se toplo nadam da ovo u videjima nije NAJTEZI AI..jer ako je...nema tu srece od toga...