Race Driver: GRID 2

poruka: 336
|
čitano: 74.581
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Race Driver: GRID 2
Bruno Matejcic kaže...

Vec dugo vremena nije izasla neka dobra SIMULACIJA voznje za PC. 

GRID koji je izasao 2008 (ako se ne varam) je imao grafiku daleku ispred svoga vremena. Danas skoro 5 godina poslije ta grafika i dalje izgleda super. Bilo je naravno i prikaz iz kokpita. GRID 2 ce imati istu grafiku kao i 1, ali cemo trebati imati 25179 puta jaci komp da je pokrenemo.

Djabe mi grafika u GRID 2, ako je fizika i ponašanje auta gore od GRID-a...ako je AI gori od GRID-a...korak unazad...

GRID nije simulacija ni arkada..nesto izmedju...igra te ne maltretira toliko sa traction control, al isto tako ti daje mogucnosti da mozes igrat i na rubu "Oversteer-a"

Trebali su poboljšat AI, tj dodat nove tezine, i UNAPRIJEDIT fiziku auta i ponašanje da izgleda sto realnije, a opet da nije toliko komplicirano za naucit a niti lako za master. S ovim sta sam vidio nista nije pogodjeno..ovo je kao Dirt Showdown... AI auto se ponašaju kao da su sami na cesti i ako da nema nikog iza njih, pa da paze na putanju kojom ulaze u zavoj i kako se postavljaju..ostavljaju doslovno RUPE na skoro svakom zavoju di se moze proc samo pustanjem gasa i pravim ulaskom u zavoj. Ja se toplo nadam da ovo u videjima nije NAJTEZI AI..jer ako je...nema tu srece od toga...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
15 godina

WSR Part 2: Expanding into Europe - GRID 2

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Sa gledista price, i kako ce taj svijet automobilizma i trkanja bit prezentiran mogao bi to bit i najbolji Grid, al nadam se toplo se nadam, da ovo sta smo vidli od voznje nije ono zadnje sta cemo nač kad igra izadje. Ja shvacam da oni pokusavaju prikupt sto veci kadar ljudi...da postanu kao NFS recimo...ali nadam se da nece ic toliko daleko da od GRID-a koji je bio polu simulacija polu arkada, ovisno o postavkama, stilu igre i ostalome, da GRID 2 pretvore u arkadetinu u rangu NFS-a...tipa ono "daj gas, zaboravi na kocnicu i neke zakone voznje i samo se proguraj nekako do cilja"

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
neaktivan

molim ih kao dragoga boga da se okrenu utkrivanju klasa kao sto je to bio slucaj sa starom tocom, znaci bmw, opel, alfa...  kada vidim one Konig gluposti i neke lamborghinije koji skrecu jedino ako prosto stanes u mjestu pred sam zavoj onda ga je*i. grid je uostalom bio strasno neposten, u slabijim klasama na ISTOJ tezini AI kao da je prvi puta sjeo u auto ali kada uzmes tamo porsche i one le mans perverzije (ponavljam, na ISTOJ tezini) odjednom voze perfektno.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sushii kaže...

molim ih kao dragoga boga da se okrenu utkrivanju klasa kao sto je to bio slucaj sa starom tocom, znaci bmw, opel, alfa...  kada vidim one Konig gluposti i neke lamborghinije koji skrecu jedino ako prosto stanes u mjestu pred sam zavoj onda ga je*i. grid je uostalom bio strasno neposten, u slabijim klasama na ISTOJ tezini AI kao da je prvi puta sjeo u auto ali kada uzmes tamo porsche i one le mans perverzije (ponavljam, na ISTOJ tezini) odjednom voze perfektno.

GRID-ov AI na Extreme uz sva pomagala iskljucena i Pro Mode je blago receno RETARDIRAN. Jedini izazov predstavlja Ravenwest, i to u obliku da ih nemos izgurat sa ceste i da prolaze zavoje nerealnim brzina..odnosno ja nemogu tom brzinom ni pod najboljim kutem uletit al scott ili mckane prolaze zavoj ono kao od šale...

15 godina

GRID 2 Dubai LiveRoutes Endurance - Multiplayer Gameplay

Grid 2 Japan Drift Racing Developer Commentary

Grid 2: A Different Take on Multiplayer

2 0 hvala 1
16 godina

nakon pogledama tri gornja videa, nekako mi grid 1 ostavlja bolji osjecaj na driftu i trkama nego grid 2. dvojka me nekako vuce na nfs a ne na grid.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina

fizika voznje dosta slicna onoj u gta4, ko je igro zna o cem pricam :)

promasaj od igre, KATASTROFA

Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nakon svih ovih videa koje sam vidio...opet stojim iza onog sta sam rekao i prije...GRID2 je korak unazad sta se tice fizike voznje i sveopceg dojma auta i ponašanje samog na cesti...za ostalo, u smislu grafike modova i "Price" to je plus...al ono najbitnije su zastekali...

Odigrat cu GRID2 al nece bit to to...

Prvo i osnovno drift izgleda kao da je dosao iz NFS-a kao i sveopci dojam voznje uopce mi ne daje dojam da je ovo nastavak GRID-a. Da nema imena i da ne pise Race Driver GRID 2 covijek bi pomislio da je ovo mozda neki novi Dirt/NFS Showdown.

AI vozaca koliko sam vidio nije bajan, stovise gori je od jedinice i ja stvarno neznam kako im je to uspijelo?? AI od GRID-a je bio prelak, bar meni...al ovo sta sam vidio u GRID-u 2, ako je to NAJTEZE onda je u rangu sa NFS-om...

Dve kljucne stvari koje su trebale ic napred su ustvari isle nazad...a to je FIZIKA i sveopce ponašanje i dojam auta u interakciji sa stazom i AI. Ostalo je nebitno...grafika ko grafika...neka bude ok, prica nek naprave nesto, nek naprave vise staza i to je to...

Ja shacam da oni od GRID-a nece radit Forzu ili GT5 al opet...zar toliko odlaze u arkadu? Pa SHIFT ce nakraju ispast "SIMULACIJA" pored ovog GRID-a...

13 godina
neaktivan

shift 2 sa modovima jedino kaj sam zadnje igro i da je bilo dobro... ovo je tolki trash da je za plakati.. cak i za cistu arkadu.. 

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

boze ako igra bude stvarno ovakva ... jebote auti od 1.5 tone ponasaju se kao ... ma nema smisla uopce komentirati. battlefield 3 ima vecu simulaciju voznje. strasno u kojem smjeru idu danasnje igre

Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina

Multiplayer Redefined - GRID 2

1 0 hvala 1
15 godina

GRID 2 Uncovered - Customisation

1 0 hvala 1
15 godina

GRID 2 Presents: BMW 'M' Cars

1 0 hvala 1
15 godina

Multiplayer Redefined Extended Cut - GRID 2

GRID 2 Uncovered - Algarve Gameplay

2 0 hvala 1
15 godina

GRID 2 Uncovered - Brands Hatch Gameplay

GRID 2 Uncovered - Cote d'Azur Gameplay

GRID 2 Uncovered - Paris Gameplay

3 0 hvala 2
15 godina

Grid 2 - Live Routes Trailer

Grid 2 Paris Eliminator Race Developer Commentary

Grid 2 Dubai LiveRoute Race Developer Commentary

GRID 2 - Red Bull Ring GP Gameplay (Xbox 360)

1 0 hvala 1
15 godina

GRID 2 Uncovered - Miami

1 0 hvala 1
15 godina

WSR Part 3: Asia, New Frontiers

Oakley Promo Event | Overtake - GRID 2

0 0 hvala 0
15 godina

smijesno je kako se auti ponasaju u voznji. nisam odavno vidio nesto ovako lose :d i jos nema kokpit view

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

jao, koje smece hahahah... bruka za ljude koji su nekada pravili Race Driver i Toca-u... jbla djeca i multiplayer, cujj followers? cemu to sluzi? wtf?

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

GRID 2 Uncovered - Yas Marina Race

GRID 2 Uncovered - Dubai Endurance

1 0 hvala 1
15 godina

The IndyCar Pack - GRID2

1 0 hvala 1
15 godina

toliko dugo očekivani grid 2 je izašao i nitko ga ne igra?

meni a ne pada na pamet ni skinut...

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Ja sam ga nabavio za PS3

A ono.. za sad se ne čini loše, ništa posebno ali trebam još odigrat da dobijem nekakav dojam

Za sad mi se čini prearkadno

No. No. No. This is beautiful. This is art.
14 godina
odjavljen

ima li jos dojmova prvi nastavak mi je bio fantastican,al nisam siguran jos za drugi

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Malo sam odigrao i totalno sam razočaran osječaj je koda igram neki NFS nije ni do koljena starom GRIDu.

Nema pogleda iznutra, fizika vožnje katastofa, ono driftanje ko na NFS samo skrenem i auto sam drifta, grafika je uredu ali šta vrijedi.

0 0 hvala 3
15 godina

IGN - Grid 2 - Video Review 8.0

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Skinuo sa Steama, igrao 3 sata u komadu, što mogu reći za malo koju novu igru. Fizika je u početku malo neobična, ali se brzo uhvati osjećaj i nije kao u prvom dijelu. Nije totalni arkadni stil, ali više nije ni balans između arkade i simulacije.

Grafika je za utrku iznadprosječna, sunce, sjene, odsjaj na limu, općenito jako lijepo izgleda, a igra nije ni zahtjevna. Zvokovi motora su za pohvalu, na 5.1 sustavu zvuči odlično.

Ono di su kiksali je definitivno izbacivanje kamere iz perspektive vozača, ne kužim čemu taj potez? Istina, nije da puno ljudi igra iz te perspektive, ali opet broj nije zanemariv.

Priča tako-tako, glavni posao je da kroz pobjede osigurate stvaranje kao neke svjetske lige koja će privlačiti najbolje od najboljih sa svih kontinenata.

Zanimljivo, igra nekako bolje leži na Xbox 360 kontroleru, nego na G27 volanu, iako sam proveo pola sta namještajući feedback na volanu i u igri, nisam uspio postići izravnost kao u prvom dijelu. Za 360 nema dileme, samo uštekaj i igraj.

Imao sam neke manje frejm dropove na GTX 670, ali rješio sam ih da sam skinuo beta drivere.

Sve u svemu, solidna igra i prijeći ću je do kraja, ali moglo je bolje. Valjda su željeli privući više igrača, pa su krenuli u novom smjeru.

Ke?!

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice