Rekli su da neće biti kokpita, odnosno pogleda iznutra.. Užas!!
PU mater im.... jebo ih nfs, country i gradske staze, ovo ne moze valjat da ga jebes... grid je bio prelagana igra pretpostavljam da ce i ovo smece....
Onda bolje da ne izdaju igru!
molim!?!?!?!?!
nemogu vijerovat,da codemasters ne stave cockpit view,hebo ih bog,ja se radovo ko malo dijete novom gridu pošto znam da svaki novi NFS bude za ku*ac i da je taj serijal umro,zato sam još više očekivo grid 2,strašno....
pročito sam onaj teksto koji je jedan od developera napiso,sve mi je sad jasno
"One final point to make is that we’re at the tail-end of the current console generation. We’re now incredibly familiar with the current hardware and have reached the point that we’re getting EVERYTHING possible from it. We’re dedicated to pushing GRID 2 to the next level, making it the definitive racing game on this generation of hardware. Dropping a lesser-used feature such as interior cam frees up the memory and processing power to push the more prominent systems to the next level is a tough decision but it's one we felt had to be made, for the benefit of the majority of players."
oni gledaju samo po ljudima koji su igrali multyplayer,samo 5% igrača je koristilo cockpit view u multyu zato što je tako teže igrat,kladim se da je 95% igrača u single playeru koristilo cockpit view,takve odluke me ne iznenađuju kod EA-a ai kod codemastersa,nevjerovatno....
Fail :(
Idem si odigrat GT5 malo da me vrati u normalu
Shift 2 napravi pravu malu revoluciju što se tiče cockpit viewa (helemet cam). Čovjek bi pomislio da će druge kuće to zamjetiti i eventualno poboljšati jer zbilja pridodaje ugođaju vožnje, a oni odhebu taj pogled jer debilčeki si vole voziti da vide cijeli auto.
Ne kužim ljude!
Ovo izgleda isto, ako ne i gore od originalnog GRID-a
bit ce strava ..ejdva cekam ..awwwww ^^ jos voznja ista izlgeda.. to najbitnije
cccccc ne sjećam se kad sam igrao race igru a da nije bio cockpit cam u igri. jedino tako i igram.ovo je baš onako ispod pojasa i jedan ogroman minus,nepremostiv.nema teorije da igram tako da vidim cijeli auto ili haubu ffs. više uopće ne čekam grid 2!!
Nema cockpita? Kakva glupost...
I nek isprave jednu od vecih mana, bar za mene...a to je tezina....
Preso sam GRID na Extreme bez ikakvih driving assista i jednostavno prelagan mi je bio...na x360 gamepadu...jedini protivnici koji valjaju u igri i predstavljaju neki veci i onako pravi izazov su iz ravenwesta rick scott i nathan mckean...s njima mi je uvijek bio gust se naganjat, iako su nerealno napravljeni i oni, jer neko od njih dvojce te lupi odletis u 3 pm...al ti nekog od njih dvojce lupis skoro nista se ne desi...mislim auti su im ko tenkovi napravljeni..
Dosao je datum izlaska...31. svibnja...
I ovo svakako vrijedi procitat:
Ovo ako bude valjalo preci ce i GRID :))
i dalje nema cockpit cam-a? bljuv
Orginalni GRID je bio predobar, a ovo sad ako izbace kabinu onda stvarno neznam sta reci jer mnogo igraca obozava utrke koje imaju kabinu u vozilima.Kabina odma podize zadovoljstvo igraca.
Orginalni GRID je bio predobar, a ovo sad ako izbace kabinu onda stvarno neznam sta reci jer mnogo igraca obozava utrke koje imaju kabinu u vozilima.Kabina odma podize zadovoljstvo igraca.
Zato se Shift serijal i igra samo sa pogledom iz kabine:) GRID sam igrao sa kabinom, al nekako mi je, hm ukocena, odnosno nije kao u Shiftu, pa sam neke trke di su zahtjevniji zavoji igrao sa kabinom, jer lakse se ubada đir...a neke sa pogledom iza auta...

Presao sam GRID na Extreme sa onim Pro Mode i iskljucenim onim ABS i sta sve nema, traction control......znaci da nema restarta utakmice...sa x360 gamepadom...i mozda ce zvucit nevjerojatno..al bilo mi je jako lako...jedini pravi izazov je pruzao Ravenwest..ostale sam prelazio bez problema i skupljao podium finishe..odnosno 1ST :)
Najbitnije je naucit staze, i kako auti funkcioniraju..poslje sve mi je islo lako...
Evo sad ga igram opet iz zabave...11 sezona 90M na racunu..i team driver koji je uvijek drugi..odnosno iza mene:) Nekad me i on izvuce sa podiumom kad ja zahebem koju utrku :)..odnosno 7. na world ranking je:)
Gledao sam sve moguce videje GRID-a 2...i ne obecava puno...umjesto da bude "korak" napred, cak je i "Korak" nazad. Fizika i sveopci dojam ponašanja auta na stazi je totalno nerealan...ovo su pretvorili u arkadetinu do bola..ko dirt showdown...mislim i GRID je bio arkada, al ne ovoliko...
Ako je ovo sta prikazuju najtezi AI...Extreme ili sta vec...onda je AI maltene gori od GRID-a...lik koji igra ovaj zadnji stream, doslovno je mogao u 2 kruga doc do 1. mjesta, al ne on u svakom zavoju koci cak i više od protivnika, tj cak i puno ranije od njih, a AI mu maltene pusta svaki zavoj otvoreni put da proleti pored...neznam, ja imam stil voznje dosta agresivniji od ovog, ulazim u dvoboj pa i ako treba malo trade paint al ovaj sta vozi, ovako se ne vozi ni grand turismo ili forza...previse kocenja, krive putanje, ne prati auto na ravnicama da smanji otpor, cudim se da je i upsio prec nekog, i to je vecinom bilo kad je shvatio da bi mogoa i kocit kasnije i sjec koji zavoj di mu je rupu pustao AI da prodje.
AI u GRIDU nije bilo nesto bajan..Extreame sam rijesavao bez problema u Pro Modu bez ikakvih dodataka i sranja i jedini pravi izazov su predstavljali Ravenwest..ovi ostali su bili smetala na stazi....
Nek poboljšaju AI, tj nek stave da je Extreame nesto sta je Ravenwest bio u GRID, ili cak i bolji...
Nisam previse optimistican oko ove igre...
Vec dugo vremena nije izasla neka dobra SIMULACIJA voznje za PC.
GRID koji je izasao 2008 (ako se ne varam) je imao grafiku daleku ispred svoga vremena. Danas skoro 5 godina poslije ta grafika i dalje izgleda super. Bilo je naravno i prikaz iz kokpita. GRID 2 ce imati istu grafiku kao i 1, ali cemo trebati imati 25179 puta jaci komp da je pokrenemo.
Pa GRID i nije bio neka simulacija...