Jel postoji emulator za psone tako da igram neke igre i dali bi to uopste islo na mom pc-u jos jedno pitanje ako tko zna koji i ako je besplatan neka mi da link za download.
Jel postoji emulator za psone tako da igram neke igre i dali bi to uopste islo na mom pc-u jos jedno pitanje ako tko zna koji i ako je besplatan neka mi da link za download.
Da,postoji ali će ti igre dosta trzat i to ti se ne isplati..Bolje kupi neki PSOne za 50kn i igraj..
Da,postoji ali će ti igre dosta trzat i to ti se ne isplati..Bolje kupi neki PSOne za 50kn i igraj..
Ma imam ja psone kod kuce samo mi se neda na tome igrat kamera mi ko da je nema planiram odigrat sat vremena pa dok se namucim da nadem cd prode 10 minuta pa dok mi ucita pola sata i nista od igranja zato bi rade na pcu
problem link ti neradi el mozes stavit neki drugi
Nije istina da će neke igre trzat, naime sve igre rade odlično (čak i bolje neg na PSX-u).
A i ako se malo igra s graphic pluginom, može se namjestiti veća rezolucija tekstura, pa igra izgleda ljepše nego original.
problem link ti neradi el mozes stavit neki drugi
Meni radi savršeno,neznam što je kod tebe..
Probaj opet: http://www.epsxe.com/
neznam ja je nemogu otvorit ni preko ie7,ff ni opera
neznam ja je nemogu otvorit ni preko ie7,ff ni opera
Onda u google ukucaj ime te stranice i to je to!
ne radi isti problem
ne radi isti problem
Onda je nešto do tvoga browsera,jer meni linkovi rade savršeno!
postoji ti program pomoću kojeg možeš igrati psone igre na kompu
postoji neki program pomoću kojeg možeš igrati psone igre na kompu al nezz kako se zove
Emulator.