evo kao sto samo ime govore zanima me dali se preko ikakvih programa moze napraviti da se igrice sa ps2 igraju na kompu.......ako moze moze li mi itko objasniti postupak kako i dali se to moze napraviti za limited account oblastima nad kompjuterom.......

- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mozes s ps2 emulatorima
al ja sam isprobavo i nije mu spjelo
trebat ces se dosta namucit da bi to radilo al nikad nece radit 100 % u redu
puno zafrkancije s biosima, ...,
može preko ps2 emulatora
http://www.recenzije.hr/softwer/softwer/playstation-2-emulator-1.00.48/
gledajte ja sam uspio skinuti torrent na kojem je crash 3 za ps1 i s njim sam dobio neki psx program m i ugl. skuzio sam taj program i tu igricu prek njge noralno igram....ali sada sam ubacio cd o jos neke igrice za ps1 i nije mi naslo taj game file .cdz koji je ova igra......ako neko prijavi ovaj post zbog ˝piratstva ˝ neka moderi.. ne brisu temu......

eo instalirao sam pcsx2 i sto sada trebam napraviti stavio sam igricu u komp i nije mi ju naslo nego kad stisnem run cd/dvd kaze
the specifidet bios file was not found.
a bios is required
pcsx2 to run
file not found
filename : bios
nerazumim se ja u ovo... pa ljudi pomagajte^^...
Treba ti jak komp za to
Ja imam PCSX2 0.9.6, i igram DBZ Budokai Tenkaichi 3 sa oko 30 fps-a(i vise), najvaznije je dobro nariktat i stavit prave plugins, ja san prije ima u istoj igri na starom kompu maximalno 7 fps-a, a jos DBZ BT3 je jedna najzahtjevnija igra za PCSX2 jer prije san ima problema s njom i citao na netu da ju je tesko pokrenit da normalno iđe, a eto sad je dobro jos mi samo fali gamepad (stari mi se razbio, vidit cu ima li da pristekam od ps2 gamepad na komp.)
Probaj igrati preko PCSX2
ako nemaš PS2 najjednostavnije je posudit ga od nekog ko ima, a ne se zajebavat s emulatorima.
MA kani se ti emulatora, više češ se namučit nego nešto pošteno odigrat...
ovo može lock : riješeno...
ponukan vašom temom potražio sam i skinuo Pcsx2.0 (emulator za ps2). Pokušao sam pokrenuti neke igre za ps1 (Spyro 2), ali on mi izbaci samo opcije za podešavanje datuma,vremena itd i nudi mi još opcije za memory card,a od igre ništa. Uopće nema glavnog menu-a za pokrenut igru. Zna li netko kak prek Pcsx pokrenut igru?!?
Probao sam mnogo puta,ali stalno izbacuje isto...
ps. imam biose za sve regije
Ja imam PCSX2 0.9.6, i igram DBZ Budokai Tenkaichi 3 sa oko 30 fps-a(i vise), najvaznije je dobro nariktat i stavit prave plugins, ja san prije ima u istoj igri na starom kompu maximalno 7 fps-a, a jos DBZ BT3 je jedna najzahtjevnija igra za PCSX2 jer prije san ima problema s njom i citao na netu da ju je tesko pokrenit da normalno iđe, a eto sad je dobro jos mi samo fali gamepad (stari mi se razbio, vidit cu ima li da pristekam od ps2 gamepad na komp.)
ponukan vašom temom potražio sam i skinuo Pcsx2.0 (emulator za ps2). Pokušao sam pokrenuti neke igre za ps1 (Spyro 2), ali on mi izbaci samo opcije za podešavanje datuma,vremena itd i nudi mi još opcije za memory card,a od igre ništa. Uopće nema glavnog menu-a za pokrenut igru. Zna li netko kak prek Pcsx pokrenut igru?!?
Probao sam mnogo puta,ali stalno izbacuje isto...
ps. imam biose za sve regije
za ps1 www.epsxe.com
meni odlično radi
može preko ps2 emulatora
http://www.recenzije.hr/softwer/softwer/playstation-2-emulator-1.00.48/
Moras napraviti image od DVD-a....
A šta je sa zahtjevima?Jel bi radila nba 2k9 da ne šteka?
To se i meni pojavljivalo kada sam pokusao pokrenut Crash 3 na ePSXe programu...moras konfigurisati Biose i konfigurisati sam program.
Ja sam to i ucinio...al problem je sto se ne sjecam kako...Ali na internetu posjeti youtube.com i ukucaj u pretrazivacu ovo:
How to konfigure ePSXe2 emulator i klikni na prvi video sa takvim imenom....tamo ces naci pomoc...
Nadam se da ovo pomaze...
A jel zna iko gdje preuzeti igre za ps2 emulatore?