Ps2 igre na PC

poruka: 21
|
čitano: 17.655
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ps2 igre na PC

evo kao sto samo ime govore zanima me dali se preko ikakvih programa moze napraviti da se igrice sa ps2 igraju na kompu.......ako moze moze li mi itko objasniti postupak kako i dali se to moze napraviti za limited account oblastima nad kompjuterom.......CoolBelji se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ps2 igre na PC

mozes s ps2 emulatorima

al ja sam isprobavo i nije mu spjelo

trebat ces se dosta namucit da bi to radilo al nikad nece radit 100 % u redu

puno zafrkancije s biosima, ...,

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ps2 igre na PC

može preko ps2 emulatora
http://www.recenzije.hr/softwer/softwer/playstation-2-emulator-1.00.48/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ps2 igre na PC

gledajte ja sam uspio skinuti torrent na kojem je crash 3 za ps1 i s njim sam dobio neki psx program m i ugl. skuzio sam taj program i tu igricu prek njge noralno igram....ali sada sam ubacio cd o jos neke igrice za ps1 i nije mi naslo taj game file .cdz koji je ova igra......ako neko prijavi ovaj post zbog ˝piratstva ˝ neka moderi.. ne brisu temu......CoolCool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ps2 igre na PC

eo instalirao sam pcsx2 i sto sada trebam napraviti stavio sam igricu u komp i nije mi ju naslo nego kad stisnem run cd/dvd kaze

the specifidet bios file was not found.

a bios is required 

pcsx2 to run 

file not found 

filename : bios 

nerazumim se ja u ovo... pa ljudi pomagajte^^...Belji se

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Ps2 igre na PC

Treba ti jak komp za to

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram. http://www.youtube.com/user/UKURR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ps2 igre na PC

Ja imam PCSX2 0.9.6, i igram DBZ Budokai Tenkaichi 3 sa oko 30 fps-a(i vise), najvaznije je dobro nariktat i stavit prave plugins, ja san prije ima u istoj igri na starom kompu maximalno 7 fps-a, a jos DBZ BT3 je jedna najzahtjevnija igra za PCSX2 jer  prije san ima problema s njom i citao na netu da ju je tesko pokrenit da normalno iđe, a eto sad je dobro jos mi samo fali gamepad (stari mi se razbio, vidit cu ima li da pristekam od ps2 gamepad na komp.)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Ps2 igre na PC

Probaj igrati preko PCSX2

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram. http://www.youtube.com/user/UKURR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Ps2 igre na PC

ako nemaš PS2 najjednostavnije je posudit ga od nekog ko ima, a ne se zajebavat s emulatorima.

17 godina
neaktivan

MA kani se ti emulatora, više češ se namučit nego nešto pošteno odigrat...

ovo može   lock : riješeno...

neču nikad više pogoditi razrednicu papiričem u glavi i derati se headshout -:)
17 godina
neaktivan
Ps2 igre na PC

ponukan vašom temom potražio sam i skinuo Pcsx2.0 (emulator za ps2). Pokušao sam pokrenuti neke igre za ps1 (Spyro 2), ali on mi izbaci samo opcije za podešavanje datuma,vremena itd i nudi mi još opcije za memory card,a od igre ništa. Uopće nema glavnog menu-a za pokrenut igru. Zna li netko kak prek Pcsx pokrenut igru?!? 

Probao sam mnogo puta,ali stalno izbacuje isto...

ps. imam biose za sve regije

Intel Celeron 2.40 Ghz, 768 mb DDR,Evga GeForce FX 5200 128MB,40gb HDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
markoal kaže...

Ja imam PCSX2 0.9.6, i igram DBZ Budokai Tenkaichi 3 sa oko 30 fps-a(i vise), najvaznije je dobro nariktat i stavit prave plugins, ja san prije ima u istoj igri na starom kompu maximalno 7 fps-a, a jos DBZ BT3 je jedna najzahtjevnija igra za PCSX2 jer  prije san ima problema s njom i citao na netu da ju je tesko pokrenit da normalno iđe, a eto sad je dobro jos mi samo fali gamepad (stari mi se razbio, vidit cu ima li da pristekam od ps2 gamepad na komp.)

Koja ti je konfiguracija?
17 godina
pc ovisnik kaže...

ponukan vašom temom potražio sam i skinuo Pcsx2.0 (emulator za ps2). Pokušao sam pokrenuti neke igre za ps1 (Spyro 2), ali on mi izbaci samo opcije za podešavanje datuma,vremena itd i nudi mi još opcije za memory card,a od igre ništa. Uopće nema glavnog menu-a za pokrenut igru. Zna li netko kak prek Pcsx pokrenut igru?!? 

Probao sam mnogo puta,ali stalno izbacuje isto...

ps. imam biose za sve regije

kako misliš na ps2 emulatoru igrati ps1 igru? rađe onda skini emulator za ps1
17 godina
neaktivan
Ps2 igre na PC

za ps1 www.epsxe.com

"Carpe diem..." www.tutorialized.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ps2 igre na PC

meni odlično radi

I7 940 @4.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
warhed kaže...

može preko ps2 emulatora
http://www.recenzije.hr/softwer/softwer/playstation-2-emulator-1.00.48/

Kak to funkcionira,jel imaju tu kakvi systemski zahtjevi za igru ili kak...?
16 godina
neaktivan
Ps2 igre na PC

Moras napraviti image od DVD-a....

Necu da pisem koja mi je konfa jer je skulla...a uskoro ce biti supeer...weeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ps2 igre na PC

A šta je sa zahtjevima?Jel bi radila nba 2k9 da ne šteka?

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2009 21:32 (big_guy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
markoal kaže...

Koju konfu imaš?
Možeš li mi dati neki link po kojem si to sve namjestio ili listu plugina koje si koristio?
(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
15 godina
neaktivan

To se i meni pojavljivalo kada sam pokusao pokrenut Crash 3 na ePSXe programu...moras konfigurisati Biose i konfigurisati sam program.

Ja sam to i ucinio...al problem je sto se ne sjecam kako...Ali na internetu posjeti youtube.com i ukucaj u pretrazivacu ovo:

How to konfigure ePSXe2 emulator i klikni na prvi video sa takvim imenom....tamo ces naci pomoc...

Nadam se da ovo pomaze...

ĐS
15 godina
neaktivan
Ps2 igre na PC

A jel zna iko gdje preuzeti igre za ps2 emulatore?

ĐS
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice