- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovakvih tema ima malo previse, koristi trazilicu :D
Izvoli .
FLASH, objekte radiš u illustratoru(vektori, ne?) i radnje programiraš u AS-u, to ti je FLASH-ov OOP "skriptni" jezik.Ovo skriptni uzimaj s rezervom.
imam slobodnih 15 dana i do tad cu uspit napravit novu igru tek za 10 min je krecem pravit naravno radi se o cod7...
(Naravno da je ovo sala)
Ti mislis e imam slobodno par dana i ode si napravit igru, momak to se radi godinama
Neće znait ni skinuti a kamoli dalje bilo šta :)
HAHAHAHA djete drago šta je s glavom :) niš ljudi ovaj MW 2 je banana idem ja napraviti svoj :) vidimo se sutra kad stavim link za dlc...
e ovo još nisam vidio...hvala weky što me nasmijah tako :))
u kojem programskom jeziku??
pa engleskom kakvo je to pitanje uopće..
HAHAHAHAHH EPICCCC :D HAHAHAHAHHA
Jednostavno ljudi kada nesto neznaju,bezveze nesto napisu i ispadnu glupi 
e ovo još nisam vidio...hvala weky što me nasmijah tako :))
u kojem programskom jeziku??
pa engleskom kakvo je to pitanje uopće..
HAHAHAHAHH EPICCCC :D HAHAHAHAHHA
Dobro da nije u hrvatskom.Ali najzanimljivije je da igru radi od covera.
A ja sam mislio da on prića ozbiljno.I več sam mislio postat source od flash ponga.Damn
imam slobodnih 15 dana i do tad cu uspit napravit novu igru tek za 10 min je krecem pravit naravno radi se o cod7...
(Naravno da je ovo sala)
Ti mislis e imam slobodno par dana i ode si napravit igru, momak to se radi godinama
a daj.....ne mislim praviti nešto nalik na counster strike ili medal of honor itd....neku jednostavnu flash igricu
(Naravno da je ovo sala)
a daj.....ne mislim praviti nešto nalik na counster strike ili medal of honor itd....neku jednostavnu flash igricu
Flash Profesional.Ako msliš raditi u drag and drop načinu ...zaboravi.