Battle 4 Life je naslov igrice koju radim. FPS multiplayer igrica. vjerovatno bude bio samo jedan server u jednom prostoru svi se budu klali. napravit cu je u 9 ili 10 mjesecu. evo slike http://yfrog.com/c8b4lj trebam nekoga da mi napravi stranicu ako netko hoce pomoc neka mi posalje poruku
Beu uvrede ali ovaj cover jako loše izgleda, ova puška je zalijepljena tako amaterski...
Stavi koji ingame SS da vidimo na što igra liči, makar je ovo još faza ranog razvoja.
Btw. čisto informativno, koliko dugo radiš na igri?
tek pocinjem tako znam da nije nesto cover
U kojem je programskom jeziku radiš?
engleskom
ako netko moze napraviti cover nemam photoshop radim sa paintom ako netko moze napraviti bolji cover ali mor imati logo http://yfrog.com/1alogoapcj
U kojem je programskom jeziku radiš?
engleskom
This...EPIC!
evo malo poboljso cover http://img831.imageshack.us/i/b4l.jpg/ jos ga budem malo dogradio
Tek si poceo radit igru, zelis je zavrsit u 9. il 10. mjesecu, cover si u paint-u napravio, a radis je u "engleskom" programskom jeziku
al nas zajebajes :D
Ideš multiplayer igra na jednom serveru a već ima dvd cover, kolika će biti cijena ako će biti besplatna možda i razmislim da ju kupim? vjerojatno još ni neznaš koje ćeš alate koristiti vjerojatno ni nemaš pojma što je to programski jezik... bez uvrede ali dojam je i više nego takav...
cover je bezveze a igra ce biti besplatna stavim na ovu temu download kad ju napravim
cover je bezveze a igra ce biti besplatna stavim na ovu temu download kad ju napravim
a s kojim češ je alatom radit?
a s kojim češ je alatom radit?
Cekic, pila, tokarilica...
nije vazno koji je alat
nije vazno koji je alat
Ne mogu da ne primjetim da ti ni engleski jezik baš i ne ide - pogledaj si naziv teme.
A da se ti ostaviš tog sporta? Koje programske jezike znaš?
nije vazno koji je alat
............................................________
....................................,.-'"...................``~.,
.............................,.-"..................................."-.,
.........................,/...............................................":,
.....................,?......................................................\,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:"........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(....."~-,_..............................,:`........../
.........../(_...."~,_........"~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......"=,_......."-,_.......,.-~-,},.~";/....}
...........((.....*~_......."=-._......";,,./`..../"............../
...,,,___.\`~,......"~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-"
............/.`~,......`-...............................\....../\
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,
.....`=~-,_\_......`\,.................................\
...................`=~-,,.\,...............................\
................................`:,,...........................`\..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_\..........._,-%.......`\
...................................,<`.._|_,-&``................`
naziv teme sam malo fulao trebala se zvati Battle 4 Life, a drugo NE SERI
Ako će igra biti besplatna za download što će ti cover box... imaš pravo nije važan alat važno je znanje al mi se nešto ćini... :D
Dobro je, ne ljuti se, al malo nam čudno ispalo ono gore pitanje i odgovor.
Q: U kojem programskom jeziku radiš?
A: Engleskom.
Tu nešt ne štima, al ok. Sretno. Jel možeš barem reć koji engine će koristiti?
Inace ako si se htio zvati Mr. Hrvat onda si trebao stavit nick Mr. Croat jer se upravo zoves Gospodin Hrvatski :)
Dobro je, ne ljuti se, al malo nam čudno ispalo ono gore pitanje i odgovor.
Q: U kojem programskom jeziku radiš?
A: Engleskom.
Tu nešt ne štima, al ok. Sretno. Jel možeš barem reć koji engine će koristiti?
Ma nebi me čudilo da kaže da će uzet iz neke stare kosilice
ljudi evo da vam objasnim naziv teme sam fulao, igrica nece biti nesto kao Crossfire ili kao novi APB mali multiplayer sa nekoliko mapa mozda samo sa jednom jel ne vjerujem da ce puno ljudi igrati igru, ako ih bude dosta budem stavio jos mapa. samo trebam nekog tko bi napravio stranicu za igru, i nekog tko bi kada napravim igricu je stavio negdje na internet da ljudi skidaju i da igraju igricu
mozda on misli da ga pitate na kojem jeziku ce biti igra pa se zabunio i rekao engleski
inace pitanje za vas sveznalice u kojem je programskom jeziku najednostavnije i najlakse napravit bilo kakvu igru moze i platformer
ja znam samo za Basic i Logo(znam da ih ima vjerojatno i jos)
u logo-u sam radio nesto na informatici sa onom kornjacom....
tolko da vas pitam ovak cist informativno
Jbte šta je ovo danas.
Dodem ujutro otvorim tamo neku temu, neki se lik najeo ludih gljiva, otvorio neku temu s nekom bla bla pričom (pola bosanskih rječi niš nekontam).
Dodem sada vidim novi Croteam, al programiraju u engleskom jeziku igru.
Nije loše samo nastavite tako.
ljudi evo da vam objasnim naziv teme sam fulao, igrica nece biti nesto kao Crossfire ili kao novi APB mali multiplayer sa nekoliko mapa mozda samo sa jednom jel ne vjerujem da ce puno ljudi igrati igru, ako ih bude dosta budem stavio jos mapa. samo trebam nekog tko bi napravio stranicu za igru, i nekog tko bi kada napravim igricu je stavio negdje na internet da ljudi skidaju i da igraju igricu
Ti kad napravis igricu, ja ti napravim stranicu i sponzoriram hosting. eto.
mozda on misli da ga pitate na kojem jeziku ce biti igra pa se zabunio i rekao engleski
inace pitanje za vas sveznalice u kojem je programskom jeziku najednostavnije i najlakse napravit bilo kakvu igru moze i platformer
ja znam samo za Basic i Logo(znam da ih ima vjerojatno i jos)
u logo-u sam radio nesto na informatici sa onom kornjacom....
tolko da vas pitam ovak cist informativno
Šta tvome srcu najviše odgovara u tome radi. Isto kao vječno pitanje šta je lakše, DX ili OGL. Šta ti više odgovara to ti je lakše. Nek se jezik tebi prilagodi, ne ti njemu.
OK, ajmo ozbiljno.
Koji engine namjeravaš koristiti? Vlastiti ili tuđi? Ako vlastiti, oće biti pisan od nule i u kojem jeziku? Oćeš raditi novi engine ili ćeš se poslužiti nekim koji je open source kao osnovu za svoj? Ako koristiš tuđi, koji ćeš koristiti? 3D modeli, animacije? Svoje ili tuđe? Koliko novca imaš na raspolaganju, koliko ljudi radi na igri? Jel imaš scenarij, priču? Zvukovi u igri? 2D art? Mape? Hoće biti samo MP ili će imati i botove? Ako da, kako ćeš sredit njihov AI? Pošto je MP, hoćeš pisat svoj server/netcode ili ćeš uzet gotov? Client-server ili P2P? Hoće igra biti open source? Modovi za igru?
A ovo nije niti 5% onog što te čeka...
OK, ajmo ozbiljno.
Koji engine namjeravaš koristiti? Vlastiti ili tuđi? Ako vlastiti, oće biti pisan od nule i u kojem jeziku? Oćeš raditi novi engine ili ćeš se poslužiti nekim koji je open source kao osnovu za svoj? Ako koristiš tuđi, koji ćeš koristiti? 3D modeli, animacije? Svoje ili tuđe? Koliko novca imaš na raspolaganju, koliko ljudi radi na igri? Jel imaš scenarij, priču? Zvukovi u igri? 2D art? Mape? Hoće biti samo MP ili će imati i botove? Ako da, kako ćeš sredit njihov AI? Pošto je MP, hoćeš pisat svoj server/netcode ili ćeš uzet gotov? Client-server ili P2P? Hoće igra biti open source? Modovi za igru?
A ovo nije niti 5% onog što te čeka...
Nemoj ga plašit. Izrada igre je daleko jednostavnija.
Uzmeš Notepad, otvoriš, napišeš šta te volja u engleskom jeziku (on je najbolji jer je objektno orijentiran, više naginje zivucim objektima), i spremis i pokrenis i uzivas u igri. To je to.
Kakav Bllizard, Crytek, J. Carmack, Valve, kad imamo notepad.
oće imati 3d grafiku il... jesi ju već započeo pravit??
ajde malo informacija, nestrpljivi smo