Problem sa skinom cod4

poruka: 4
|
čitano: 2.495
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem sa skinom cod4

imam problema sa skinovima kad ih hoću stavit da uvijek budu na publicu.

upute su ovakve:

odite u MAIN folder i kopirajte opet main za svaki slucaj i prebacite ga negdje i onda rename
Rename iw_00.iwd u localized_english_aa
Rename iw_01.iwd u localized_english_aab
Rename iw_02.iwd u localized_english_aac
Rename iw_03.iwd u localized_english_aad
Rename iw_04.iwd u localized_english_aae
Rename iw_05.iwd u localized_english_aaf
Rename iw_06.iwd u localized_english_aag
i onda skinite ovo http://www.sendspace.com/file/1td8bt
i ubacite u main folder te otvorite s winrarom i odite u folder images i tamo stavite svoje skinove
Ako ste vec otvarali neki od IWD fajlova sa WinRARom, onda vec je u IWD formatu, tako da na kraju netreba stavit .IWD   (((©cfghr.tk)))

kad krenem renameat izbaci ovo:

to je zato jer postoje folderi(arhive) s tim imenom:

šta trebam napraviti?

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa skinom cod4

itko, nitko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Problem sa skinom cod4

Ovaj file kojem pokušavaš promijenit ime i onaj koji već postoji sa tim imenom su jednake veličine pa može biti da su to isti fajlovi. Samo ubaci skinove u ove postojeće fajlove - u ove koje si na drugoj slici označio žutom bojom. Možda proradi. I obavezno napravi backup org fileova, da nebi bilo reinstalacije kasnije...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa skinom cod4
Sum_of_all_fears kaže...

Ovaj file kojem pokušavaš promijenit ime i onaj koji već postoji sa tim imenom su jednake veličine pa može biti da su to isti fajlovi. Samo ubaci skinove u ove postojeće fajlove - u ove koje si na drugoj slici označio žutom bojom. Možda proradi. I obavezno napravi backup org fileova, da nebi bilo reinstalacije kasnije...

probao sam već to, al nejde. rođak mi poslao sliku maina, ima duplo manje fileova od mene.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice