Dakle,nabavih Crysis Warhead nakon što sam provjerio na www.canyourunit.com ili kako već da li ga mogu vrtiti ( i mogu bez problema). I nakon što je instalacija prošla bez problema, igrica se pokrenula. Sve je radilo bez problema (uvodni filmić i to.) dok nisam došao do izbornika. Čim se izbornik učitao igrica se srušila i spustila u alatnu traku. Podignuo sam je, ali sada se nakon par sekundi opet srušila. I tako sam ponavljao dok nisam počeo lupati po kompu. Onda sam se ohladio i počeo pisati ovaj tekst. Nedavno sam nabavio i CoD 4 i prešao je bez problema, ali u zadnje vrijeme mi se i ona koji put zna srušiti u alatnu traku. Podignem je i radi bez problema. U čemu je problem?? Grafička koliko ja znam radi vrlo dobro (X800 pro)....Molim pomoć!! Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
probaj povecat virtual memory
Hoće li glupo zazvučati ako kažem da ne znam kako da to napravim? Zna li tko kako da to napravim?
my computer-desni klik na propertis-advanced-performance-setings-advanced-dole virtual memory pa odi change i onda povecaj pod custom size megabajte svaki za 50% ili vise
Commander Riker ne bi bio zadovoljan...
Uspjelo je!! Puno hvala na pomoći...Mada zaista nemam ideje kako je virtual memory povezan s igricom... A što se tiče Rikera, on isto ne bi imao to pojma napraviti...
virtual memorja ti je memorja ko ona fizicka ram samo sto se ona ne zapisuje na te ram kesice nego hdd,i kad ti se fizicka memorja napuni onda pc neke fajlove prebacuje u virtualnu memoriju tj na hdd i snjega ocitava,jel gle zamisli pc bez virtualne memorije a koj ima recimo 256mbrama nebi mogo radit jel mu to nebi bilo dost zato ti se koristi virtualna memorja -laicki receno drago mi je da si to rijesio pozzz!