Na kojeg si ti featured igraca/e konkretno mislio?
Evo da ja uskocim, ja sam imao npr. ovoga featured, jos je max level bio, http://pesdb.net/pes2019/?id=83929143
Kad mu vidis ocjene na max. level, reko bi da je Cruyff ili Neymar, a kad mi je igrao na terenu je druga prica, opasniji bi bio da sam Chiellinija stavio na LMF
Ne znam kako to funkcionise, ali mislim da u nekim slucajevima da su velike ocjene nekako fake i da ti igraci nisu ni blizu opasni koliki rating imaju. Ponasanje na terenu, poziciniranje i ostalo. Na kraju sam ga stavio u trenere, nije mi trebao.
Hahaha...
Kud ces na mog miljenika?
Obicni Son meni je odlican i vjeruj mi da bi dao potw Neymara za potw Sona.
Obicni Son je za moj klub toliko vaznih golova dao, da to nije istina, jos malo i bit ce mi na max lv.
Btw., meni je ovaj PES ludilo u pozitivnom smislu i odigrao sam mislim preko 1200 tekmi.
Vodim dnevnik svih propusta i budem se nekad osvrnuo na njih ovdje u temi.
Zadnjih 8 godina sam tresao fifu, a pes tu i tamo, ali ovaj zadnji pes je najbolji virtualni nogomet ikad napravljen i jednostavno ga ne mogu prestati igrati. Nagledao sam se svega i postigao lijepih golova uz onaj neki osjecaj koji samo pes moze ponuditi.
Ne znam jbg, ja sam se htio ubijediti da je dovoljno dobar ali nije islo... mozda bi u nekoj drugoj formaciji bolji bio.. ovako jedva da kontakt sa loptom ima kod santosa 4-1-3-2