Na koji dres misliš,sa domaćim je sve uredu,gostujuće nisam ni gledao...
gostujući, gledao sam slike danas iz full verzije pa sam vidio da su tu pogriješili, ali ispraviti će valjda
Na koji dres misliš,sa domaćim je sve uredu,gostujuće nisam ni gledao...
gostujući, gledao sam slike danas iz full verzije pa sam vidio da su tu pogriješili, ali ispraviti će valjda
Pogriješili su oni mnogo veće stvari od dresova, glupo mi se čudit dresovima kad nema nekih važnijih stvari u igri
Pogriješili su oni mnogo veće stvari od dresova, glupo mi se čudit dresovima kad nema nekih važnijih stvari u igri
pa samo primmećujem. Nisam ni rekao da je nešto strašno. Samo je glupo da griješe na takvim stvarima kad i ovako imaju malo licenci.
Uopce nisu zahtijevni system Requirementi, ali svejedno cu morati skinuti s torrenta prije nego sto kupim kad gospoda nije dala demo.
Ako se nekome neda trazit (ovo su minimalni)
CPU: Core 2 Duo @ 1.8 GHz or Athlon II X2 240
RAM: 1GB (rofl)
GPU: NVIDIA GeForce 6800 or ATI Radeon x1300 or Intel HD Graphics 2000 (512 MB VRAM)
Kako su dobri ovi njemački komentatori, na Pes 2013 ih ne mogu staviti da pričaju njemacki :(
Neću gledat uopće, dovoljno mi je što sam demo igrao i ovako sam uzbuđen još i da gameplayiće gledam. Brzo će petak a onda počinje rokanje :D
Skinite settings i proverite kako ce vam raditi PES
http://www.speedyshare.com/Q49ZZ/settings.rar
Srecno
Kod mene cpu ok ostalo good...
samo se nadam da nece bit problema sa onlineom
nije valjda da nece moci na xp :O ...sutra odma prebacivanje na w7...
Laganica ;)
same goes for me :)
meni nece ni pokrenit taj program o.O
sudeći po proslim nastavcima na low ide bez problema :)
Tako jaka konfiguracija,a šta je sa grafičkom,nula bodova zbog čega??
Btw evo kako stoji kod mene...
Laptop
nemrem mjenjat grafu
a maxy
ovaj prosli je isao na medium
bez problema s tim da u kitserveru bi namjestio override na high i to je vrtilo bez problema
Aaa šteta,prodaj laptop i kupuj neku mašinu sebi za taj novac koliko laptop vrijedi
jel ima netko ideju zasto meni nece taj programcic pokrenit?
navodno da se mlijeko ukiselilo i za nas ostale.
navodno da se mlijeko ukiselilo i za nas ostale.
kupovina igre na steamu jos nije ni potvrdjena :I
https://twitter.com/officialpes/status/378502617573638144
nista, ja uzimam box za 259kn..
Jogurt je tuuu :D
To će biti za mene demo, ja KONAMI-ju ne vjerujem više na slijepo nikako, nakon ovih 5 godina mučenja moram provjerit.
da li ce Intel celeron G530 moci povuci tu igricu, s time da nemam graficku?
Imas tako jak procesor i tolko rama a tako slabu grafu!
Ne kuzim di je bila logiga kad se racunalo kupovalo! Nema smisla intel i5 sa takvom grafickom!
Skupi nekih 200-300 kn i kupi polovnu graf na njuskalu i miran si a ovo sta imas stavi na stranu mozda ti nekad i zatreba!
evo pogledaj recimo moje!