Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.387.740
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan

Brace yourself guys, friday is almost here ! ;)

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
7 1 hvala 0
13 godina
protjeran

pes  2014> nogomet {#}

Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
kresix kaže...

wtf?

cemu sad poticanje vjecne rasprave ko ima veceg srbi ili hrvati... samo da te informiram da sam na vrijeme prednarucio dobio bi u cetvrtak

posto sam novi na ofrumu ne znam je li sarkazam u pitanju vjerojatno je {#}

Druze, ja sam prijatelj ovog foruma i prvenstveno ovih ljudi ovde vec dve goine, nikakve predrasude nemam,

jer u suprotnom ne bih se nikada ni registrovao, a posto si nov, zelim ti dobrodoslicu {#}

16 godina
moderator
Da ponovimo pravila foruma,jer kako je krenulo neće imati tko pisati u temi.

"Zakonom zaštićeni materijal - Stavljanje zakonom zaštićenog (copyrighted) materijala na ovaj forum nije dozvoljeno, kao ni linkova s kojih je moguće skinuti takav materijal. Traženje pomoći za piratiziranje softvera, kao i pomaganje u tome, također nisu dozvoljeni. Prekršitelji ovog pravila bit će opomenuti ili će im biti trajno zabranjeno korištenje ovog foruma."
سمندری ڈاکو
Moj PC  
12 4 hvala 4
13 godina
neaktivan
pirat kaže...
Da ponovimo pravila foruma,jer kako je krenulo neće imati tko pisati u temi.

"Zakonom zaštićeni materijal - Stavljanje zakonom zaštićenog (copyrighted) materijala na ovaj forum nije dozvoljeno, kao ni linkova s kojih je moguće skinuti takav materijal. Traženje pomoći za piratiziranje softvera, kao i pomaganje u tome, također nisu dozvoljeni. Prekršitelji ovog pravila bit će opomenuti ili će im biti trajno zabranjeno korištenje ovog foruma."

Sve ok,ali ko je rekao da ce nesto skidati nelegalno?

16 godina
moderator
Pa oni koji su rekli ili davali linkove su dobili žute/crvene kartone,a poruke sam naravno obrisao.
سمندری ڈاکو
Moj PC  
8 4 hvala 3
15 godina

As previously stated an update available immediately on launch will add full online functionality for PES2014, including for the first time the ability to play 22 players simultaneously, redeveloped Master League Online and improved filters.

Please be aware that to download the update on Xbox 360 consumers are required to have an HDD unit. PES Productions will support non HDD Xbox 360's as quickly as possible with an additional patch and would like to apologise for the delay

12 godina
neaktivan

4 0 hvala 3
12 godina

Jel ima tko kakvu informaciju kad bi ga mi smrtnici mogli imat!

Kresimir
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
keki kaže...

Jel ima tko kakvu informaciju kad bi ga mi smrtnici mogli imat!

U petak...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan

U četvrtak ga ja već igram :P

4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ja ga imam najdalje sutra do 12:00 {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 2006

Ja ga već imam, al ga evo trenutno ne igram.

EDIT: Jedna slika govori više od tisuću riječi, dok ova samo kaže da je KONAMI ipak dobro odradio ove iz raznoraznih prašuma.

SLIKA

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 18:01 (Lemyxz).
Moj PC  
0 9 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ma šta sa ovim baš me zanima tj.sa ovom loptom??

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 18:05 (picija21).
Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina
neaktivan

Realno ne vidim po čemu si ti zaključio da taj video ima veze s temom, čemu OT ?

Moj PC  
0 5 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pa bile su slike ove crne lopte što je u ovom traileru tu i pisalo je da će biti neko iznenadjenje zar ne?? I eto piše da sutra dolazi novi trailer,valjda će otkriti šta je u pitanju..

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Vrijeme od 3 dana djeluje kao jedan mjesec-PES 2014 {#}

3 0 hvala 0
12 godina

Znaci ocekujemo ga svake sekunde!

Kresimir
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
12 godina
neaktivan

to sve neizgleda loše...ali te face su me unervozile...pa vecina ovih TOP ekipa nema sređene face

13 godina
neaktivan

Face, face, face...

Sredice se face, dosadni ste facama...

Ja bi igrao i sa dummy facama, samo da dozivim ovaj gameplay!

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Bolje rečeno većina top igrača iz top timova ima sredjenee face,pazi većina,dok kod ostalih je tanko,ali i to će se lako riješiti,a i na ovim što su napravljeni kako treba kao da se neće još uređivano,hoće naravno kao i uvijek :)

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
Rečeno je od strane Konamija da će ubrzo nakon izlaska igre doći patch sa facama.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nove slikee {#}

5 0 hvala 4
13 godina

Znam da vecina kupuje pes14 box izadnje u infomarku,el se može platiti paypalom?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Po meni je manje bitno da li je faca nekom igraču iz profila identična kao u stvarnosti, bitnije od toga je sasvim sigurno da igrači nalikuju sebi pokretima i izgledom iz daljeg prikaza, točnije iz wide kamere i sličnih.

12 godina
neaktivan

Mislim da ove slike nisu bile...

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Barceloni su fulali drugi dres, donji dio dresa je zapravo crveni, ne žuti.

nije neki problem jer će se riješiti patchevima, ali ono, primjetno je. I ovako imaju maleni broj licenci pa je glupo da griješe na banalnim stvarima.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 20:52 (antimadridista).
Moj PC  
1 4 hvala 0
12 godina
neaktivan

Na koji dres misliš,sa domaćim je sve uredu,gostujuće nisam ni gledao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
pirat kaže...
Pa oni koji su rekli ili davali linkove su dobili žute/crvene kartone,a poruke sam naravno obrisao.

Bojim se da će nakon ovoga poteza grupa biti obezglavljena jer su to sve odreda perjanice grupe i donositelji dobre vibre i vijesti... no što ćemo, tema ide dalje... a i pravila se moraju poštivati...  jedina dobra vijest danas je da PS3 verziju dobijam u četvrtak.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 20:57 (movie).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice