Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 782.955
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Pas22 kaže...

pa da ovi pesovci zaigraju fifu 98 uzivili bi se u gameplay, da pes, pa ono nije simulacija ono je zajebancija

Glavno da samo PES-ovci blate fifu i pokrecu ratove i rasprave o fifi {#}...

13 godina
neaktivan

Je li potvrdjeno da pes u 2014 mijenja citav engine ? {#}

Desmond Miles and Altair <3 Assassin's Creed <3 Real Madrid <3 Zeljeznicar <3 BiH <3
17 godina
ajdin99 kaže...

Je li potvrdjeno da pes u 2014 mijenja citav engine ? {#}

Je!

15 godina

Ja ne mogu nikako da uđem u on line,uđem u izbornik odaberem ranking meč ili MLO pita me pasword i ID ukucam stisnem enter i počmw se vrtit krug u onom dojnjem lijevom luti i piše establising connection i onda mi se opet vrati na izbornik ne piše nikakva greška,,portovi su provjereni.Dešava li se ovo još kom i zna li tko kako da se riješi ovaj problem

dejanceeeeeeeeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

@picija21

Za igranje PES 2013 potrebno je otvoriti

• TCP portove:44, 80, 4000-4200.......slika 3
  • UDP portove:3658, 5730-5739 ....... slika 6

U win7 u Search upiši firewall i odaberi

1. Windows firewall with advanced security,.... slika 1
  2. s lijeve strane odaberi inbound rules,
  3. sa desne strane odaberi new rule
  4. rule type PORT...slika 2
  5. slika 3
  6. slika 4
  7. slika 5

Isto to bi trebalo napraviti u ruteru pod NAT opcijom s tim da moraš znat koja ti je ip adresa od računala na kojem igraš PES jer na tu ip adresu moraš napraviti port forwarding.

Postupak za lokalnu IP adresu računala:

1. tipka win logo+ R
  2. upiši cmd, stisni enter
  3. upiši ipconfig /all , enter
  4. pronađi ETHERNET ADAPTER LOCAL AREA CONNECTION, IPv4 Address (meni je 192.168.1.66).... slika 8

hm... ovo je ispalo malo komplicirano... valjda buš skužil. {#}

SLIKA 1: win fw with advanced security SLIKA 1: win fw with advanced security
SLIKA 2: rule type:port SLIKA 2: rule type:port
SLIKA 3: TCP specific local ports SLIKA 3: TCP specific local ports
SLIKA 4: allow connection SLIKA 4: allow connection
SLIKA 5: connection profile SLIKA 5: connection profile
SLIKA 6:  UDP ports SLIKA 6: UDP ports
SLIKA 7: NAT port forwarding SLIKA 7: NAT port forwarding
SLIKA 8: local ip address SLIKA 8: local ip address
"Tony Montana: You think you can take me? You need a fucking army if you gonna take me! "-
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 23:54 (scorpiokillah).
15 godina
scorpiokillah kaže...

@picija21

Za igranje PES 2013 potrebno je otvoriti

• TCP portove:44, 80, 4000-4200.......slika 3
  • UDP portove:3658, 5730-5739 ....... slika 6

U win7 u Search upiši firewall i odaberi

1. Windows firewall with advanced security,.... slika 1
  2. s lijeve strane odaberi inbound rules,
  3. sa desne strane odaberi new rule
  4. rule type PORT...slika 2
  5. slika 3
  6. slika 4
  7. slika 5

Isto to bi trebalo napraviti u ruteru pod NAT opcijom s tim da moraš znat koja ti je ip adresa od računala na kojem igraš PES jer na tu ip adresu moraš napraviti port forwarding.

Postupak za lokalnu IP adresu računala:

1. tipka win logo+ R
  2. upiši cmd, stisni enter
  3. upiši ipconfig /all , enter
  4. pronađi ETHERNET ADAPTER LOCAL AREA CONNECTION, IPv4 Address (meni je 192.168.1.66).... slika 8

hm... ovo je ispalo malo komplicirano... valjda buš skužil. {#}

Ovaj dio sa firewalom sam napravio ali ovaj drugi dio nema šanse,evo link od modema pa ako ti znaš POMAGAJ  http://www.hteronet.ba/upload/doc_library/billion_bipac_5200gr4_5200gr5_113254.pdf

dejanceeeeeeeeee
16 godina

prema ovom uputstvu ideš na advanced setup i odabereš NAT, i onda vjerojatno negdje imaš za dodati nova pravila/rules ili nešto slično pa ukucaš one portove kak sam stavil na svom ruteru kaj sam dobil od AMIS-a.

Ak nebu išlo bumo dogovorili jedan dan sesiju preko teamviewer-a. 

Nadam se da ti ruter dodjeljuje stalno istu IP adresu preko njegovog DHCP-a. Mene su zezali 2 moba kaj se spajaju na WLAN i nekad dobe IP adresu kaj sam ukucal za svoje računalo pa sam morao dodati MAC adresu svog računala preko static ip lease(ak ti ruter ima tu opciju)...

ma da ne kompliciram u detalje... probaj sam ,ak ne bu islo salji PM.

"Tony Montana: You think you can take me? You need a fucking army if you gonna take me! "-
13 godina
protjeran
HDesignz kaže...
nitko od vas ne igra MLO?!

Hahaha,pa zbog toga i kupujem svake godine origigi.. ;)
13 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
HDesignz kaže...
nitko od vas ne igra MLO?!

Hahaha,pa zbog toga i kupujem svake godine origigi.. ;)

a head 2 head ?

Love is in the air :)
13 godina
neaktivan
Mi moze netko pojasnit mlo. Jel npr. Samo jedan messi na cijelom mlo ili ih ima vise, koji se igraci na pocetku dobiju, dali svoj tim napravite ili se moze igrat sa nekim od postojecih?
Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Volvox kaže...
Mi moze netko pojasnit mlo. Jel npr. Samo jedan messi na cijelom mlo ili ih ima vise, koji se igraci na pocetku dobiju, dali svoj tim napravite ili se moze igrat sa nekim od postojecih?

naravno da ih ima vise,bilo bi retavo da je samo jedan,na pocetku dobijes master league starting lineup iz offline ml-a,i pravis svoj tim

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
13 godina
neaktivan

i jel kad npr. igras sa mufcc englesku ligu i dodje ti da igras protiv chelsea jel ti ustvari igras s nekim covjekom koji kontrolise chelsea ?

Love is in the air :)
13 godina
protjeran
WaZZi kaže...
Pas22 kaže...

pa da ovi pesovci zaigraju fifu 98 uzivili bi se u gameplay, da pes, pa ono nije simulacija ono je zajebancija

Glavno da samo PES-ovci blate fifu i pokrecu ratove i rasprave o fifi {#}...

cujes,fifa je ko ferrari bez motora.Lijep,ali za k...ac.

17 godina
themilition kaže...

http://www.bug.hr/_cache/8a87fb577184859bbd1af8409b61a3c0.jpg

12 godina
neaktivan

Ima li tko za jedan mec da bacimo??{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
movie kaže...
themilition kaže...

nesto vas gadno kopka kad visite na pes forumu....

pogledaj moje postove na fifa forumu sto mislim

12 godina
neaktivan

Evo neznam sta da kazem,nego da se popisam na ovaj sugavi pes i online competition tko god da ga je izmislio znaci igram kao budala vec par dana po 2-3 puta dnevno kvalifikacije za Cup ili championship, igraju se 3  utakmice s kim te izvuce po 5min  bude 150-200 igraca najmanje uvjek i najbolji 16-18 se kvalificiraju.. a meni se ovo vec treci put desava ovih 4-5 iznad mene imaju 7 bodova kao i ja , a u mene bolja gol razlika a oni budu iznad mene i prodju pa je*em ti sve,,koja lažžž od igricee!!!

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

ja sam imao 3 pobjede, razlika golova 7 : 2, pa sam bio negdje 25. ovo prvi put vidim da si čak sa 7 bodova mogao ići dalje...

12 godina
neaktivan

Dal se može sa orginalnim dresovima i grbovima igrati na onlineu?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav, kupio sam original PES 2013. Kupio sam ga isključivo radi multiplayer komponente igre. Ehhh sada je problem, kada se pokušam logirati u svoj profil (pod options), upišem šifru svog akaunta, sve prođe no onda me izbaci na izbornik prije kao da se nije uopće loginiralo. Isto tako mi se događa i kada želim igrati online match, kup, ML... Sve uspješno prođe, no onda me izbaci natrag u izbornik gdje biram friendly mach, ranking match itd. Tj. kao da se ništa nije dogodilo. Slao sam poruke na support i puno su pisali no ništa nije upalilo. Pokušao sam isključiti firewall, pokušao sam i testirao portove. Svi su otvoreni, samo je navodno 5730 UDP zatvoren. Nisam siguran je li to uzrok, iako sam pokušao i otvoriti taj port na routeru, no bezuspješno. Imam Enkomov router i na Iskonu sam. Da li netko ima sličan problem? Što da radim? Jer iskreno, ruku na srce, bez online komponente igru sam mogao i skinuti. Tako da ću je prodati ako spasa nema. Molim za pomoć, ako ona postoji.

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
17 godina
themilition kaže...

nesto vas gadno kopka kad visite na pes forumu....

pogledaj moje postove na fifa forumu sto mislim

Koga briga što jedan provokator misli. Da nema igrača koji igraju fifu i pes i uglavnom su na fifinom forumu a tu i tamo navrate na pesov forum ne bi do danas skupili niti 40 stranica koliko vas puno ima za razliku od fifinog foruma koji je trenutno stao na 116 stranici.. pa ti vidi kojih igrača više ima... i koji su igrači kupili više igri i koji manje piratiraju ono što vole... samo da te podsjetim kako trenutno stvari stoje...

http://www.playomania.com/novosti/fifa-13-ostvarila-rekordnu-prodaju---u-par-dana-razgrabljeno-preko-milijun-kopija

http://www.bug.hr/master/vijesti/nova-fifa-dominira-trzistem/118820.aspx

14 godina
neaktivan

Ljudi mene izbacuje kada udem u master ligu , u pocetku mi je isto izbacivalo , nisam citao sve ovo , znam da je netko imao problem pa bih molio pomoc , samo me izbaci iz igre i pise Pes has stopped working... 

12 godina
neaktivan

movie  HAHAHA Pa ta prva slika ti je stara,bila je jos dok fifa nije izasla u prodaju sam je vidio , do tad prodano pesa koliko oces ,nek uslikao pa se šprda!!

17 godina
picija21 kaže...

movie  HAHAHA Pa ta prva slika ti je stara,bila je jos dok fifa nije izasla u prodaju sam je vidio , do tad prodano pesa koliko oces ,nek uslikao pa se šprda!!

Naravno, zafrkancija je uvijek dobra stvar no prodajni rezultati sve govore... ne vidim nigdje pes na vrhu niti da obara rekorde prodaje... britanci su sve rekli...

12 godina
neaktivan

djar - pa koliko je onda to bilo igraca ako nisi sa 3 pobjede prosao {#}   A skuzio sam zasto nisam mogao proci ,ovi ispred mene su zato sto su ti sto su igrali sa tim klubovima  bili 1. od ostalih igraca sa tim ISTIM klubovima,, od svih sto su igrali sa arsenalom bio ovaj jedan bolji od mene..

12 godina
neaktivan

movie  Jbg ,jest mozda fifa igranija i poznatija u svijetu ,ali svako ima svoj ukus , meni osobno do sad ni jedna nije valjala probao sam svaku odigram koju utakmicu i to je to, jednostavno mi ne pase upravljanje sa igracima,kontrole, o grafici prilikom igranja da i ne ne govorim lose , za 13 necu nista da govorim jer nisam probao jos..

12 godina
neaktivan

picija - pa bilo je oko 280, ali i na pes 2012 sam par puta imao 3 pobjede pa nisam prosao.  Nisam ni znao da tko prije uzme isti klub da je u prednosti...

13 godina
neaktivan
movie kaže...
picija21 kaže...

Naravno, zafrkancija je uvijek dobra stvar no prodajni rezultati sve govore... ne vidim nigdje pes na vrhu niti da obara rekorde prodaje... britanci su sve rekli...

Pa je i bieberova muzika među najprodavanijim i najgledanijim na youtubu, pa to ne jamči kvalitetu.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
13 godina
neaktivan

FIFA 12- Preko 12M prodanih primjerka u svijetu

PES 12 - Malo preko 3M

FIFA 13 vec oborila rekorde za preorder i za prodaju u prvi dan, prva tri dana, i tako dalje...

Kupac prepoznaje kvalitetu...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
12 godina
neaktivan

djar- jel ti se desilo ikako da te tokom meca diskonektuje , mene zadnju tekmu diskonektovalo i pise da je onaj dobio 3:0 a prije jos sam igrao vodio protiv nekog lika i pise da je on napustio i nisam dobio pobjedu, koja glupost {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice