Interesuje me u online modu, da li moze da se igra na razlicitim kamerama, tj. kameru da ja postavim preko tweak toolsa, da bude moja, a protivnik da postavi kameru za sebe?
Hvala unapred!
Interesuje me u online modu, da li moze da se igra na razlicitim kamerama, tj. kameru da ja postavim preko tweak toolsa, da bude moja, a protivnik da postavi kameru za sebe?
Hvala unapred!
Hvala unapred!
Pa logično je da se može, kakva bi to bila glupost da sam prisiljen igrat kamerom koja mi ne paše.
Autor je smiješan iz ovog jednostavnog razloga :
On tvrdi da preferira PES iz razloga što je uveo više noviteta? Pa pobogu,što je FIFA trebala uvodit,a da do sad nije imala? To je ukomponirana cjelina (koja dere PES treću godinu zaredom)
koju je trebalo samo malo dotjerati,a to su uradili popravkom impact engine-a i uvođenjem first touch kontrole lopte.Igra dobiva novu dimenziju s time
da igrači nisu roboti koji stalno dobro kontroliraju loptu!
Također,na neki način tvrdi da je FIFA prejednostavna za igrat? Zato valjda onda ja koji imam velik broj sati igranja online jedva jedvice dobim AI na legendary.
Ja iskreno ne znam,možda on nije igrao istu igru :S
Jedino u čemu je u pravu jest da PES ima puno bolju grafiku,tu se slažem, al općenito ... FIFA je bolje dizajnirana igra - mislim na estetiku.
Napominjem da sam ja do 2010-te bio žestoki zaljubljenik u PES,ali nakon probavanja FIFE entuzijazam za PES mi naglo splasnuo.
Ovim nisam htio nikog uvrijedit,naravno da će neki od vas sad reć da time što sam napisao potpaljujem tenzije.
Isto je napravio i novinar ovakvim tekstom bez valjanih argumenata!
Vjerujem samo onima koji su probali obje igre i kažu - PES je bolji . Njihovo ću mišljenje uvažit, ali u glavi neću priznat - ako me razumijete.
odigrao sam 10 tekma na fifi demo i negdje isto toliko na pesu demo i odlucio sam igrati pes.Jednostavno vise mi lezi PES od Fife ( Fifa je također odlicna igra i necu srat po njoj).
odigrao sam 10 tekma na fifi demo i negdje isto toliko na pesu demo i odlucio sam igrati pes.Jednostavno vise mi lezi PES od Fife ( Fifa je također odlicna igra i necu srat po njoj).
Prvi pametni post nekog sa "pes" u imenu od otvaranja teme.
u ovoj temi nitko ne sere po FIFI,ali zato seru po PES-u što je razumljivo jer je ovo PES tema,ali opet je to previše.Pogledaj npr FIFA temu,tko tamo sere po FIFI-skoro nitko.
u ovoj temi nitko ne sere po FIFI,ali zato seru po PES-u što je razumljivo jer je ovo PES tema,ali opet je to previše.Pogledaj npr FIFA temu,tko tamo sere po FIFI-skoro nitko.
Nitko ne sere po PES-u nego prigovaramo na stvari koje očito ne valjaju. A ima ih hrpa. Možda i takav PES više paše nekom i to je ok. Znam da je meni trebalo mjesec dana da se prilagodim na FIFU nakon godina igranja PES-a i da mi je igra izgledala kao poprilično smeće prvih tjedan dva. Al prisilio sam se i sad mogu uživat u pravom nogometu, a ne se živcirat radi nesposobnih Japanaca.
Prigovara se i na FIFU, ali 13 izgleda kao nešto najbolje u virtualnom nogometu dosad, pa su loše sitnice debelo prekrivene sa odličnim stranama igre. Što se gameplaya tiče, igra je skoro savršena, a na kraju dana to i je najvažnije za većinu igrača.
Evo ako niko neće srati po FIFI, budem ja.
Probal sam (na svoju žalost) prvi put nakon 2004. fifu, točnije demo od 13-ice.
Jednom riječju katastrofa, meni to nije nogometu slično, igrači trče ko po nekom pravcu, kreću se retrdirano, niti N od nogometa, barem meni.
Fifa je za one koji nisu pravi nogomet igrali, ako si igral nogač u real life-u nemreš fifu igrat nikak.
Pes 2013 mi se baš sviđa, nije tak brzo ko 12, taman nekako je pogođena brzina. Nadam se da nebude uber ekipa (barca, real, shity i td. ), tj. da budu momci iz PESEdita dobar patch napravili.
Jednom riječju katastrofa, meni to nije nogometu slično, igrači trče ko po nekom pravcu, kreću se retrdirano, niti N od nogometa, barem meni.
Fifa je za one koji nisu pravi nogomet igrali, ako si igral nogač u real life-u nemreš fifu igrat nikak.
Pes 2013 mi se baš sviđa, nije tak brzo ko 12, taman nekako je pogođena brzina. Nadam se da nebude uber ekipa (barca, real, shity i td. ), tj. da budu momci iz PESEdita dobar patch napravili.
Vjerojatno si igrao s tipkovnicom pa nisi skužio da se ne treba ići samo ravno. Da, PES-ovo robotsko kretanje je baš ko iz stvarnosti. Daj ak već hoćeš trolat, budi malo kreativniji.
A ovo da se treba nadat da će neki random likovi napravit patch koji će popraviti igru ne treba ni komentirat.
Hahahahah aj igraj nogač u real lifu još malo pa razmisli o tome sto si napisao, no posto neznas igrat pogledaj nogač na televiziji bar ti danas ima utakmica pa vidi tko je slicniji real lifu.
igrao sam PES od pocetka ali od ove godine sam na fifi jer je pes postao goli khurac naspram fife. Samo pogledaj utakmicu na tv-u i usporedi....
.
Moram priznati da ne znam kakav si ti to nogomet igrao? Možda zadnji put u vrtiću? Djeca su mala pa ne mogu baciti loptu rukom baš kao golman u pesu ili djeca su još taktički neobrazovana pa svi trče gdje lopta padne baš kao u pesu ili jednostavno ne znaju puknuti loptu pa ispadaju smiješna baš kao u pesu ili nezainteresirano trčkaraju terenom baš kao u pesu a tebi silno treba netko tko će te pratiti u napadu i probijati ti stranu ili odvlačiti protivnika. Stvarno ne znam? Nogomet igram duže nego kaj ovdje većina ima godina i ako ćemo tražiti sličnosti sa stvarnim nogometom tu je onda fifa neusporedivo bliža. No to nije razlog da ti ne uživaš u pesu. Uživaj, tvoj izbor tvoje pravo. Nekom više paše ovo a nekom ono no nemoj se blamirati iznošenjem stvari koje nemaju apsolutno nikakvu podlogu...
Ma dajjj citam ovih par zadnjih postova i placem od smjeha hahahaha, sve sto ste popljuvali po fifi ustvari opisuje shit od pes hahahhahaha
I još se to nastavlja. Ja nevjerujem. Sve dok ovi fifa kikači ne odu ja se ne mislim tu vraćat. U ovu temu. Užas. Ko djeca se ponašate.
Imate temu pes vs fifa. Tamo kenjajte i spammajte.
I još se to nastavlja. Ja nevjerujem. Sve dok ovi fifa kikači ne odu ja se ne mislim tu vraćat. U ovu temu. Užas. Ko djeca se ponašate.
To ce bit sve dok fifa bude bolja od pes-a.. ako seremo seremo po necem losem a ne dobro.. cemu srat po fifi ako je odlicna igrica.. a vi svi koji pljujete po fifi pricate sranja pricate ono sto nije istitna ustavri opisivate pes i to e to.. jednostano.. ko je jaci taj tlaci ;)
Ja ne mogu vjerovati kakvih sve trollova ima. Pa kaj ti nisi nikad vidio opciju game speed u pesu 12 ili pesu 13??
To ce bit sve dok fifa bude bolja od pes-a.. ako seremo seremo po necem losem a ne dobro.. cemu srat po fifi ako je odlicna igrica.. a vi svi koji pljujete po fifi pricate sranja pricate ono sto nije istitna ustavri opisivate pes i to e to.. jednostano.. ko je jaci taj tlaci ;)
Daj shvati čovječe da nekome ne paše fifa, daj shvati da netko ne voli igrat fifu, daj shvati da jednim komentarom samo napraviš više lošeg nego dobrog ovdje. Ja ne igram fifu jer je čisti s*it. Probao sam ju i odmah izbrisao. Eto i da, PES mi je bolji. Kaj sad će mi reć da ja ne gledam nogomet ili da ga neznam ? Nemogu f*king vjerovat, ako znaći netko ne igra fifu ne prati nogomet na tv-u ? Serious? Do*izdila su mi više ta vaša s*anja, stalo s*rete i kad netreba. ****** vas fifa više ovdje u pes temi. Da svi znamo, pokušavate komentirat gdje je igra loša ali ovo, ovo je naprosto odvratno, pes ima mane, da ali da je toliko loša ove godine kako je vi opisujete. To nemogu vjerovat. Fakat mi se više gadi gledat kad uđem u temu ponovna prepucavanja i gluposti . Shvatite nekome ne paše fifa i kraj. Pa mu recite da nezna ili igrat ili ne prati nogomet. Bravo dečki.
Hahahah netko je danas na*rkan.
U fifi postoji u settingsima za mjenjat gotovo cijelog gameplaya igrice.. tako da tamo moze namjestit jos vecu arkadu od pesa ;)
Ma bravo, bravo, bravo....Ili si teški fanboy Pesa ili ti je objektivnost na 0.
Ovo što sam pročitao je glupost dana!!!
Molim za malo objektivnosti i realnosti!
Naime, od 95. godine igrao sam Fifu, pa sve do 99., tada sam presao na ISS, iliti Winnig eleven, pa posle toga na PES, pa sve do 2010, kada sam prestao da igram
jer u tom trenutku na PC-u, ijedna i druga, su bile smesne igrice!
Prosle godine sam odlucio dati sansu i Pesu i Fifi, i na moje zaprapascenje, Fifa 12 je u odnosu na PES 12 bila miljama ispred!
Tako odusevljen Fifom, odlucio sam se za Fifu 12, ne zaleci za tim jer sam proveo savrsene sate i noci uz FUT!
Razocaran u PES, rekao sam sebi nikada se vise ne vracam na PES, jer je ono sto sam tada video bilo smesno, tuzno i zalosno od strane KONAMI-ja!
Medjutim, probajuci PES DEMO 13, video sam ogromna, ali ogromna poboljsanja u gameplay-u u odnosu na sve prethodne delove,
pa na kraju krajeva i na PES 6, u koji se mi stari Pesoholicari i kunemo!
Sa druge strane FIFA 13 demo, je takodje ostavio na mene inzvaredan utisak, sacuvao je sve dobro iz 12-ice i samo nadogradio ono sto je falilo sa 13-icom.
Zasto ovo sve pisem, pisem iz jednog razloga, a to je da je PES u ovoj godini jako napredovao, kao sto je Fifa uradila sa 12-icom, tako je PES uradio sada sa 13-icom,
i iz tog razloga treba pohvaliti KONAMI, jer i dalje radi u starom endzinu, tek ce od sledece godine biti novi, i tada, bojim se da ce Fifu, vratiti tamo i gde je bila!
Stoga molim i stare PEsoholichare da pruze sansu i probaju PES 13, jer je ove godine totalno drugaciji, jednostavno najbolji koji je KONAMI do sada uradio!
Posle svega vidjenog, igram PES demo 13 i Fifa demo 13, i jos se dvoumim sta uzeti, ali najverovatnije iz postovanja preme velikom napredku ove godine, iz postovanja
prema divnim godinama provedinim uz PES, ove godine cu se izgleda vratiti na PES, jer su me zaista odusevio gameplay, koji je jako zarazan i gde mozes po mom misljenju odlicna
proigravnja da imas, gde se igraci razlikuju po ocenama, gde je ta razalika jasno izrazena, tacno se zna kakav pas ima Cavi, Inijesta, Pirlo i ostali.
Gde se zna kakav sut ima Svajnstajger, Runi...
Player ID je po meni savrseno realizovan u PES-u, takodje ima i odlican tactical defendig, odlican firsti touch, takodje se i igraci otvaraju jako dobro i
jos mnogo toga, sto me je ove godine prelomilo da se vratim na PES!
I jos jedna stvar koju sam zaboravio jeste sto se na PES Serbia, aktivno igraju online lige i menadzer lige tokom cele godine sa kompletnom statistikom i transferima kao u pravom zivotu,
tako da iako je FIFA odlicna, ove godine se vracam najverovatnije na PES, nekako mi to zeli i dusa i srce!
Izvinjavam se na malo duzem postu! Ziveli!
Nije da sam nervoza nego mi polagano ide n živce sve zajedno. Užasno mi je glupo kad mi jedan padobranac uleti tu u temu i kaže pes je sranja, fifa je bolja. Jedini normalni čovjek koji se dobro raspravlja je Antimadrista.
a ja? :(
a da, ja se ne raspravljam, treba bi počet malo
Nije da sam nervoza nego mi polagano ide n živce sve zajedno. Užasno mi je glupo kad mi jedan padobranac uleti tu u temu i kaže pes je sranja, fifa je bolja. Jedini normalni čovjek koji se dobro raspravlja je Antimadrista.
a ja? :(
a da, ja se ne raspravljam, treba bi počet malo
Ti navijaš za hajduk pa si automatski ignoriran.
odjebi 
PES13 je veliko poboljsanje za razliku od PES12, ali da bi imalo konkurirali FIFI trebaju izdat novi engine, i potruditi se oko njega... Ako su PES13 napravili samo da kupe vrijeme dok se ne prebace na novi engine, i izdaju kvalitetnu igru, onda svaka im cast...
PES14 mora biti na novom engine-u i moraju dodat novitete u online aspektu igranja (posto, realno tu ih fifa gazi... I kad se svadjamo u kvartu nakon par pivi koja je igra bolja, uvijek se svrstamo na to da je PES offline bolji, a FIFA online... A ako cemo iskreno svi danas kupuju igru zbog online aspekta...
Ako to ne naprave iduce/ prekiduce godine dogadjat ce im se stvari kao sto je bilo sa FIFOM, da jednostavno nitko nece ni pogledat PES kad znaju da postoji fifa (kad je izasla FIFA11, i kad sam ja rekao da je bolja od PES-a 11 ljudi su mi se smijali, jer nisu znali da uopce postoji prakticki konkurencija PESU, doslo je cak do toga da mi je frend rekao da je nemoguce imat igru bolju od PES-a, da je PES savrsenstvo nogometa, i da se uopce ne mora nista mjenjati u igri (govorimo o PES 2011 :S) kroz iducih par godina dok tehnologija ne napreduje da bude bolja grafika, a gameplay da ostane isti, jer je to savrsenstvo... I takav fanboy jucer je preorderao FIFU13...
Molim za malo objektivnosti i realnosti!
rez......
Zašto se svi pozivate na novi engine? Kaj je u starom problem napraviti da golman jednostavno rukom baci loptu? Kaj je problem napraviti da golman padne jednostavno kako bi trebao pasti a ne na pluća? Kaj je problem napraviti da ako pukneš loptu vanjskim dijelom kopačke lopta dobije odgovarajući felš? Kaj je problem napraviti da se lopta u mreži realno ponaša kao što se pnašala u pesu 6?
Mogu napraviti da igrač može tehnicirati i gurati kroz noge ali ne mogu napraviti da golman normalno rukom baci loptu ili ne padne na trbuh?
Mogu napraviti da igrač može tehnicirati i gurati kroz noge ali ne mogu napraviti da golman normalno rukom baci loptu ili ne padne na trbuh?
Da, i da igraci ne mogu trcati normalno vec ko roboti.... Animacije kretanja jebu zesce taj engine valjda