mozel mi neko dati link za naj novi patch za pes 2011....
eh owako imam jedan problem kad dodajem loptu igracu na u loptu ide igrac koji je dalji npr..sa pola centra se vraca da uzme loptu a onaj sto je blizi nece da je uzme dok ja ne prebacim na njega dali se owo moze popraviti..pls ak neko zna
Imas ga u mom postu na strani prije...
eh owako imam jedan problem kad dodajem loptu igracu na u loptu ide igrac koji je dalji npr..sa pola centra se vraca da uzme loptu a onaj sto je blizi nece da je uzme dok ja ne prebacim na njega dali se owo moze popraviti..pls ak neko zna
Ne, AI je glup ko ku*ac...
Jer ima neka druga igra osim pesa i fife a da je pošteno napravljena? Ili braem jel ima šanse da neko drugi napravi?
Nisam čitao temu,pa se nemojte ljutit ako je već bilo postavljeno ovo pitanje.
Ima li patch koji dodaje bundesligu,i da engleski premiership bude kompletan kakav treba biti(grbovi,dresovi,itd.)+svi transferi.
Hvala.
Nisam čitao temu,pa se nemojte ljutit ako je već bilo postavljeno ovo pitanje.
Ima li patch koji dodaje bundesligu,i da engleski premiership bude kompletan kakav treba biti(grbovi,dresovi,itd.)+svi transferi.
Hvala.
Kolega iznad mene sstavio link :D
je li tko igrao master ligu online u pes 2011 i kakvi su mu dojmovi, jer sam na youtube-u gledao jedan video i lik kaže da je online predobro za igrati
nemam orginal pa neigram al sam u jednog frenda odigro par tekmi i vidio sta kako mogu da ti kazem da je odlicno bar menii
Pozdraw svima mozel mi neko reci koji je naj novi patch za pes 2011 i gdje ga mogu skinuti................
skinuo sam ovaj patch 1.6 od ovog gore sto je objavi ali ne mogu da ga instaliram kliknem na njega 2 puta pojavi se neki crni prozor i nestane i nis posle...sta da radim pomagajte ljudu ko boga vas molim.......
skinuo sam ovaj patch 1.6 od ovog gore sto je objavi ali ne mogu da ga instaliram kliknem na njega 2 puta pojavi se neki crni prozor i nestane i nis posle...sta da radim pomagajte ljudu ko boga vas molim.......
Pa kako nemožeš? Skineš ekstraktaš i instaliraš. Pa nemože jednostavnije.
Jer ima neka druga igra osim pesa i fife a da je pošteno napravljena? Ili braem jel ima šanse da neko drugi napravi?
glupo ti je pitanje malo rec.,....mislim ako ne mislis igrat fifa ili pes onda ne znas sta je fudbal,to su trenutno najbolje simulacije fudbala i tako ce i ostati ,..........te igrice imaju veliku istoriju tako da su nedodirljive u odnosu na druge,......biras PES ili FIFA,.......moje misljenje da je FIFA bolja na konzolama dok na PC je PES bolji po meni,.........iako PES nema original lige i ostalo to se veoma lako sredi patchom
dali ima neko link ili dali za nesto o onom patchu sta otkljucava sve u pesu bez da se mora kupovat?
di se moze skinut jer znam da je bio jednom postavljen na forumu...
Ma Fifa ima odličan gameplay al je za komp potpuno zapostavljena što se tiće drugih stvari,a pes je toliko očajan posto da je to za plaka... ne kontam kak neko može ići od boljeg prema lošijem, stvarno debili
Po meni je ovo najbolji pes ikad, bolje su urađena dodavanja i šutevi nego u prijašnjim pes-ovima, jedino su malo glupi sudci ko i u prijašnjim pes-ovima. Ali može se to tolerirat.
Sve u svemu meni je predobar pes moja ocjena 8/10.
Po meni je ovo najbolji pes ikad, bolje su urađena dodavanja i šutevi nego u prijašnjim pes-ovima, jedino su malo glupi sudci ko i u prijašnjim pes-ovima. Ali može se to tolerirat.
Sve u svemu meni je predobar pes moja ocjena 8/10.
Po meni su ovdje dodavanja vrlo loša, bilo bi bolje da možeš birati assisted ili manual (ili semi-manual kako je u igri) zato što nema svatko x360 gamepad sa svih 360 stupnjeva. Ovako smo mi koji ga nemamo "osuđeni" na dodavanja pod kutom od 45 stupnjeva što je malo glupo. A šutevi su opet preprecizni i preosjetljivi. U stvarnom svijetu ne može svatko razvaliti loptu poput Drogbe, Roberta Carlosa, Rooneya itd, a ovdje to možeš s bilo kim.
sudci trn u oku sve ostalo moze proc..
e jel ja sad ovaj pesedit patch 1.6 moram samo instalirat i nista drugo ili se trebam za*ebavat s onim afs explorerom posto nemam nijedan patch prije instaliran??
Samo instaliraj pesedit 1.6 :)
Samo instaliraj pesedit 1.6 :)
Majstore imas link za novi 1.7 al ssvi djelovi u jednom? :D
WTF?! Kakav upload, potrebna ti je igrica i original kjluč i dobra internet veza po mogućnosti žična.
ja san skinija i instalira pesedit patch 1.7, i kad udem u igricu sve mi je po starome ka da je bez ijednoga patcha instalira (čista igrica)
http://www.pes-serbia.com/threads/18092-PESEdit.com-2011-Patch-1.7-Released!-1-03-2011
Tko nema neka skine ! :D
http://www.pes-serbia.com/threads/18092-PESEdit.com-2011-Patch-1.7-Released!-1-03-2011
Tko nema neka skine ! :D
znamo al cekamo da Don Strongtoni baci link u jednom komadu ;)