Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.013.672
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

mozel mi neko dati link za naj novi  patch za pes 2011....{#}

Tarki......

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

eh owako imam jedan problem kad dodajem loptu igracu na u loptu ide igrac koji je dalji  npr..sa pola centra se vraca da uzme loptu a onaj sto je blizi nece da je uzme dok ja ne prebacim na njega dali se owo moze popraviti..pls ak neko zna{#}

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Pro Evolution Soccer 11
micun_47 kaže...

mozel mi neko dati link za naj novi  patch za pes 2011....{#}

Imas ga u mom postu na strani prije...

micun_47 kaže...

eh owako imam jedan problem kad dodajem loptu igracu na u loptu ide igrac koji je dalji  npr..sa pola centra se vraca da uzme loptu a onaj sto je blizi nece da je uzme dok ja ne prebacim na njega dali se owo moze popraviti..pls ak neko zna{#}

Ne, AI je glup ko ku*ac...

LoL nick: Strongtoni
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11
Zna li netko dali se mogu nekako ubacivat klubovi u igricu nazavisno od patchava??
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Pro Evolution Soccer 11
vikipros kaže...
Zna li netko dali se mogu nekako ubacivat klubovi u igricu nazavisno od patchava??

http://www.evo-web.co.uk/forums/showthread.php?t=62380

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Jer ima neka druga igra osim pesa i fife a da je pošteno napravljena? Ili braem jel ima šanse da neko drugi napravi?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Nisam čitao temu,pa se nemojte ljutit ako je već bilo postavljeno ovo pitanje.

Ima li patch koji dodaje bundesligu,i da engleski premiership bude kompletan kakav treba biti(grbovi,dresovi,itd.)+svi transferi.

Hvala.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 21:45 (big_guy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

EDIT: 1.6 pesedit! jedan link ofc

Evo, najnoviji :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 23:34 (Don Strongtoni).
15 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Nisam čitao temu,pa se nemojte ljutit ako je već bilo postavljeno ovo pitanje.

Ima li patch koji dodaje bundesligu,i da engleski premiership bude kompletan kakav treba biti(grbovi,dresovi,itd.)+svi transferi.

Hvala.

Kolega iznad mene sstavio link :D

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

je li tko igrao master ligu online u pes 2011 i kakvi su mu dojmovi, jer sam na youtube-u gledao jedan video i lik kaže da je online predobro za igrati

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nemam  orginal pa neigram al sam u  jednog frenda odigro par tekmi i   vidio sta kako mogu  da ti kazem da je  odlicno bar menii {#}

14 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Pozdraw svima mozel mi neko reci koji je naj novi patch za pes 2011 i gdje ga mogu skinuti................{#}

Tarkis

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

skinuo sam ovaj patch 1.6 od ovog gore sto je objavi ali ne mogu da ga instaliram kliknem na njega 2 puta pojavi se neki crni prozor i nestane i nis posle...sta da radim pomagajte ljudu ko boga vas molim.......{#}

Tarkis

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tarkis kaže...

skinuo sam ovaj patch 1.6 od ovog gore sto je objavi ali ne mogu da ga instaliram kliknem na njega 2 puta pojavi se neki crni prozor i nestane i nis posle...sta da radim pomagajte ljudu ko boga vas molim.......{#}

Pa kako nemožeš? Skineš ekstraktaš i instaliraš. Pa nemože jednostavnije.

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11
Koliki je upload potreban za online ??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ari kaže...

Jer ima neka druga igra osim pesa i fife a da je pošteno napravljena? Ili braem jel ima šanse da neko drugi napravi?

glupo ti je pitanje malo rec.,....mislim ako ne mislis igrat fifa ili pes onda ne znas sta je fudbal,to su trenutno najbolje simulacije fudbala i tako ce i ostati ,..........te igrice imaju veliku istoriju tako da su nedodirljive u odnosu na druge,......biras PES ili FIFA,.......moje misljenje da je FIFA bolja na konzolama dok na PC je PES bolji po meni,.........iako PES nema original lige i ostalo to se veoma lako sredi patchom

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.2.2011 17:54 (dogman).
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

dali ima neko link ili dali za nesto o onom patchu sta otkljucava sve u pesu bez da se mora kupovat?

di se moze skinut jer znam da je bio jednom postavljen na forumu...

Skole
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma Fifa ima odličan gameplay al je za komp potpuno zapostavljena što se tiće drugih stvari,a pes je toliko očajan posto da je to za plaka... ne kontam kak neko može ići od boljeg prema lošijem, stvarno debili

15 godina
neaktivan

Po meni je ovo najbolji pes ikad, bolje su urađena dodavanja i šutevi nego u prijašnjim pes-ovima, jedino su malo glupi sudci ko i u prijašnjim pes-ovima. Ali može se to tolerirat.

Sve u svemu meni je predobar pes moja ocjena 8/10.

17 godina
tonyx1209 kaže...

Po meni je ovo najbolji pes ikad, bolje su urađena dodavanja i šutevi nego u prijašnjim pes-ovima, jedino su malo glupi sudci ko i u prijašnjim pes-ovima. Ali može se to tolerirat.

Sve u svemu meni je predobar pes moja ocjena 8/10.

Po meni su ovdje dodavanja vrlo loša, bilo bi bolje da možeš birati assisted ili manual (ili semi-manual kako je u igri) zato što nema svatko x360 gamepad sa svih 360 stupnjeva. Ovako smo mi koji ga nemamo "osuđeni" na dodavanja pod kutom od 45 stupnjeva što je malo glupo. A šutevi su opet preprecizni i preosjetljivi. U stvarnom svijetu ne može svatko razvaliti loptu poput Drogbe, Roberta Carlosa, Rooneya itd, a ovdje to možeš s bilo kim.

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

sudci trn u oku sve ostalo moze proc..

1 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

e jel ja sad ovaj pesedit patch 1.6 moram samo instalirat i nista drugo ili se trebam za*ebavat s onim afs explorerom posto nemam nijedan patch prije instaliran??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Samo instaliraj pesedit 1.6 :)

15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Samo instaliraj pesedit 1.6 :)

Majstore imas link za novi 1.7 al ssvi djelovi u jednom? :D

15 godina
neaktivan
michelangelogt kaže...
Koliki je upload potreban za online ??

WTF?! Kakav upload, potrebna ti je igrica i original kjluč i dobra internet veza po mogućnosti žična.

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ja san skinija i instalira pesedit patch 1.7, i kad udem u igricu sve mi je po starome ka da je bez ijednoga patcha instalira (čista igrica)

SUZE MI TEKU KAD IZGUBE, OSMIJEH NA LICU KAD BOLJI JE, TI NE RAZUMIJEŠ ŠTO JE TO - ON JE CIJELI ŽIVOT MOJ- HAJDUK ŽIVI VJEČNO

0 0 hvala 0
15 godina
Dobili bu te 1.7 u jednom djelu kad dojdem doma, oko 8

Dal bi vam jucer al sam doso doma u pol 4...
15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
Dobili bu te 1.7 u jednom djelu kad dojdem doma, oko 8

Dal bi vam jucer al sam doso doma u pol 4...

{#}

14 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...

znamo   al cekamo da Don Strongtoni baci link u  jednom komadu ;)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice