el se može instalirati onaj patch za pes 2011 od pes edit-a verzije 0.2 a da se prije nije instalirala verzija 0.1?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
el se može instalirati onaj patch za pes 2011 od pes edit-a verzije 0.2 a da se prije nije instalirala verzija 0.1?
Da, po 73. put :)
dok ne dođe veličina patcha do 1 gb svaki će sadržavati sve dijelove prethodnoga.
evo izašo je i patch 0.3 od pes edita
neznam kako se 0.3 peč instalira ali ako je kao prijašnja dva od pesedita onda se ne isplati.imate ovaj peč http://www.pes-patch.com/2010/10/pes-2011-patch-0-2-by-razib_46.html u kojem imate sve(dresove,bundes ligu,2 englesku,transfere ma sve) a k tome se jako lako instalira
neznam kako se 0.3 peč instalira ali ako je kao prijašnja dva od pesedita onda se ne isplati.imate ovaj peč http://www.pes-patch.com/2010/10/pes-2011-patch-0-2-by-razib_46.html u kojem imate sve(dresove,bundes ligu,2 englesku,transfere ma sve) a k tome se jako lako instalira
http://www.pesedit.com/patch/Readme.pdf
imas tu ako neznas, sve je objasnjeno!
Ako neradi instaler onda se drkaj sa imidžima.neisplati se kad se s ovim pečem dobije sve što treba a samo kopiraš edit file i kitserver.ako radi instaler onda sve 5
pogledaj malo sastav lige (imaš na tablici u prvom postu)
nema reala ali tu su manchester united i milan
valencia,atletico madrid i villareal su ostali a još su dodani zenit i šahtar koji su itekako jači od nekih osrednjih klubova iz španjolske lige
ova je liga dosta jača nego prava španjolska liga
Nema šanse. Vidio sam stavio si slabićke od klubova, osim Mančestera i Milana itd, al ostali svi su topovsko meso, na kojima kupiš bodove. Ovo jače od prave španjolske? Ne budi smješan.
Dečki smiješni ste žalite se na AI, šta bi bilo tek da protiv pravih protivnika igrate...
ti si smješan
svi najjači klubovi osim reala su ostali a on je zamijenjen sa manchester unitedom i milanom
osim toga,u ligi su još zenit i šahtar,koji su u rangu valencije,villarealaa ili atletico madrida a došli su umjesto nekih slabijih/osrednjih klubova.
ali s tobom se ne isplati svađat,pošto je u tvojoj naravi da govoriš gluposti samo kako bi imao razlog za svađu
EDIT:evo pogledao sam tvoju ligu,sigurno je puno jača od moje
kako se zenit i šahtar mogu mjeriti sa silama kakve su hercules,pes united,almeria i cantlesir spor
a ti si dosta bolji igrač od mene,puno je veći uspjeh biti sa realom na 9.mjestu nego sa dinamom na 1.
oko cega se vi raspravljate ...
jel postoji nesto za otkljucavanje onong sveg u extra contrentu
zasto mi nce da extrakta joooj, pise the file is corrupt
zasto mi nce da extrakta joooj, pise the file is corrupt
probaj opet skinuti (ako nije veliko)
ne vjerujem da trenutno možeš išta napraviti osim da probaš skinuti opet
ako se dobro sjećam i meni se nešto slično pojavilo,probavao sam svašta ali nije uspjelo,skinuo sam opet i sve je prošlo bez problema
kako se skupljaju ti GP-ovi ??
Edit: Evo skonto sam vido sam. .
Bmt men lakše igrati protiv "žive osobe" lol pa koliko god dobar bio, nego protiv AI-a
Ljudi zasto mi nece uc u igru , cijelo vrieme mi se loada , onaj kursor mi je u kutu i samo se vrti . -.-' ? :O
Evo stavio sam pesedit patch 0.3 i sve je super samo da bar ima hajduk al jebiga
Bmt men lakše igrati protiv "žive osobe" lol pa koliko god dobar bio, nego protiv AI-a
I men isto.
Dali postoji verzija 0.2 patcha gdje se nemoram zajebavati s onim "how to import bin files into img files"?
Pa i 0.3 verziju sam pokreneš setup i to je to, nemoraš se mučit s importanjem.
Omg , sta niko nezna pomoc sa onim mutavim loadingom . ?
Ma da al u ovom mislim 2 patchu sam se zajebavao s tim importanjem i sranjima i mislim da sam shebo nešta, jel imaš kakaav link da mi daš ali da su samo installleri, ne kojekakva ostala shranja
Evo patch 0.3 instaler
Evo patch 0.3 instaler
nevalja ti link
Meni radi.
Dali mogu izravno na fresh instalaciju PES-a instalirati 0.3 peč, tj nemoram instalirati prijašnja 2, hoće li ipak sve biti ako instaliram samo 0.3?
Jeli zna itko kako da ubacim lopte preko AFSExplorer-a, imam i kitserver, ali od jednog patcha za dresove, lige, imena i tako...
Dali mogu izravno na fresh instalaciju PES-a instalirati 0.3 peč, tj nemoram instalirati prijašnja 2, hoće li ipak sve biti ako instaliram samo 0.3?
mozes odma 0.3 on ti sadrzi sve sto i 0.1 i 0.2
Mene zanima, imam org pes 11 ali kad ocu igrat online i odem na online-login-i upisem podatke i onda mi izbaci "unable to login" ,zasto?