Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.023.864
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

el se može instalirati onaj patch za pes 2011 od pes edit-a verzije 0.2 a da se prije nije instalirala verzija 0.1?

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Pro Evolution Soccer 11
Pulja kaže...

el se može instalirati onaj patch za pes 2011 od pes edit-a verzije 0.2 a da se prije nije instalirala verzija 0.1?

Da, po 73. put :)

If you can understand the me, than I can understand the you.
17 godina

dok ne dođe veličina patcha do 1 gb svaki će sadržavati sve dijelove prethodnoga.

16 godina

evo izašo je i patch 0.3 od pes edita Cool

15 godina
neaktivan

0 0 hvala 1
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

neznam kako se  0.3 peč instalira ali ako je kao prijašnja dva od pesedita onda se ne isplati.imate ovaj peč http://www.pes-patch.com/2010/10/pes-2011-patch-0-2-by-razib_46.html u kojem imate sve(dresove,bundes ligu,2 englesku,transfere ma sve) a k tome se jako lako instalira

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

neznam kako se  0.3 peč instalira ali ako je kao prijašnja dva od pesedita onda se ne isplati.imate ovaj peč http://www.pes-patch.com/2010/10/pes-2011-patch-0-2-by-razib_46.html u kojem imate sve(dresove,bundes ligu,2 englesku,transfere ma sve) a k tome se jako lako instalira

http://www.pesedit.com/patch/Readme.pdf

imas tu ako neznas, sve je objasnjeno!

16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Ako neradi instaler onda se drkaj sa imidžima.neisplati se kad se s ovim pečem dobije sve što treba a samo kopiraš edit file i kitserver.ako radi instaler onda sve 5

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
patch123 kaže...
Kora kaže...
E pa to je već druga priča, po meni je najjača španjoslka liga, jača i od engleske. Al kužiš nije meni teško igrati, dominiram na svakoj tekmi, al jednostavno AI nemoguće brani, dok moj mulac od 2 udarca prema golu dobije 1 ili oba gola. A na Barcinu igru nemogu utjecati. Kako ćeš ti stići klub koji u SVAKOJ tekmi pobjeđuje. Još da ne spominjem kako zvijezde uopće  nisu zvijezde, već prosječni igrači, i kako 9/10 thru balls AI-u prolazi.

pogledaj malo sastav lige (imaš na tablici u prvom postu)

nema reala ali tu su manchester united i milan

valencia,atletico madrid i villareal su ostali a još su dodani zenit i šahtar koji su itekako jači od nekih osrednjih klubova iz španjolske lige

ova je liga dosta jača nego prava španjolska liga

Nema šanse. Vidio sam stavio si slabićke od klubova, osim Mančestera i Milana itd, al ostali svi su topovsko meso, na kojima kupiš bodove. Ovo jače od prave španjolske? Ne budi smješan.

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Dečki smiješni ste žalite se na AI, šta bi bilo tek da protiv pravih protivnika igrate...

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
Nema šanse. Vidio sam stavio si slabićke od klubova, osim Mančestera i Milana itd, al ostali svi su topovsko meso, na kojima kupiš bodove. Ovo jače od prave španjolske? Ne budi smješan.

ti si smješan

svi najjači klubovi osim reala su ostali a on je zamijenjen sa manchester unitedom i milanom

osim toga,u ligi su još zenit i šahtar,koji su u rangu valencije,villarealaa ili atletico madrida a došli su umjesto nekih slabijih/osrednjih klubova.

ali s tobom se ne isplati svađat,pošto je u tvojoj naravi da govoriš gluposti samo kako bi imao razlog za svađu

EDIT:evo pogledao sam tvoju ligu,sigurno je puno jača od moje

kako se zenit i šahtar mogu mjeriti sa silama kakve su hercules,pes united,almeria i cantlesir spor Smijeh

a ti si dosta bolji igrač od mene,puno je veći uspjeh biti sa realom na 9.mjestu nego sa dinamom na 1. Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 9:37 (patch123).
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

oko cega se vi raspravljate ... Izlanuo se

Bilo bi zgodno ... ali nije potrebno

1 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

jel postoji nesto za otkljucavanje onong sveg u extra contrentu

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 11:16 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

zasto mi nce da extrakta joooj, pise the file is corrupt

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

zasto mi nce da extrakta joooj, pise the file is corrupt

probaj opet skinuti (ako nije veliko)

ne vjerujem da trenutno možeš išta napraviti osim da probaš skinuti opet

ako se dobro sjećam i meni se nešto slično pojavilo,probavao sam svašta ali nije uspjelo,skinuo sam opet i sve je prošlo bez problema

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 12:43 (patch123).
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

kako se skupljaju ti GP-ovi ??

Edit: Evo skonto sam vido sam. .

dzix
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 13:49 (dzelo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Bmt men lakše igrati protiv "žive osobe" lol  pa koliko god dobar bio, nego protiv AI-a

Dinamo živi vječno

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ljudi zasto mi nece uc u igru , cijelo vrieme mi se loada , onaj kursor mi je u kutu i samo se vrti . -.-' ? :O

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Evo stavio sam pesedit patch 0.3 i sve je super samo da bar ima hajduk al jebiga

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

Bmt men lakše igrati protiv "žive osobe" lol  pa koliko god dobar bio, nego protiv AI-a

I men isto.

15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Dali postoji verzija 0.2 patcha gdje se nemoram zajebavati s onim "how to import bin files into img files"?

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Pa i 0.3 verziju sam pokreneš setup i to je to, nemoraš se mučit s importanjem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Omg , sta niko nezna pomoc sa onim mutavim loadingom . ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ma da al u ovom mislim 2 patchu sam se zajebavao s tim importanjem i sranjima i mislim da sam shebo nešta, jel imaš kakaav link da mi daš ali da su samo installleri, ne kojekakva ostala shranja

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

nevalja ti link

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Meni radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Dali mogu izravno na fresh instalaciju PES-a instalirati 0.3 peč, tj nemoram instalirati prijašnja 2, hoće li ipak sve biti ako instaliram samo 0.3?

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Jeli zna itko kako da ubacim lopte preko AFSExplorer-a, imam i kitserver, ali od jednog patcha za dresove, lige, imena i tako...

Today and tomorrow's a reflection of the past, Life's like a cycle and nothing ever lasts

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Kora kaže...

Dali mogu izravno na fresh instalaciju PES-a instalirati 0.3 peč, tj nemoram instalirati prijašnja 2, hoće li ipak sve biti ako instaliram samo 0.3?

mozes odma 0.3 on ti sadrzi sve sto i 0.1 i 0.2

Mene zanima, imam org pes 11 ali kad ocu igrat online i odem na online-login-i upisem podatke i onda mi izbaci "unable to login" ,zasto?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice