Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.023.771
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Pro Evolution Soccer 11
XYomegaYX kaže...

Jel zna neko kako mogu okljucati options? trebao bih namjestiti tipke (komande)

Namisti ih u settingsu.

Nalazi ti se u instalacijskom folderu.

15 godina
amater_2 kaže...
XYomegaYX kaže...

Jel zna neko kako mogu okljucati options? trebao bih namjestiti tipke (komande)

Namisti ih u settingsu.

Nalazi ti se u instalacijskom folderu.

OK, hvala

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ja sam skinia demo i igra 5min. Ovo sam samo vidio kakva je grafika i gameplay. Čekam full igru, ako budem igra demo dosadit će mi igra :d

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
patch123 kaže...

ove godine golman u pesu nije toliko loš

brani solidno,nekad napravi glupost ali su te gluposti smanjene u odnosu na pes10

Ne bi želio ulaziti u raspravu no golman u pesu je jedno veliko sranje kao i sve godine do sada.  Čovjek je loše animiran i niti jedna intervencija mu nema ništa zajedničkog s golmanskim poslom. On ne zna napraviti paradu jer uvijek pada na dvije ruke i želudac. Udarce izvan 16m brani nogom. Ne zna izaći na centaršut , ne zna napraviti povaljku niti skratiti kut.  To što neki puta obrani nemoguće uopće me nije briga . Želim golmana koji je animiran kao i svaki igrač na terenu a on to nije. Svaki potez golmana u fifi odiše golmanskom elegancijom. Gušt ga je gledati dok radi povaljku , dok skraćuje kut ili izlazi na centaršut te hvata ili boksa loptu.

To što golman u pesu ili fifi popije ovakav ili onakav gol mene uopće ne smeta ( sjeti se što je subašić popio u grčkoj ) ali me zato smeta kada se on na golu ne ponaša golmanski. Tko je ikada branio znat će o čemu pričam tko nije njemu će golman u pesu biti jako dobra pa je zato i svaka daljnja rasprava suvišna no ja ne mogu gledati golmana koji pada na vlastita jaja. Probaj pa mi reci kako se osječaš nakon jedne takve intervencije ?

15 godina
neaktivan
movie kaže...

Ne bi želio ulaziti u raspravu no golman u pesu je jedno veliko sranje kao i sve godine do sada.  Čovjek je loše animiran i niti jedna intervencija mu nema ništa zajedničkog s golmanskim poslom. On ne zna napraviti paradu jer uvijek pada na dvije ruke i želudac. Udarce izvan 16m brani nogom. Ne zna izaći na centaršut , ne zna napraviti povaljku niti skratiti kut.  To što neki puta obrani nemoguće uopće me nije briga . Želim golmana koji je animiran kao i svaki igrač na terenu a on to nije. Svaki potez golmana u fifi odiše golmanskom elegancijom. Gušt ga je gledati dok radi povaljku , dok skraćuje kut ili izlazi na centaršut te hvata ili boksa loptu.

To što golman u pesu ili fifi popije ovakav ili onakav gol mene uopće ne smeta ( sjeti se što je subašić popio u grčkoj ) ali me zato smeta kada se on na golu ne ponaša golmanski. Tko je ikada branio znat će o čemu pričam tko nije njemu će golman u pesu biti jako dobra pa je zato i svaka daljnja rasprava suvišna no ja ne mogu gledati golmana koji pada na vlastita jaja. Probaj pa mi reci kako se osječaš nakon jedne takve intervencije ?

pretjeruješ

ni fifin golman nema pokrete tijela kao normalan čovjek

primjer:

idem prema golu i golman stoji,ne ide prema meni

kad mu se približim golman skoči poput pantere i uzmi mi loptu

totalno nerealno,taj potez stvarno ne liči na ništa

golman u pesu fino istrčava,jedina mana mu je branjenje pri centaršutevima i boksanje lopti koje može uhvatiti

što se tiče pesa10,tu si mogao srati po golmanima koliko hoćeš

ali ostavi se sranja po golmanima u pesu11

golman radi greške,ali ih isto toliko radi i onaj u fifi

to što se tebi ne sviđa njegova animacija i tražiš dlaku u jajetu nije razlog da sereš po golmanu kojeg su solidno uradili

naravno da može puno bolje i da je to još najveća nedostatak novog pesa,ali da je golman u pesu tako očajan a golman u fifi tako odličan-pretjeruješ

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 12:52 (patch123).
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Jooj jedva čekam MLO :D

Da nema toga igro bi fifu 11 na xboxu vjerojatno, ali MLO odlučuje tako da ću ipak pes igrat

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
patch123 kaže...

pretjeruješ

ni fifin golman nema pokrete tijela kao normalan čovjek

primjer:

idem prema golu i golman stoji,ne ide prema meni

kad mu se približim golman skoči poput pantere i uzmi mi loptu

totalno nerealno,taj potez stvarno ne liči na ništa

golman u pesu fino istrčava,jedina mana mu je branjenje pri centaršutevima i boksanje lopti koje može uhvatiti

što se tiče pesa10,tu si mogao srati po golmanima koliko hoćeš

ali ostavi se sranja po golmanima u pesu11

golman radi greške,ali ih isto toliko radi i onaj u fifi

to što se tebi ne sviđa njegova animacija i tražiš dlaku u jajetu nije razlog da sereš po golmanu kojeg su solidno uradili

naravno da može puno bolje i da je to još najveća nedostatak novog pesa,ali da je golman u pesu tako očajan a golman u fifi tako odličan-pretjeruješ

Dovoljno je pogledati paradu s kojom pada na dvije ruke ili jaja ili želudac , kako već hoćeš.  Svaki drugi komentar je suvišan. naravno da savršenstvo ne postoji no u pesu ću ti naći jednu realnu intervenciju i deset nerealnih a u fifi je obrnuto. Ja ne pričam o dobrom , lošem ili super golmanu.

Ja pričam o golmanskim elementima koje golman u fifi radi jako dobro a ovaj u pesu brani kao da je prvi put na terenu ... ali kako rekoh , onaj koji nikada nije stajao na golu ne može me skužiti niti ja to očekujem. Svako igra ono što mu se sviđa , svako guzi ono što mu paše , bila debela ili mršava , plava ili crna. Sve je stvar izbora i dobro ga je imati. Ti imaš svoj , ja svoj i sve pet .... nema smisla još pet stranica potrošiti na dokazivanje nedokazivog ...

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

sutiranje me tako zivcira to nema veze s mozgom

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
danexxx kaže...

sutiranje me tako zivcira to nema veze s mozgom

Samo trebaš naviknuti na power bar Namigiva

Don't panic, im Bosnian!!
16 godina
neaktivan

ma nema to veze s navikavanjem to je skroz nerealno ja jos nisam dao ni jedan gol izvan 16 igrao sam nekih 15 utakmica,on sam odlucuje kakav ce sut bit ono totalno random,ide jedan na jedan s golmanom i on potkopava loptu bez moje naredbe,isto tako pucanje s r2 nefunkcionira ko prije ma sve je u banani

17 godina
neaktivan
danexxx kaže...

ma nema to veze s navikavanjem to je skroz nerealno ja jos nisam dao ni jedan gol izvan 16 igrao sam nekih 15 utakmica,on sam odlucuje kakav ce sut bit ono totalno random,ide jedan na jedan s golmanom i on potkopava loptu bez moje naredbe,isto tako pucanje s r2 nefunkcionira ko prije ma sve je u banani

To ti je tak kad ne znaš:(

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Pitanje za sve koji imaju Logitech Chillstream, danas sam uzeo taj kontroler al mi nikako ne ocitava u PES-u xinput. Jel vama ocitava?

balkan-gaming.net - za sve fifa i pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
danexxx kaže...

A gle, meni skoro svaki šut ide u okvir gola, bilo unutar 16 m ili izvan... i meni je bilo teško da naviknem, ali nakon nekih desetak tekmi, navikao sam se ......

16 godina
neaktivan

ah tjesi me :)

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

nemogu vjerovat da je messi sporiji od 99% bayerna :D valjda samo golmana moze pretrcat...

i shvatio sam da su dodavanja totalno promasili, kako sam sa analogom nikako ga pogodit... 360 ali sve on hvata dako umjesto da ubaci on vrati ubacaj bocnom na drugoj strani na centar :D

potpis :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

nemogu vjerovat da je messi sporiji od 99% bayerna :D valjda samo golmana moze pretrcat...

i shvatio sam da su dodavanja totalno promasili, kako sam sa analogom nikako ga pogodit... 360 ali sve on hvata dako umjesto da ubaci on vrati ubacaj bocnom na drugoj strani na centar :D

Je i meni se čini da su protivnički igrači brži....

17 godina
neaktivan
Hambrle kaže...
Hacker-ri kaže...

ma oni su to htjeli napravit kako onaj koji kontrolira loptu je kao sporiji, ali je nevjerojatno da su svi sporiji... onda uzmes bayern i opet si sporiji...

ali isto tako kad krenes u kontru i stisces R1 (brzo trcanje uz jaci for lopte) opet te uhvati... na kraju mi nista nije jasno...

a na passeve se ocito treba jako dobro naviknut, jer su jako teski za pogodit, a ja sam jos nedavno poceo sa analogom

15 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
Hambrle kaže...
Hacker-ri kaže...

ma oni su to htjeli napravit kako onaj koji kontrolira loptu je kao sporiji, ali je nevjerojatno da su svi sporiji... onda uzmes bayern i opet si sporiji...

ali isto tako kad krenes u kontru i stisces R1 (brzo trcanje uz jaci for lopte) opet te uhvati... na kraju mi nista nije jasno...

a na passeve se ocito treba jako dobro naviknut, jer su jako teski za pogodit, a ja sam jos nedavno poceo sa analogom

Pasovi mi nisu problem, jedino je brzina protivnika čudna....

15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Inače, trčanje s loptom naprijed te usporava......, zakon fizike :)))

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 19:56 (Kora).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Što veći for, to brže trčiš a manje kontrole imaš. Podijeljeno je u 4 stupnja, držanje r1, 2x r1, 3xr1, r2 ovo je od najsporijeg do najbržeg

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Ige kaže...

Što veći for, to brže trčiš a manje kontrole imaš. Podijeljeno je u 4 stupnja, držanje r1, 2x r1, 3xr1, r2 ovo je od najsporijeg do najbržeg

ja sam na 09 i dalje pa tamo ima samo 1x i 2x

...

15 godina
neaktivan
Ige kaže...

Vidiš, hvala ti za ovo, nisam znao, mislio sam da ima samo r1....

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Što više otkrivate opcije igre, bolja je ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kolko kontrola, tj. gumbi ima? 8?

Naime imam stariji Logitech sa 6 gumba naprijed, ali samo 2 triggera.

Plus 2 analogna i D-pad ofc..

15 godina
neaktivan
Ige kaže...

joz da ima barem dva-tri poznatija tima osim bayerna i barcelone....

15 godina
Hambrle kaže...
Ige kaže...

joz da ima barem dva-tri poznatija tima osim bayerna i barcelone....

pa imas onaj dodatak tezak oko 800 mb za klubove.

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Jel planira tko od vas kupit igru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ige kaže...

Jel planira tko od vas kupit igru?

Kupiti ili "kupiti"? :)

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

e reko mi frend da postoji patch i za ps3.. jel to istina il me spalio?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

kako sam ja sa 09 presao na 11 imam nekoliko pitanja:

- formacija: gdje se stavljaju strelice za igrace?

- usporedba igraca: dali postoji da stavim igraca jednog do drugog i da mi strelice (crvene place) pokazuju koji je bolji u kojem segmentu ili moram sam od jednog do drugog ic i gledat?

- kako ugasiti automatsku selekciju igraca?

- kako se brani penal? sa kockom ili kruzicem?

postoji li koji program da snima sadrzaj igre ali tek kad ga upalis? mislim da u igri npr stisnem F5 i da se program upali ?

ako ne, koje programe koristite za snimalje?

ja ovo snimio iphonom :p

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice