Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.023.889
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Znači Xi input je samo za xbox 360 gamepad i s njime dobiješ smjerove od 360 stupnjeva

A ostali gamepadi moraju korsititi direct input ( al sad neznam dal postoje još koji gamepadovi osim xboxovog da koristi 360 stupnjeva, i ako se priključi na direct dal može iskoristiti 360 stupnjeva)

Ja sam cijelo vrijeme i u pes 2010 i sad na demou imal na direct input,sad sam stavil  na XI i nisam baš primjetil nekakvu razliku jer sam odigral samo jednu tekmu.

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

@patch123

Radi sve 5, još jednom veliko hvala :) Namigiva

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Moram priznati da mi se sve više i više sviđa novi PES. Svaka akcija je drukčija, finiširanje je uglavno lijepo, ma jako malo mana, jedino da mogu namjestiti na semi-auto dodavanja, još moram novi đojstik nekak nabaviti i sve 5 :) (sprint mi nekad radi nekad ne radi)

Dinamo živi vječno

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Opet . . i opet dojmovi drugaciji . .

fifa:

fluidna i atmosfericna . . jako pametan AI . . .

glupa kamera i uzak teren, te malo dojadi sto svaki put isto . . 

pes:

lijepa grafika, igraci i teren . . , velika raznolikost poteza, trci ovako trci onaj, dodaj ovako dodaj onako . . stvarno predivno za igrati, toliko razlicitih nacina za postici gol, do sada stvarno postigao ajmo reci 15 golova na 11 razlicitih nacina . .

malo glupav AI, kao i golman, dosadni replayi . .

sada mi je ipak PES u prednosti, radi te raznolikosti . .

ali sam prilicno siguran da ce igrati obje igre, mod vamo mod tamo xD

Moj PC  
4 2 hvala 0
15 godina
RE: Pro Evolution Soccer 11
rulF kaže...

fifa:

pes:

lijepa grafika, igraci i teren . . , velika raznolikost poteza, trci ovako trci onaj, dodaj ovako dodaj onako . . stvarno predivno za igrati, toliko razlicitih nacina za postici gol, do sada stvarno postigao ajmo reci 15 golova na 11 razlicitih nacina . .

daj dosadan si

15 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
rulF kaže...

fifa:

pes:

daj dosadan si

postao je tu i na fifinoj temi.hahaha-.-

15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Heh, nije istina da je AI u PESu mutav, brani on Messiju kao hobotnica, zabio sam sa Messijem jedan pogodak sa 6 metara onak podbacio lagano lopta polukružno prema golu al je bila lopta preprecizna uz samu stativu u gol ušla, golman se izdužio koliko je dugačak ali ništa nije mogao, i sad maloprije uvalim takvu golčinu sa Ibrom iz slobodnjaka sa 20-ak metara isto onak polukružno uopće nije presnažan udarac bio al je bio ultra-precizan i ovaj se opet izdužio cijelim tijelom ali se izgleda nie dobro postavio i lopta mu je otišla tik pokraj ruke u gol. Golmani su poprilično ispravljeni u odnosu na 10-ku, nisu više toliko glupavi, mislim nađe se golova koje su mogli lako obraniti, ali i u stvarnosti se tupavi golovi ponekad dobijaju, sjetimo se samo Georga Kocha i onaj pogodak što je dobio od Jelena iz Auxerrea sa koliko ono, 25 metara.

edit- također mi je odlično što su napravili da ako ja dodajem sad suigraču koji je udaljen npr 10 metara i u putanju lopte dođe drugi moj suigrač, taj isti će se sagniti ili spustiti glavu (ovisno o putanji lopte) da lopta njega ne udari i promjeni smjer, što mi je fantastična stvar!

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 14:48 (Kora).

1 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

kako vi namjestite trajanje tekme i ovo za produzetke ha?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Kad je datum izlaska?

There is no spoon.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Kad je datum izlaska?

30tog

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Evo napokon sam i ja zaigrao ovaj novi pes, dojmovi:

Grafika: Briljira u svim segmentima, dresovi, lica, stadioni, golovi, ... Jedino sam očekivao malo ljepšu publiku. 9/10

Animacije: Dodano je preko 1000 novih animacija, PES je sada fluidniji, ljepše izgleda, ljepši potezi, finte, jako dobro urađeno. 10/10

Menu: Čini mi se da PES nikada nije imao ljepši menu 10/10

Taktika: Novi način razrađivanja taktike, vršenja izmjena, općenito, gameplan, meni je odličan! 9/10

Kamera: Kamera nastoji pratiti loptu, te se prilagođavati istoj, tako da dok igramo, imamo osjećaj da gledamo tekmu na TV-u. 10/10

HUD: Šta reći, nema više po uglovima/kutovima imena igrača, power bar-a i ostalih zezancija... Semafor u gornjem lijevom je ljepši za oko, ma pravi osjećaj, kao da gledaš TV. 10/10

Dodavanje: Novi način dodavanja, šutanja, ubacivanja.... Ovaj put preko power bar-a koji se nalazi ispod igrača! Sada igrač neće dodati najbližem, već mi (oni koji upravljamo igračem) određujemo jačinu i smjer dodavanja, ubacivanja te šutanja. Sada su veće šanse da ćemo pogriješiti i dodati protivničkom igraču (što je i realnije, ne?). 10/10

Šutanje: Šutanje je malo čudno, lopta se čudno ponaša, ili ja nisam navikao na power bar šutanja, ili su tu oni pogriješili, lopta se čudno ponaša, ili ode visoko preko gola, ili mlitavo u okvir gola... No što duže igram, privikavam se više na šutanje, i više dajem golova! 8/10

Sudije: Suci su poboljšani, nema više puštanja igre, sada sudija svira i na najmanjim prekršajima, što može biti mač sa svije oštrice. 9/10

Golmani: Dosta poboljšani, iako znaju nekada pogriješiti, no rijetko (bar kod mene) 9/10

Zaključak: KONAMI je napravio veliki korak naprijed s ovim PES-om! Iako fali još malkice poliranja, dojam je i više nego dobar! Moja subjektivna ocjena 9,4/10

Don't panic, im Bosnian!!

9 0 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

jedino šta mi je loše kod novog pes-a je šta je atmosfera ravna nekon treningu, jednostavno neman osjećaj  da je prava utakmica...

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

jedino šta mi je loše kod novog pes-a je šta je atmosfera ravna nekon treningu, jednostavno neman osjećaj  da je prava utakmica...

To i ja kažem.atmosfera kao na  osjeckom spidveju

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

To je kad nisu komentatori dodani. Obećali su jako dobre komentatore ove godine, vidjet ćemo kad izađe full.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Mislim da će me demo dovoljno dugo držati - do izlaska full verzije.... Samo da je jos bar dvije ekipe recimo Real Madrid i Liverpool (primjer samo)....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

Mislim da će me demo dovoljno dugo držati - do izlaska full verzije.... Samo da je jos bar dvije ekipe recimo Real Madrid i Liverpool (primjer samo)....

pogledaj moj post na prošloj stranici

imaš sasvim pristojan broj ekipa,držat će te do full-a sigurno

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 17:05 (patch123).
17 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

Imaš real madrid, man utd, tottenham, inter, milan, romu...i još dosta njih sve dodano u patchu

15 godina
neaktivan
Ige kaže...
Hambrle kaže...

Imaš real madrid, man utd, tottenham, inter, milan, romu...i još dosta njih sve dodano u patchu

da mi nije preveliko 800 mb  za moj internet koji nije flat?

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Nažicaj frenda da ti skine

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

uštedi na nečem drugom

ovo se stvarno isplati

15 godina
Pro Evolution Soccer 11

e al ovi timovi u patchu su iz pes 11 ili prosli neki

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

baš sm raspravljali o tome prije nekoliko stranica

17 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Dresovi i face su stariji, za ocjene nismo sigurni, timovi su iz kraja 2010, nisu još svi transferi u patchu...

15 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Hambrle kaže...

uštedi na nečem drugom

ovo se stvarno isplati

na limitu sam, nemam na čemu uštediti, jedino sljedeci mjesec, a sljedeci mjesec izlazi full....

15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...
na limitu sam, nemam na čemu uštediti, jedino sljedeci mjesec, a sljedeci mjesec izlazi full....

kao što su ti već rekli,zamoli prijatelja da ti skine

15 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Hambrle kaže...

Nije torrent- skidat ce mu 5 kb po sec....Da je torrent pa ajd, njega skida 250-300 kb po sec......

15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...
Nije torrent- skidat ce mu 5 kb po sec....Da je torrent pa ajd, njega skida 250-300 kb po sec......

meni je skidalo full brzinom,480 kb/s

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Skida se full brzinom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hambrle kaže...
patch123 kaže...
Hambrle kaže...

pa skida brže sa megauploada nego sa torrenta, meni uvik skida full brzinon sa MU, a sa torrenta ovisi o seederima

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Hambrle kaže...
patch123 kaže...
Hambrle kaže...

pa skida brže sa megauploada nego sa torrenta, meni uvik skida full brzinon sa MU, a sa torrenta ovisi o seederima

joj, kako da ja vama objasnim, gle, kad skidam normalno, meni skida po 500 kbps (full brzinom) dok mom frendu sa istog linka 5 kbps, to mu je full brzina kad skida normalno, a kad skida preko torrenta onda skida po 300 kbps

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice