Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.023.917
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Pro Evolution Soccer 11

Nisam jos mjenjao brzinu PES-a sa 0, budem probao, ali na 0 mi je 10 minuta jednostavno malo, na top player padnu 2 gola najvise, dok na 20 minuta bude vise prilike za taktiziranje i promjene nadmoci na terenu, samo sto bude i puno faulova, ali i igraci mi se nekako brzo trose, messia i jos neke prakticki u 70 minuti trebam vaditi iz igre jer je kao potrosen...

PS: Imal ikakve sanse da mi slika na na 22" ekranu bude preko cijelog ekrana, stavim najvecu rezoluciju, ali opet slika ne pokrije cijeli ekran .

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.9.2010 2:34 (frenky17).
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Moje posljednje javljanje na ovoj temiOsmijehKad sve sagledam meni je ovaj soker razocarenje,izgleda da sam previse ocekivao....Nabrojat cu samo po meni negativne stvari PES2011:

-dodavanje super ali je trebalo ostaviti na x ono semi automatic,a na trokut ubaciti sadasnji X jer trokut vise nema svrhe

-protivnik igra uvijek isti napad,ubacivanje iza odbrane u 95% slucajeva,nijedan centarsut u ova 2dana sto sam igrao

-protivnik je uvijek brzi od vas...izgleda Timockuk iz Bayerna kao Usain Bolt

-gotovo svaki kontakt prekrsaj

-replay nakon svakog suta,prekrsaja,gola,kornera....

- sporo prebacivanje sa igraca na igraca

-i sut,e to mi je najgora stvar na ovoj igri,po meni katastrofalan...

to je toOsmijehostalo sve super uradjeno ali lijepi PES10 ili FIFA11(nisam probao),jos da su mu sudije OK...ja neigrao ovo do full verzije mozda bacim tad koju partiju a ovu igru cu kupit kad Z.Mamic dao ostavkuOsmijeh

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

-dodavanje super ali je trebalo ostaviti na x ono semi automatic,a na trokut ubaciti sadasnji X jer trokut vise nema svrhe

-protivnik igra uvijek isti napad,ubacivanje iza odbrane u 95% slucajeva,nijedan centarsut u ova 2dana sto sam igrao

-protivnik je uvijek brzi od vas...izgleda Timockuk iz Bayerna kao Usain Bolt

-gotovo svaki kontakt prekrsaj

-replay nakon svakog suta,prekrsaja,gola,kornera....

- sporo prebacivanje sa igraca na igraca

-i sut,e to mi je najgora stvar na ovoj igri,po meni katastrofalan...

- dodavanja sa X i trokut je totalno razlicita stvar, od jacine do nacina kako dodaje, dali u for ili "2 koraka do lopte"

- DEMO VERZIJA

- ocito time pokusavaju natjerat igrace na "no one man show" ali moguce da je i to DEMO

- drzis X dok uzimas loptu igracu, pa se on naginje na njega i gurne ga sa lopte... probaj 2,3 koraka od lopte stiskat X a kad se igrac okrene bokom onda pustit X jer ga rusis, narocito ako koristis brzo trcanje

- replay i mene uzasno nervira, ali moguce da je to demo, kako bi se igraci uzivili, nadam se da ce bit moguce to ugasit

- ?? spor komp :DDD

- nisi naviknut na osjetljiviji BAR

potpis :D
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Netko je bio pitao kako vidjeti raspoloženje igrača (one strelice). Uglavnom, kada namještate taktike i lineup, samo pritisnete R1 (ili L1, neznam sad napamet) i s broja igrača vam se promjeni na Form, ako opet pritisnete prebaci na skill vrijednost koju taj igrač ima za poziciju na koju je stavljen.

Inače, od kako sam probao FIFA demo, PES sam igrao samo jednom, tako da vam ne bi preporučio da budete zatucani PES fanbojevi (jer ste eto ko fol igrali pes od početka, itd sve te spike, lokalni majstor za pes, ono razvaljuje, pes je pojam za fifu ...)nego da probate i fifu, ako još niste. Ja sam probao i nisam požalio.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kora kaže...

Da suđenje je definitivno poboljšano, to sigurno, otpustili su potplaćene suce lol, no sad ima dosta više prekršaja, evo npr ja sam na posljednjoj tkemi imao 7 prekršaja na jednoj strani i 7 na drugoj, što je realno, ali nisam navikao pa me živcira, ali vjerujem samo sada na početku lol (bar se nadam)

Ova normalna dodavanja nisu manual dodavanja, nego moraš stisnut LT i onda X da bi dodao skroz bez assista. Normalno samo kad dodaješ u pesu to ti je ko semi assisted u fifi

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Inače, od kako sam probao FIFA demo, PES sam igrao samo jednom, tako da vam ne bi preporučio da budete zatucani PES fanbojevi (jer ste eto ko fol igrali pes od početka, itd sve te spike, lokalni majstor za pes, ono razvaljuje, pes je pojam za fifu ...)nego da probate i fifu, ako još niste. Ja sam probao i nisam požalio.

nisam fan boy ali sam od jos od ISSa na drugoj strani od fife...

fifu igram 98 u kavezu, i svako toliko pogledam kako je... ali, osim puno prirodnijeg polozaja igraca, fifa ne nudi nista, a u igri se treba dobro zabavit sta u fifi nikako nemozes od one grafike :p

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

poceo sam igrat mallo sa analogom, i sad... meni ista stvar?

jedino u cemu mi pomaze su ubacivanja jer tocno pogodi di treba ;D

jel mozda to bitno u 10,11 jer ja igram pes 09 :p

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

i ja sam poceo igrat demo-evo dojmova:

Prvo negativni:

1.kamera, ne kuzim koja je svrha kad se kod odlaska na bok malo zaokrene(valjd da nebi bilo ubacivanja s boka)

2.sut-wtf ,il ode ko jabulani na tribinu il pukne ko pica po podu,uglavnom u 10 utakmica nijedan gol izvan 16,nijedan s glavom

3.imena iznad igraca

pozitivno:

1.konacno postoje prekrsaji i penali sto u 10ki nije postojalo(pc verzija)

2.pas igra,to mi je odlicno odradjeno,ima pogresaka losih paseva i u tome je draz igre

3.animacije igraca,pokreti i raznovrsnost samih akcija

4.game plan

5.da se igrat obrana i nema onog da ti villa,torres,mesi i ostali brzancu prolaze kroz igra

iskreno se nadam da je ovaj demo beta i da ce doradit ove 3 stavke koje sam naveo kao glavni razlog sto ce ovaj nogomet opet bit neigran onako cesto ko za vrijeme ps2

17 godina
neaktivan
danexxx kaže...

Prvo negativni:

1.kamera, ne kuzim koja je svrha kad se kod odlaska na bok malo zaokrene(valjd da nebi bilo ubacivanja s boka)

2.sut-wtf ,il ode ko jabulani na tribinu il pukne ko pica po podu,uglavnom u 10 utakmica nijedan gol izvan 16,nijedan s glavom

3.imena iznad igraca

pozitivno:

2.pas igra,to mi je odlicno odradjeno,ima pogresaka losih paseva i u tome je draz igre

4.game plan

5.da se igrat obrana i nema onog da ti villa,torres,mesi i ostali brzancu prolaze kroz igra

iskreno se nadam da je ovaj demo beta i da ce doradit ove 3 stavke koje sam naveo kao glavni razlog sto ce ovaj nogomet opet bit neigran onako cesto ko za vrijeme ps2

Sut je realan i samo se trebaš naviknut, slično je i u fifi.

Imena iznad igrača se mogu maknut.

Kamera imaš raznih, tako i wide kameru koja je bila u 2010

16 godina
neaktivan

da imena se mogu maknut al ti nepisu dole u cosku,nisam htio rec da je sut ko u fifi napravljen da nebi bilo rasprave,pa po defoltu je wide kamera kaj ne?

17 godina
neaktivan
danexxx kaže...

da imena se mogu maknut al ti nepisu dole u cosku,nisam htio rec da je sut ko u fifi napravljen da nebi bilo rasprave,pa po defoltu je wide kamera kaj ne?

U fifi na manual da se razumijemo, ne njubasti assisted ;)

Nije wide defult kamera

16 godina
neaktivan

ok wide kamera se isto tako okrece, sto nije bilo u nijednom nastavku do sad nek to promjene i bit ce dobro

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ovo je za k. robben ima tri slobodnjaka i sva tri zabije ,a svaki na oko 30 m.Ko da sedmerce puca jbt.Lopta do 16-erca ide atomski,a kad dođe na peterac usporava ko kad šutneš balon,a golman isto nikakav

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

bok PESovci!

imam jedan problem sa instalacijom PES demoa. na C:/ imam 1.3 GB, a na D:/ 15 GB. želim pes instalirati na D:/, ali me tijekom instalacije uopće ne pita gdje bi ga želio instalirati. krene mi C disk puniti, i onda mi sve zablokira kad ostanem bez prostora.

pitanje je: kako mogu namjestiti installera da instalira (zapravo, to je tek onaj automatski extract .msi, u obliku instalacije) na D disk?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
betmen kaže...

bok PESovci!

imam jedan problem sa instalacijom PES demoa. na C:/ imam 1.3 GB, a na D:/ 15 GB. želim pes instalirati na D:/, ali me tijekom instalacije uopće ne pita gdje bi ga želio instalirati. krene mi C disk puniti, i onda mi sve zablokira kad ostanem bez prostora.

pitanje je: kako mogu namjestiti installera da instalira (zapravo, to je tek onaj automatski extract .msi, u obliku instalacije) na D disk?

Mislim da imaš birat normal ili custom instalation, pa odaberi custom i odaberi particiju :D

15 godina
neaktivan
betmen kaže...

bok PESovci!

Naravno da ostaneš bez prostora jer ga malo imaš. Evo objašnjenja:

Bez obzira što želiš instalirati na D particiju koju možeš odabrati u opcijama, C particija mora imati nekoliko GB slobodnog prostora zbog ekstraktiranja. Ne pitaj zašto, tako mora biti, poslije to ekstraktiranje nećeš vidjeti na C particiji, ali za pripremu instalacije moraš imati nekoliko GB slobodnog prostora na C particiji da bi ti uopće bilo dozvoljeno da instaliraš Demo na D particiji.

Dakle, oslobodi na C particiji nekoliko GB prostora i pokušaj ponovo s instalacijom na D particiju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.9.2010 15:38 (PESfan).
16 godina
neaktivan
ne, ne, kod mene ni ne dođe tog dijela, već rikne za vrijeme onog prvog 'loadinga', dok se još to sve extracta na disk.
15 godina
neaktivan
betmen kaže...
ne, ne, kod mene ni ne dođe tog dijela, već rikne za vrijeme onog prvog 'loadinga', dok se još to sve extracta na disk.

Ma "rikne" ti zato jer nemaš mjesta na C.

Kažem ti oslobodi mjesta na C particiji inače nikad nećeš instalirati PES Demo.

16 godina
neaktivan
nisam želio to raditi, ali dobro, what the hell, kad nemam izbora.
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Jeli ima neki time patch i neko rješenje da se makne onaj video na kraju?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
chuck norris kaže...

C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011 DEMO

KLIKNI NA SETTINGS I OZNAČI DISABLE MOVIE PLAYBACK

16 godina
moderator
chuck norris kaže...

Idi u setting i pogledaj što sve ima tamoNamigiva,i stavi kvačicu na Disable Movie Playback....

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

suci mi polako počinju ići na živce

jesu bolji nego oni na pes10 koji nisu sudili ništa,ali ovi sude previše

i najmanji kontakt je faul 

mnogo puta sam čisto uzeo loptu ali sudac me prekine zbog faula koji je samo on vidio

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.9.2010 17:23 (patch123).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Ige kaže...
danexxx kaže...

Prvo negativni:

3.imena iznad igraca

pozitivno:

4.game plan

Sut je realan i samo se trebaš naviknut, slično je i u fifi.

Imena iznad igrača se mogu maknut.

Kamera imaš raznih, tako i wide kameru koja je bila u 2010

Ja sam skuzio da kada uletim s igracem pod sprintom unutar 16m sut ide ok, mozda malo iznad grede ili u okvir gola (ovisno koliko dugo drzis pucanje), no kad  udjes u 16m, eventualno stanes i onda pucas u vecini slucaja lopta ide stvarno jako preko gola (u vecini slucaja). Nije bas nesto pretjerano realno (mislim kaj ne moze igrac pucat po podu , pa ak nis drugo slabo... nego preko gola ko da ide nabacivat)

Respect my authority!
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

primjetio sam da nema više onog brzog izvođenja faula nakon prekida

moguće da sam si to samo umislio ali nisam imao ni jednu takvu situaciju

bc2: SaPPhir3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Moram reci, nakon ova 3 dana igranja, dojam na obje igre se promjenio . . pa je sad ovako haha . . .

fifa pc:

ugao kamere stvarno smeta, teren se cini uzak . . - jedina mana po meni . .

golmani pre dobri, AI predobar, nemoze se desit ko u pesu da presretnes ubacivanje iz auta(ferrari o0?) . . .

igra je jako fluidna i ugodna za igrati, zabavna . .

pes pc:

AI malo tupav, kao i golmani . . 

odredjene animacije su zakucane, naprimjer izvodjenje auta, cim igrac naumi gdje ce dati loptu, nema mjenjanja te vrlo lako "presretnem" tu loptu . .

kamera i grafika jako jako mocni, kada sam se navikao na sut i to je puno bolje . .

uvodjenje novog buttona za drugu vrstu driblinga i "proigravanja" je premocno ( govorim o LB ) . . .

Da mi je AI i fluidnost fife, kamerui grafiku pesa, to bi tek bila igra . . 

ovako bih rekao . .

pes 7/10, fifa 7.3/10 .  . fifa uzima prednost radi toga sto mi se cini zabavnija, bar demo . . moramo jos proci modove full igara . .

Na obje igre ima posla, pesu dodat atmosferu i malo pamentiji AI, a fifi definitivno novu kameru ubacit, te malo srediti teren . .

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Sam malo, jel postoji gdje opcija da se namjesti semi-automatic dodavanje ili postoji samo manual?

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

primjetio sam da nema više onog brzog izvođenja faula nakon prekida

moguće da sam si to samo umislio ali nisam imao ni jednu takvu situaciju

Moguće je, ali je rijeđe

16 godina
neaktivan
rulF kaže...

Moram reci, nakon ova 3 dana igranja, dojam na obje igre se promjenio . . pa je sad ovako haha . . .

fifa pc:

ugao kamere stvarno smeta, teren se cini uzak . . - jedina mana po meni . .

golmani pre dobri, AI predobar, nemoze se desit ko u pesu da presretnes ubacivanje iz auta(ferrari o0?) . . .

igra je jako fluidna i ugodna za igrati, zabavna . .

pes pc:

AI malo tupav, kao i golmani . . 

odredjene animacije su zakucane, naprimjer izvodjenje auta, cim igrac naumi gdje ce dati loptu, nema mjenjanja te vrlo lako "presretnem" tu loptu . .

kamera i grafika jako jako mocni, kada sam se navikao na sut i to je puno bolje . .

uvodjenje novog buttona za drugu vrstu driblinga i "proigravanja" je premocno ( govorim o LB ) . . .

Da mi je AI i fluidnost fife, kamerui grafiku pesa, to bi tek bila igra . . 

ovako bih rekao . .

pes 7/10, fifa 7.3/10 .  . fifa uzima prednost radi toga sto mi se cini zabavnija, bar demo . . moramo jos proci modove full igara . .

Na obje igre ima posla, pesu dodat atmosferu i malo pamentiji AI, a fifi definitivno novu kameru ubacit, te malo srediti teren . .

Meni je PRO camera sa edit settingom predobra, imam osjećaj ko da sam u onoj nikeovoj reklami 

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ima nešto u PES Demou što mi jako, jako ide na živce, a to su dosadne usporene snimke nakon svakog sučevog zvižduka, ali doslovno svakog jer je svaki kontakt prekršaj i onda vrti tu scenu kao da to nekoga zanima... pa to je za poludit, iako ih prekinem svaki put, te stvari toliko sjeckaju igru da uništavaju svaku volju za igranjem ovog demoa.

Očito će ta glupost morat biti u pravom PES-u isključena, jer ovo nema smisla.

7 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice