Prince of Persia problem

poruka: 20
|
čitano: 5.460
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Novi Prince of Persia - problem

Imam problem nakon pokretanja novog PoP-a (2008)

Nakon što ga pokrenem cijela slika počne treperiti, a nakon kreiranja nove igre cijeli ekran se zacrni.

Ima li neko sličnih problema i da li netko zna rješenje?

E7200@2.53GHz, HD3870 (Catalyst 8.12), 4GB OCZ@800MHz (ništa nije OC)

Sve ostale igre rade bez problema (npr. GTA 4, Fallout 3...)

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Prince of Persia problem

vjerojatno loš krek

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- intel e7200 3ghz,gigabyte ep35-ds3,gainward 8800gt OC,segate barracuda 500gb,2x 2 gb kingmax ram,thertmlake soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prince of Persia problem

Ma igra uopće ne treba crack Šutim

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Prince of Persia problem

tako ej . Neznam jel je sada to piratstvo li ne ?

17 godina
neaktivan
RE: Novi Prince of Persia - problem

Novi POP ima opcenito problema, al samo tamo di je ATI graficka kartica....Ja na poslu imam GF 8500 i igrica radi i leti bez pol frke...Doma imam HD4870 i igra zeza, tj. zeza dok ne ude skroz u igru, kad pocnes igrat, onda je sve ockey, al meni recimo, za svako loadanje treba tzv. "kurbl tipka" :)  .Nece mi pokrenut igru normalno nego moram jedno 40 puta pritisnut tipku PrtScr (ili ju drzat, dok se igra ne pokrene) .To jos nikad u zivotu nisam vidio ni ja jednoj igri :) .Mislim, meni to ne smeta tolko jer igra je stvarno predobra :) .Tak da se isplati malo patit za tak neke :) .

A ovo kaj velis da tebe zeza....Probaj nac crack, iako ga nema...Znaci probaj nac drugu *.exe ili paul.dll ,ovisi kak crack ima...Ovaj originalni negdi copy-paste- as pa vidis dal ovaj kaj pomaze...Ja nisam to probo, al budem, pa cu javit ak mi je kaj pomoglo kod loadanja

Asus Maximus Extreme, E8400@ 4GHZ, Tagan BZ800, Zalman 9500, 2 X 1GB Corsair XMS3 @ 1433MHz, Gigabyte HD4870@ 800/1100, Creative Labs X-Fi Xtreme Music, Chieftec BA-01B-B-B Razer Copperhead & Goliathus
17 godina
neaktivan
Prince of Persia problem

Kakav je novi PoP u usporedbi sa prethodnikom?  Meni je Sands of Time bio nekako najbolji do sada..

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Novi Prince of Persia - problem
dainese46 kaže...

Novi POP ima opcenito problema, al samo tamo di je ATI graficka kartica....Ja na poslu imam GF 8500 i igrica radi i leti bez pol frke...Doma imam HD4870 i igra zeza

Imam HD 4850, odigrao prvih pola sata PoP - radi savršeno, od početnog ekrana do igranja i animiranih sekvenci.

Izgleda da vam je svima problem negdje drugdje u hardveru, odnosno nekom sukobu.

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Kakav je novi PoP u usporedbi sa prethodnikom?  Meni je Sands of Time bio nekako najbolji do sada..

Zavisi što cijeniš kod tog serijala.

Osobno sam igrao cijeli samo prvi PoP koji je dolazio na jednoj disketi i na 286 računalu, na monokromatskom monitoru. Svaki slijedeći natavak samo sam "škicnuo". Jer inače ne volim linearne "skakalice", ali im iz zabave ponekad dam priliku.

Tako da ti ja nisam neko mjerilo kvalitete novog PoPa.

Novi PoP me je očarao nekim stvarima, što tebe ne mora:

1) grafika koja je osvježenje u utrci realističnih tekstura, odnosno ne trudi se utrkivati (cell-shading, ugođaj animiranog filma) doprinosi bajkovitosti, što je za mene plus, jer ipak je sve krenulo od bajke
2) animacije pokreta i izgled figura (Elika je komad Osmijeh)
3) radnja
4) Princ je vrlo duhovit
5) filmski ugođaj

I dalje ne volim linearnost, skakanje, konzolaški tip borbe. Ali sveukupno, meni je zabavno i opuštajuće.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2008 8:02 (Faerdhur).
17 godina
Prince of Persia problem

Sve to kaj veli Faerduhur važi.

Grafika je zbilja atraktivna, kao i zvučna podloga uz određene akcije.

Ona sklizanja po ledu pa side wall hodanja baš dobro izvedena.

Igra mi savršeno dela na 6400+, 2600xt i 4gb tak da neko ko je gore dalje spomenul da ne šljaka dobro na Ati, u krivu je.

Za sve poklonike orginalnog Princa (što sam i ja), možete s njim igrati u novom nastavku.

I ne samo to, umjesto Elike pratit će vas Farah.

PP koga zanimaCool

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

I ne samo to, umjesto Elike pratit će vas Farah.

NEĆU magarca umjesto onog komada! Viče Reci da to nije istina!

16 godina
neaktivan
Prince of Persia problem

Ajmo dečki, jel ima još ko kakvu ideju (osim cracka i opisivanja pratioca Belji se)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo ja sam naso sebi odgovor tak da bi mozda moglo i tebi puno toga rjesit...Skuzio sam u cemu je problem...Nije u klanju hardvera kak mi neki govore...Problem je u tome kaj sam imo prije nVidiju i stavio ATI bez da sam reinstaliro Windowse i naravno igrica mi ponorila...E sad, posto igram GTA 4 nemrem maknut XP....Znaci kaj drugo nego maknut Vistu :) ....Makno Vistu, stavio Windows 7, stavio sve drivere koji su se dali stavit i igrica normalno radi :) .

Predobra stvar :)

Evo, to je bilo moje rjesenje....Sad ak bi ti iso maknut XP ili kaj vec imas i stavljat natrag, pa da ti i onda ne radi....E onda imas problem koji su meni bili diagnostiricali...Sukob hardvera

Asus Maximus Extreme, E8400@ 4GHZ, Tagan BZ800, Zalman 9500, 2 X 1GB Corsair XMS3 @ 1433MHz, Gigabyte HD4870@ 800/1100, Creative Labs X-Fi Xtreme Music, Chieftec BA-01B-B-B Razer Copperhead & Goliathus
16 godina
neaktivan
Prince of Persia problem

Hmmm... Ako je stvarno problem u windowsima (iako sumnjam jer nisam mjenjao hw ili tak nešto) onda će PoP još malo pričekati.

Sad trenutno imam dosta virtualne zabave (gta, fm, pes, left 4 dead, gtr-ovi...) tak da mi se neda slagat win7 samo za tu jednu igru (vista ne dolazi u obzir jer mi se ne sviđa Osmijeh)

Al svejedno hvala na odgovoru, bude to pričekalo na dvd-u negdje dok ne stavim nove winse pa da sprobam ili dok ne dođem do nekog drugog rješenja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2008 22:22 (jocik).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prince of Persia problem

Jel neko zna riješenje za ovaj problem, slika mi treperi i kad počnem igrat, tako da nije da nakon duzeg vremena prestane. Nije mi do grafičke nikad nisam imao nVidiu, uvjek vjeran ATI-u

Be NooB To Be Cool...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prince of Persia problem

Netko?? Zar vise  nikom se nije  ovo dešavalo.....

Be NooB To Be Cool...
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2009 11:08 (skandalouz).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skandalouz kaže...

Jel neko zna riješenje za ovaj problem, slika mi treperi i kad počnem igrat, tako da nije da nakon duzeg vremena prestane. Nije mi do grafičke nikad nisam imao nVidiu, uvjek vjeran ATI-u

Evo ja nisam u zadnje vrijeme imao baš vremena pa me nije bilo..
Al riješio sam problem. Bilo je nešto u ATI Tray Tools krivo podešeno (zaboravio isključiti A.I. pa si je sam podešavao...). Nešto za refresh rate override ako se dobro sjećam. Uglavnom nešto pod D3D opcijama...
17 godina
neaktivan
Prince of Persia problem

E hvala ti sad mi sve radi... samo što sam ja moro ukljucit taj A.I a ne iskljucit...

Be NooB To Be Cool...

0 0 hvala 0
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

I meni isto, doduse jos nije dosao red na The 2 Thrones (a ne vjerujem da ce mi bit najbolji) i ovog zadnjeg...
16 godina
neaktivan
Prince of Persia problem

Ja sam igrao sve dijlove PoP i najbolje mi se svidjala prosla trilogija,,, nije ni novi Prince of persia los samo sto me jako zivcira sakupljanje onih kugliOsmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Prince of Persia problem

meni daleko najbolji warrior within

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice