čekaj M1A2(na tog sam mislio ne na raniju verziju) Abrams nije tako dobar tenk??Ja sam pročitao na wikipediji i na nekim ostalim stranicama da jest kažu da je najbolji zajedno sa leopardom 2
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
gleda, lsušao, čitao...
najviše me se dojmila prezentacija u Izraelu 10 najboljih tenkova...
pogodite koji tenkovi su na prva 3 mjesta
ruski
T72 se pokazao najbolji...bolji od T9 serije...
"naš" M84 je T72, samo jos nadograđen, i smatra se najboljim tenkom današnjice (ne najboljim al je u prvih 5)
SAD kupuje ruske tenkove koje koristi po ratovima u svijetu
svoje gluposti stavljaju samo pred kamere da se slikaju i vide...al ih ne koriste u pravom ratovanju....
Sta ti mislis od CoD-a napravit tučnjavu?
Ne, daleko od toga, ali zamisli samo da si uletio u neku kucu sa dva kempera i pravis obracun sa nozevima, bilo bi dobro.
meni najljepše uklizavanje ima Americas Army 3...
al kad bi to stavili igra ne bi bila ono kaj je..
zamisli tipa koji sprinta..i kad zapucas po njemu ukliže
nemožeš ga ubit
a i igra radi svoje dinamike ne bi baš prihvatila ovak nekaj, iako nije loše
Zamislio sam i zbog toga sam i spomenuo tu opciju.
Pa kad je igra Modern Warfare i kao nesto "simulira", zasto nebi mogla simulirati i dotrcavanje do nekog polozaja i proklizavanje do zaklona. To se ne desava u zivotu?
Zato sam i rekao da bi se borba prsa u prsa digla na veci nivo, a sto se tice tezeg pogadjanja - budi bolji, brzi i precizniji.
yippieeee ako je potvrdjen, to je super vijest, za mene je CoD4 dosad bio najbolja online FPS, a sad mi je ovo jos bolje jer izvori kazu da ce MP biti cisti oldschool a ne glupa natjecanja ko ima gold ak47
jedva cekam mw2 cod4 igram vec godinu i pol veliki sam fan, jedini nedostatak u mw2 ce mi bit to sta nece bit R700 :((
Ne kužim čemu toliki hype oko tog potvrđivanja kad se znalo još kad su tek počeli raditi na WaW i kad se saznalo da ga radi Trayarch, da Infinity radi na nastavku MW. Isto tako se već sad zna da Trayarch radi na CoD7 što meni ne nije obečavajuće jer Trayarch po meni radi loš posao u odnosu na Infinity, nadam se da su načili poneku stvar do sad.
možda zato jer su imali AMERIČKE OZNAKE PO SEBI i iskrcali se s AMERIČKIH BRODOVA I AMFIBIJA!!!!!!
i nemoj vise kenjat jer imas 7i pol godina i tvoj je tata najjači a amerikanci superkul...molim te...a uzor ti je naxeem
ovo je tema o MODERN WARFARE 2 ... a ne o dokazivanju vlastitog idiotizma o štovanju o velikih zapadnih sila...
back on topic...
Kaj kakvih 7 i pol godina? Pa stariji si od mene godinu i pol, to je ništa, sorry, sad na ot.
Ontopic, meni isto smeta što neče biti R700 meni najbolji snip, a i da barem ima perk dead silence!
Ja bih volio kad bi u novi MW stavili jos 2 opcije sto se tice borbe prsa u prsa.
Noz je super, ali bih volio kad bi stavili i mogucnost udarca kundakom, pa nek se bira ko ce s kim koga zatuci.
Mogucnost izmicanja u stranu prilikom borbe prsa u prsa, kako bi se izbjegao noz ili kundak i eventualno zadao protudarac.
A i ova opcija bi mi bila odlicna kad bi se implementirala:
Mogucnost proklizavanja prilikom trcanja (Far Cry 2 stil), te mogucnost pucanja prilikom proklizavanja i koristenja noza.
Mene bi ove opcije odusevile kad bi se dobro odradile, te mislim da bi se stil igre i bitke podigao na veci nivo, a bilo bi i finih atraktivnih poteza.
Po meni noz savrseno funkcionira puno bolje od kundaka, i dodavanje dodatnih opcija bi bilo glupo. A da o izbjegavanju noza i nepricam, sta da se napravi mini igra unutar same igre gdje bi bilo to avoid knife PUSH BUTTON A CoD sigurno netreba konzolaske mini igre. . .
Ja bih volio kad bi u novi MW stavili jos 2 opcije sto se tice borbe prsa u prsa.
Noz je super, ali bih volio kad bi stavili i mogucnost udarca kundakom, pa nek se bira ko ce s kim koga zatuci.
Mogucnost izmicanja u stranu prilikom borbe prsa u prsa, kako bi se izbjegao noz ili kundak i eventualno zadao protudarac.
Mene bi ove opcije odusevile kad bi se dobro odradile, te mislim da bi se stil igre i bitke podigao na veci nivo, a bilo bi i finih atraktivnih poteza.
Po meni noz savrseno funkcionira puno bolje od kundaka, i dodavanje dodatnih opcija bi bilo glupo. A da o izbjegavanju noza i nepricam, sta da se napravi mini igra unutar same igre gdje bi bilo to avoid knife PUSH BUTTON A CoD sigurno netreba konzolaske mini igre. . .
ne treba u melee komplicirat jedan potez nožom i kraj nego nisam baš u četvorci sve shvatio zakhaev je napravio nuklearni napad na cijelu istočnu obalu amerike da osveti svoga sina?I jedini je soap preživio sve ostale su pobili grigssa,gaza i cpt.prica?
EDIT:evo sad sam baš prešo ponovo igru da se podsjetim i zagrijem malo za dvojku,fenomenalno a znate za ovu special CoD 4 pjesmu iz creditsa
CoD 4 je fenomenalan i sad ga igram jedva čekajući nastavak.
ne treba u melee komplicirat jedan potez nožom i kraj nego nisam baš u četvorci sve shvatio zakhaev je napravio nuklearni napad na cijelu istočnu obalu amerike da osveti svoga sina?I jedini je soap preživio sve ostale su pobili grigssa,gaza i cpt.prica?
EDIT:evo sad sam baš prešo ponovo igru da se podsjetim i zagrijem malo za dvojku,fenomenalno a znate za ovu special CoD 4 pjesmu iz creditsa
da
zato sto on misli da su oni ubili njegovog sina (koji se sam ubio).
da soap je jedini prezivjeo
price je bio ziv, gurnuo ti svoj pistolj i nakon toga je i on umro
i ti si onda ubio zakhaeva
i na kraju dode onaj rus kamarov i on te spasi (kojeg su gaz i price namjerno ostavili da cami na nekom zidu zato sto je zatvorio nikolai-a).
i u nastavku bi trebali otkirit sto ce se dalje dogadati.
ljudi samo da vas obavjestim da je se danas pojavili beta mw2, ako hocete link javi e se na pm, na vama je da isprobate 11gb je tezak.
ljudi samo da vas obavjestim da je se danas pojavili beta mw2, ako hocete link javi e se na pm, na vama je da isprobate 11gb je tezak.
stvarno??ljudi je to istina?
molim te stavi koji screenshot da to vidim ili neki video na you tube posto nema tolko mjesta
prenosim s drugih foruma gdje su ljudi stavljali screenshotove (dakle, nisam ja).
Crysis je velika NULA kaj se tiče leda ... lol ... još dok uzmeš u obzir na kakvom engineu je igra napravljena
prenosim s drugih foruma gdje su ljudi stavljali screenshotove (dakle, nisam ja).
To su screenshotovi sa E3 demo!!!A ne beta koju igrači mogu igrati!
Crysis je velika NULA kaj se tiče leda ... lol ... još dok uzmeš u obzir na kakvom engineu je igra napravljena
iskreno, meni je led puno bolje odraden na crysisu.
Ovo je isto kao i COD4 s boljim/vecim teksturama.
da samo sto je crysisov led radio ko slideshow a od modern warfare 2 će lijepo izgledati i k tome biti brz
a da o warheadu da i ne pričam nekad moćna 8800GT u warheadu dijeluje ko kartica za malu dijecu,katastrofa optimizacija
da samo sto je crysisov led radio ko slideshow a od modern warfare 2 će lijepo izgledati i k tome biti brz
a da o warheadu da i ne pričam nekad moćna 8800GT u warheadu dijeluje ko kartica za malu dijecu,katastrofa optimizacija
Nemaš pojma.
Led u crysisu je bolji nego u ijednoj igrici. Prava ekstaza je bila u warheadu, kada je ono par misija sa ledom.
Mene boli briga za optimizaciju glavno da ide 24-25+ fps-a, sa odličnom grafikom.
ja bi bio super zadovoljan kad bih radio na 1440*900 texture medium, i sve na on s 25-30fps (gforce 9500gt 512ddr3 graficka).
ja bi bio super zadovoljan kad bih radio na 1440*900 texture medium, i sve na on s 25-30fps (gforce 9500gt 512ddr3 graficka).
Da si za 100kn više uzeo hd4650/70 igrao bi na high, na toj rezoluciji.
Da si za 100kn više uzeo hd4650/70 igrao bi na high, na toj rezoluciji.
mislis da je kum dao jos malo
ma dobra je i ova
ide crysis na 1440*900 medium sa 30-40fps
Samo da onaj Treyarch više neradi COD, isključivo Infinity Ward i drago mi je što se ipak zove Call of Duty.
Ajd zamislite
Crytek + Infinity Ward = Best Game Ever?
da, crytek da izradi graficki engiene + infinity ward igru hehe
u tu pricu jos malo umjesati id software...