Popmundo

poruka: 2
|
čitano: 1.137
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Popmundo

Jel igra itko ovu igricu?
Za one koji neznaju igrica se bazira na glazbi, u igrici igraci teze za slavom u virtualnom glazbenom svijetu.. Igrica je dosta slozena tj. treba neko vrijeme da naucite vjestine poput osnove pjevanja, manipulacije medija, osnove scensog ponašanja itd. Napocetnu je igrica dosta cudna i teska ali kada se uigrate i kada shvatite cilj, postane jako zabavna.. Ja cu usporo izdati svoj 3. album i uskoro krecem na svijetsku turneju :)

- U igrici ima puno razlicitih zanrova i pod zanrova,

- Igrica ima radio ljestvice i ljestvice spotova (u svakom trenutku se moze vidjeti tko ima najbolji spot u Berlinu, a tko najslusaniju pjesmu na radiu u New Yorku)

- Mozete vidjeti tko je prodao koliko albuma i singlova..

- Mozete nastupati na festivalima i raznim natjecanjima,

- Igrica sadrži posebne dane poput Valentinova, Nove Godine, Noć Vještica,

- Putujete po svijetu i nastupate pred svojom publikom u svim kutovima svijeta,

- Ako se ne zelite okusati u glazbi, onda mozete probati raditi kao doktor, kuhar, menadžer klubova, prodavač, itd..

Igrica je zanimljiva radi detalja koja ima :

Mozete crtati grafite, postoji droga, alhokol i duhan, postoji teretana, auti, mozete imati svoje stanove i kupovati skupe stvari..

Ako odaberete glazbenu karijeru i pokusate postati slavni igrica ce postati stvarno zanimljiva..

Mozete imati svoje pomocne osoblje (vozače, računovođe, majstore za razvijetu, roadie, menadžere turneja itd. )

Mozete se obogatiti, izgraditi svoje glazbeno carstvo..

TO BI BILO O IGRICI U KRATKO :D

Ja se u igrici zovem Valentin Pušić pa ako trebate bilo kakvu pomoc samo mi posaljite poruku :)

LIKN ZA IGRICU : http://www.popmundo.com/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Popmundo

Igram ja Popmundo. Zadnji put bez prekida oko 6-7 mjeseci. Moj ID 2692740. Pronađi me, pa ćemo se tamo čuti. :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice