PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.531.012
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
11 godina
neaktivan
PlayerUnknown's Battlegrounds

Dosadilo mi igrat sam.

Nisam baš dobar ali imam iskustva :)

Steam: https://steamcommunity.com/id/_Ica_/

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.2.2018 1:07 (IvicaG).

0 0 hvala 0
16 godina

Koliko je normalno da mi fps dropa na 40fpsa znači tipa uđem u neku kuću i dropa na nekim dijelovima kuće ,a kad izađem vrati se na normalnih 70-90, i također j*be me loading screen , toliko da je postalo upitno da li ću "vidjeti igru" prije nego uđem u avion

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.2.2018 0:10 (loky4i4).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
loky4i4 kaže...

Koliko je normalno da mi fps dropa na 40fpsa znači tipa uđem u neku kuću i dropa na nekim dijelovima kuće ,a kad izađem vrati se na normalnih 70-90, i također j*be me loading screen , toliko da je postalo upitno da li ću "vidjeti igru" prije nego uđem u avion

opce poznato da na amd-u bas i ne radi najbolje pogotovo na rx seriji, sto se tice loadinga i sam sam imao problema s tim kad sam presao na win10, igra(tj windowsi) je imala problema s ucitavanjem, prebacio igru na ssd i sve proradilo, taj wd blue i nije nesto narocito brz disk i u kombinaciji s win10 koji non stop nesto kopa u pozadini brzina mu se ocigledno sroza na ispod 100mb/s sto nije dovoljno za igru..lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
15 godina

5 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Znaci imam apsolutno sve iskljuceno osim steama,razer synapse i malwe.

Probao reinstallat igru,stavit pod high priorty i opet isti problem.

Znaci igra se upali sve lijepo ali cim ulazim u game loading screen traje 2-3 minute tako da prakticki ne mogu izaci iz aviona nego se spawnam u PM gdje i ostali AFK player-ovi.Jedino sto sam primjetio je da cujem zvuk tijekom loadingscreena i dobra je stvar da mogu kontrolirat ali naravno ako mi frend govori di treba ic(south,west,east..)

Dali da probam OC-at ram npr. s 2133mhz na 3000mhz ali ne vidim zasto bi to radio kad frendu radi sve normalno s FX6300 i R7 360,8 giga rama.

Imam gtx 1070,i5 6500 i 8 giga rama i stvarno ne vidim zasto imam taj problem.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
domi321 kaže...

Znaci  ....

ak imas spor hdd prebaci na brzi ili jos bolje na ssd, koliko sam vidio problem je ucestal na win10!lp

9 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
domi321 kaže...

Znaci  ....

ak imas spor hdd prebaci na brzi ili jos bolje na ssd, koliko sam vidio problem je ucestal na win10!lp

7200 za hdd je najbrze kolko ja znam a sad mi se ne isplati ic davat 100 eura zbog ssd-a.

A valjda ce s vremenom popravit taj bug

13 godina
protjeran

Nemaju okretaji hdd-a toliko veze koliko pisanje i citanje...svaki se vrti na 7200!lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
domi321 kaže...
Stjepanj kaže...
domi321 kaže...

Znaci  ....

7200 za hdd je najbrze kolko ja znam a sad mi se ne isplati ic davat 100 eura zbog ssd-a.

A valjda ce s vremenom popravit taj bug

SSD se itekako isplati, ako ikako mozes ubodi neki od 240gb. Da mi sada krepa SSD i da nemam love posudio bih lovu kod lokalnih kamatara da ga kupim. Eto, to je razlika PCa sa i bez SSD.

Destoreyr of noobs killer of universe hahahaha
16 godina

kažu poznati bug

"3. Stuck on an infinite loading screen where you can still hear game sounds. 

WA-"There is a fix circulating around that switching your game to a SSD works, however if you're like me you don't own an SSD.

I found a fix that works for me 100% of the time that does not require an SSD.

Once you are loaded into the game and can hear the audio, ALT+TAB out of and then into the game. Once you're window focuses back in, open your inventory (default: TAB). It will vary on the speed on which it takes the loading screen to go away, but it usually fixes before you get in the plane."

ja sam probao ovom metodom ali nez koliko je uspješna jer kao da igra nema pravila kad će se učitati, a kad neće

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...

kažu poznati bug

"3. Stuck on an infinite loading screen where you can still hear game sounds. 

WA-"There is a fix circulating around that switching your game to a SSD works, however if you're like me you don't own an SSD.

I found a fix that works for me 100% of the time that does not require an SSD.

Once you are loaded into the game and can hear the audio, ALT+TAB out of and then into the game. Once you're window focuses back in, open your inventory (default: TAB). It will vary on the speed on which it takes the loading screen to go away, but it usually fixes before you get in the plane."

ja sam probao ovom metodom ali nez koliko je uspješna jer kao da igra nema pravila kad će se učitati, a kad neće

fala buraz,probo i radi 4/5 pokusaja.

13 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

Nemaju okretaji hdd-a toliko veze koliko pisanje i citanje...svaki se vrti na 7200!lp

Greska, imas hdd diskove koji se vrte na 5400 obrtaja i ti hardovi su za storage jer su sporiji od regularnih hdd koji su na 7200 rpm-a ali opet zavisi od serije do serije hdd-a i na kojoj brzini radi tacnije brzina pisanja i citanja podataka sa istog a imas hdd diskove koji se vrte na 10000 rpm-a i taj hdd moze da ima brzine citanja do 200 mb pa ti sada racunaj koliko su svi ostali sporiji od njega ali sto je veci rpm to je hdd bucniji. dok sam ssd ima brzine pisanja i citanja preko 500 mb naravno govorim za samsung evo 850 250 gb.

17 godina

GUIDE: How to HANDLE the NEW 7.62 4X Scope (Aim points + Range Finder) - 
PUBG

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Asteroid1979 kaže...
Stjepanj kaže...

Greska, imas hdd diskove koji se vrte na 5400 obrtaja i ti hardovi su za storage jer su sporiji od regularnih hdd koji su na 7200 rpm-a ali opet zavisi od serije do serije hdd-a i na kojoj brzini radi tacnije brzina pisanja i citanja podataka sa istog a imas hdd diskove koji se vrte na 10000 rpm-a i taj hdd moze da ima brzine citanja do 200 mb pa ti sada racunaj koliko su svi ostali sporiji od njega ali sto je veci rpm to je hdd bucniji. dok sam ssd ima brzine pisanja i citanja preko 500 mb naravno govorim za samsung evo 850 250 gb.

Novi 5400 rpm hard diskovi gotovo da i nemaju razlike u read/write brzinama naspram 7200 rpm. Isprobao osobno WD Caviar Blue na poslu 7200 i 5400 model, razlika po 5-10mb maksimalno (oba nova novcata diska, samo sistem dignut - nisu bili puni).

It is always darkest just before the dawn.
17 godina
Ko nema SSD nema pojma kaj propusta. Ljudi dragi ako 2018 nemate SDD onda ne znam kaj se ceka?

Kupite SSD i ne manje od 240 GB, NE manje od 240 GB. Ako nemate novaca, posudite, ukradite ali nabavite i kupite mofo SSD!
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Ma kako je to moguće uopće bez teleport hackova??? wtf

14 godina

BattleEye je u siječnju bannao preko 1 milijun igrača (link)

pa dobro doklen više

pas mater kinesku

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
sudy_freak kaže...

pa dobro doklen više

pas mater kinesku

Dakle u samo mjesec dana banirali su  5% igrača koji kupili igru ili ti ~33% aktivnih igrača. A kolko ih još ima da ih nisu uhvatili?

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.2.2018 10:48 (Jack Sparrow).
14 godina
Jack Sparrow kaže...
sudy_freak kaže...

pa dobro doklen više

pas mater kinesku

Dakle 1% igrača koji kupili igru je banirano ili ti ~33% aktivnih igrača. A kolko ih još ima da ih nisu uhvatili?

Ja to vidim samo kao još milijun prodanih primjeraka za BlueShitHole

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
16 godina
sudy_freak kaže...

Ja to vidim samo kao još milijun prodanih primjeraka za BlueShitHole

Malo sam krivo izračuno 4-5% sveukupnih igrača koji su do sad kupili igru i to samo u mjesec dana.

7 godina

Ja ne znam o cemu vi pricate, u mojih 400 sati u PUBGu ja citera vidio nisam! Vidio je on mene ali ne i ja njega.

7 0 hvala 0
17 godina
sexytoiletpaper kaže...

Ja ne znam o cemu vi pricate, u mojih 400 sati u PUBGu ja citera vidio nisam! Vidio je on mene ali ne i ja njega.

Sa Death Camom čak možeš vidjeti koliko te dobro vidio!

Jučer sam tako dobar flenk napravio na lika, pucam mu u leđa, 4 hitmarka, lik se instant okrene i full auto sve u moju glavu...

16 godina
TomoR kaže...
sexytoiletpaper kaže...

Sa Death Camom čak možeš vidjeti koliko te dobro vidio!

Jučer sam tako dobar flenk napravio na lika, pucam mu u leđa, 4 hitmarka, lik se instant okrene i full auto sve u moju glavu...

To se meni puno puta dogodi. Dolazim liku iza leđa, namještam se i pucam u njega doslovno 5-6 metaka sigurno... lik se stigne okrenuti i ubije me instant. Pogledam death cam kad ono na njegovoj snimci on mene izrešetao dok sam ja puknuo 2 metka u vrh glave. Eto, baš toliko je loš hitreg u PUBG

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.2.2018 11:06 (mrsmith).
7 godina
neaktivan
Koja je logika da na S12K stvaljas ista vise od 2x scopea? Na m4a16 nemozes stavit 8x dok na S12K moze?!👏👏👏
Why?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Logika je ta da m16 nema rail za takav scope..
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
17 godina

WTF je M4a16?

U igri imaš M16 (na koji ne ide išta više od 4x), i M416 na koji idu svi scope-ovi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Sorry, m16 sam mislio... Kakva je logika da S12K ima rail za 8x scope?
Why?
16 godina
THErealPiVeNzI kaže...
Sorry, m16 sam mislio... Kakva je logika da S12K ima rail za 8x scope?

Očito je rail mount kompatibilan :) a na M16 nije.

7 godina
neaktivan
Ocito je kompatibilan cim se moze staviti :) ali koja je logika da u pravom svijetu imate tactical shotgun za blisku borbu i rail za 8x scope dok jedna univerzalna puska nema....
Why?
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice