PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.529.906
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
11 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

Ne znam cemu rasprava sa Ruskim botom!?

1 0 hvala 0
13 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
Super64 kaže...

Vise ispravljanje gluposti koje netko napise, a bez da je upucen u realnost situacije, neko bi ga i mogao ozbiljno shvatiti.
On ni nezna sigurno da epic games ionako dobiva 5% od svega... https://www.unrealengine.com/en-US/release

everyday i'm shuffling...
15 godina
Luka123 kaže...
Super64 kaže...

Vise ispravljanje gluposti koje netko napise, a bez da je upucen u realnost situacije, neko bi ga i mogao ozbiljno shvatiti.
On ni nezna sigurno da epic games ionako dobiva 5% od svega... https://www.unrealengine.com/en-US/release

Jasno da znam, zato sam i napisao da lova kapa i epicu, pa zato i nemaju razloga uzet ovima licencu za korištenje enginea.

Ugl blueasshole im ne može ništa koliko god pokušavali pametovati kako su oni prva battle royale ovakva igra, epic ih je fino odradio i to je to.

Bit će ovakvih stvari sve više u gaming svijetu, ništa novo, ali je simpa kako su se oni sjetili da oni jedini imaju battleroyale igru dok nije došla free verzija slične koja jede igrače :)

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
17 godina
Epic daje engine "free" na shemu da ubiru dio kolaca od prodaje, zato svi uzimaju njihov engine i zato se rade stotine igara na njihovom engineu.

Epicu je u interesu da blueasshole proda sto vise kopija igre jer oni sami automatski vise zaraduju. Svoju igru su dali djabaleske i ako nema mikrotransakcija gdi mogu izvuci lovu onda rade PUBG uslugu a ovo povlacenje po medijima je samo "besplatna" reklama za PUBG. Ima masu ljudi koji budu probali ovu besplatnu verziju i kad cuju da je PUBG bolji mozda ga kupe. Ko je kupil PUBG i ode nije drama jer su vec iskesirali lovu.

Ne bi se cudil da su sve dogovorili pa sad glume dramu i svi skupa broje lovu koja im pada s neba.
13 godina

Ja ne znam kaj su se ljudi uzje.. pa Frontline bez obzira kaj je battle royal je potpuno dručkiji tip igre u core-u - osnova je da si gradiš zaštitu za kaj trebaš materijal, nema skrivanja iza čvrstih objekata, komplet druga prica  čak i ako izuzmemo da je full fantasy shema i grafika..

Opet ako ćemo po istini PUBG se počeo više baviti reklamama i prostorom unutar igre koji može uvaliti i unovčiti nego ispravljanjem core grešaka igre koje brutalno utjecu na igrivost tipa desync, lag, hot-reg, hopanje servera, sveopca optimizacija .., toliko su para dobili da su mogli kupiti neki studio ili posao da im to sve riješi ali ne oni se cigane i gledaju samo kak da još više love okrenu kaj bi ih moglo koštati jer nakon instant uspjeha ove igre pojavit će se uskoro 50 klonova igre od kojih će sigurno biti i oni velikih studija koji će imati infrastrukturu da to odrade pošteno...

Moj PC  
9 0 hvala 1
16 godina
Rodić kaže...
Petko u Irskoj a kaze nema para, kako je nama u Hrv sa svim ovim nanetima, za jednu jutarnju kavu se nema 😂

Pfff  kod nas pola grada ne radi a svi sjede po cjele dane na kavama u centru s nogama u zraku... i onda se kuka da nema para. Ma treba jos nameta uvest!

It is always darkest just before the dawn.
7 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Dok je ovakvih ko Propadalo, primjeni hrvatskog jezika nema spasa...

I ne, nije mi žao što je to IZREČENO, pa makar nešto novo POČELO.

Zlato fulao si forum,Jezikoslovlje Za pravopiždžije i jezikolomce(http://www.forum.hr/showthread.php?t=775844)

A ako već onda uzmi lijepo lektoriraj taj tekst i PROSVJETLI NAS.

Ili je to samo Dumb and Dumber.

7 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Najbolje mi je ovo "ali to su ti gladijatori novog doba".
Je ako si beskicmenjak a plafon fizicke aktivnosti je odlazak u kuhinju i na wc.

Kako ste vi drag i dobar čovjek pa se brinete za fizičko zdravlje,doduše ne mogu baš shvatiti jel se to odnosi na mene ili na njih pa molim gospodina jezikoslovca da nam pojasni.

ili je i ovo samo Dumb and Dumber

17 godina
Propadalo kaže...
NEW_MAN kaže...
Je ako si beskicmenjak a plafon fizicke aktivnosti je odlazak u kuhinju i na wc.

Kako ste vi drag i dobar čovjek pa se brinete za fizičko zdravlje,doduše ne mogu baš shvatiti jel se to odnosi na mene ili na njih pa molim gospodina jezikoslovca da nam pojasni.

Ne brinem se za nista jer je tvoje zdravlje tvoja osobna stvar. Nazvati ekipu koja sjedi za kompom gladijatore je ono wtf? Ako je netko gladijator novog doba onda su to MMA borci a ne kilavi klinci koji se igraju na kompu po cijele dane.

7 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Propadalo kaže...
NEW_MAN kaže...

Ne brinem se za nista jer je tvoje zdravlje tvoja osobna stvar. Nazvati ekipu koja sjedi za kompom gladijatore je ono wtf? Ako je netko gladijator novog doba onda su to MMA borci a ne kilavi klinci koji se igraju na kompu po cijele dane.

Joooooj znao sam da je ovo zadnje u pitanju

LP

15 godina
VooDooZg kaže...

Opet ako ćemo po istini PUBG se počeo više baviti reklamama i prostorom unutar igre koji može uvaliti i unovčiti nego ispravljanjem core grešaka igre koje brutalno utjecu na igrivost tipa desync, lag, hot-reg, hopanje servera, sveopca optimizacija .., toliko su para dobili da su mogli kupiti neki studio ili posao da im to sve riješi ali ne oni se cigane i gledaju samo kak da još više love okrenu kaj bi ih moglo koštati jer nakon instant uspjeha ove igre pojavit će se uskoro 50 klonova igre od kojih će sigurno biti i oni velikih studija koji će imati infrastrukturu da to odrade pošteno...

Odlično rečeno, a tako će i biti, igraju na ono, imali smo uspjeh, sad to unovčit dok jači studiji ne izbace svoje verzije battle royalea i ekipa se razvodni. Pogodili su home run, ali igra stoji na mjestu već otkako je izašla, i ne vidim neke velike pomake, a priče, e previše je igrača pa laga, a gle igrači ti rastu mejsecima, red je uložit u servere i resurse da ljudi igraju bez beda.

13 godina
fila2208 kaže...
Luka123 kaže...
Super64 kaže...

Jasno da znam, zato sam i napisao da lova kapa i epicu, pa zato i nemaju razloga uzet ovima licencu za korištenje enginea.

Ugl blueasshole im ne može ništa koliko god pokušavali pametovati kako su oni prva battle royale ovakva igra, epic ih je fino odradio i to je to.

Bit će ovakvih stvari sve više u gaming svijetu, ništa novo, ali je simpa kako su se oni sjetili da oni jedini imaju battleroyale igru dok nije došla free verzija slične koja jede igrače :)

Ako ces istinu Unreal Tournament je imao mod koji se zvao Last Man Standing, i također Assault i to u ut2004 koji je isti kao i overwatch. I također mod CarBall u ut2004 koji je isti kao Rocket League...

Pricas gluposti... ideju jesu ukrali, ali peak igraca pokazuje ave, ako se nekom svidi fortnite battle royale sigurno ce kupiti PUBG, samo Epic nije svjestan toga.

everyday i'm shuffling...
13 godina

Kupio sam ove hlače na sniženju ali ih ne vidim u igri.  

Kako se ovo otključava, da li treba proći određeno vrijeme ili treba upisati neki kod. Samo se nadam da nisam prevaren jer nisu baš jeftine

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.10.2017 14:00 (MRSKI).
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
protjeran
NEW_MAN kaže...
Propadalo kaže...
NEW_MAN kaže...

Snaga klade valja, um caruje. MMA borci su majmuni na steroidima...

...
16 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

Kako se ovo otključava, da li treba proći određeno vrijeme ili treba upisati neki kod. Samo se nadam da nisam prevaren jer nisu baš jeftine

ajme ti nisi normalan.. toliko love si iskeširao za ove hlače?

i onda se pitamo kuda ide ovaj gaming..

(G)jokaCRO ingame
12 godina
red_bull kaže...
MRSKI kaže...

Ajme...Ti nije palo na pamet da lik trola?

16 godina

Ja sebi još uvijek čuvam onaj gamescom chest kojem cijena iz dana u dan ide gore. Bit će eurića 

Nego ima tu neka malo ozbiljna ekipa (čitaj nisu djeca i ne ponašaju se kod djeca) za bacit koju partiju ?

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Evil Access kaže...

Ne seri kvake...znas li sta uopce obuhvaca sve MMA?

"Mixed martial arts (MMA) is a full-contact combat sport that allows both striking and grappling, both standing and on the ground, using techniques from other combat sports and martial arts...Combining catch wrestling, judo, boxing, savate, jujutsu and canne de combat ..."a sad jos vise tehnika...

Ako mislis da ovdje ne treba mozak onda si glup ko stup...mislis da je ijedan od uspjesnijih boraca dosao do tog da mlati samo rukam,nemas pojma.Pocevsi od boksa pa do dzuda ili dziu dzicu...Ali ovo nema veze s igrom nikakve ni ovom temom nego me zivcira pametkovanje i opravdavanje neceg samo zato jer mislis da je nesto sto se tebi svidja bolje od onog sto se drugom svidja.

ps. i sam upalim nekad stream dok se vrtim po sobi i ne igram cisto da vidim sta je tu zanimljivo,da nebi rekao da ovo sve ogovrim jer se slazem s tim da je to pizdarija.

Origin_Steam: hrka11
11 godina
red_bull kaže...
MRSKI kaže...

Zamisli ti to...jos sta ce on sutra sinu rec kad mali iskesira 100 eura za neki noz na kanteru.

Endymon kaže...
red_bull kaže...
MRSKI kaže...

Ne trola,znam ga i igramo skupa...kupio je neku pizdariju ne smijem ni reci koliko je platio konj.

Origin_Steam: hrka11
15 godina
Evil Access kaže...

Pa e, dok ti gledaš disrepekt netko vježba i trenira danima i satima i svoje tijelo pretvara u vrhunsko oružje za samoobranu.

Danas sutra kad ti neki dasa mazne curicu po guzici, ti otrči doma i pošalji poruku disrespektu šta da radiš :)

Mrski di si uzeo te hlače, koji sve brojevi imaju? Ima majica kakva uz to, XS veličina da mi se bicepsi vide? 

11 godina
Endymon kaže...

Niste primjetili da je "mala g.. ekipa" na celu s botom, dosla u ovaj topic? Trolat! Stvarno su neki ko hepo kockice. Crveni X je prijatelj

17 godina
odjavljen
Super64 kaže...

Niste primjetili da je "mala g.. ekipa" na celu s botom

Hrka?

Freak Show Inc.
13 godina
MRSKI kaže...

Ajme baš su dobre.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Pa e, dok ti gledaš disrepekt netko vježba i trenira danima i satima i svoje tijelo pretvara u vrhunsko oružje za samoobranu.

Danas sutra kad ti neki dasa mazne curicu po guzici, ti otrči doma i pošalji poruku disrespektu šta da radiš :)

Hm, samo jedna fact, u'stvari dva - hebeno si opcinjen, do usiju zaljubljen  u brku da nemres post napisat a da ga ne spomenes. A druga stvar drugi put da ti ponovim, s tvojom inteligencijom ipak treba vise puta ponavljat - imas takve "fore" (pazi mene, ovome napist fore) da je za tebe taj brko direktor svemira sa najvecom svojom budalastinom.

dc hejter
15 godina
Tallahassee kaže...
fila2208 kaže...

Hm, samo jedna fact, u'stvari dva - hebeno si opcinjen, do usiju zaljubljen  u brku da nemres post napisat a da ga ne spomenes. A druga stvar drugi put da ti ponovim, s tvojom inteligencijom ipak treba vise puta ponavljat - imas takve "fore" (pazi mene, ovome napist fore) da je za tebe taj brko direktor svemira sa najvecom svojom budalastinom.

Frende to što trošiš energiju i vrijeme da pročitaš moje ruganje ovdje i čak mi ideš spustiti na nešto, dokazuje koliki je tvoj nivo inteligencije kad već bacaš ovdje te fore, pazi mene, fore lol 

8 godina
protjeran
fila2208 kaže...
Evil Access kaže...

"Danas sutra kad ti neki dasa mazne curicu po guzici, ti otrči doma i pošalji poruku disrespektu šta da radiš :)"

Mrski di si uzeo te hlače, koji sve brojevi imaju? Ima majica kakva uz to, XS veličina da mi se bicepsi vide? 

Hhahahahahaaahhhahhahaahahahahaha koju mastu imas... 

...
17 godina
odjavljen

Ovo je offtopic

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
13 godina
Super64 kaže...

Niste primjetili da je "mala g.. ekipa" na celu s botom, dosla u ovaj topic? Trolat! Stvarno su neki ko hepo kockice. Crveni X je prijatelj

Ma pusti, ne znaš tko je gori. Ova mala ekipa, ili ovi koji ne kuže trolanje.

Nego, najbolji HR streamer:

https://go.twitch.tv/53copceco

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Super64 kaže...

Ma pusti, ne znaš tko je gori. Ova mala ekipa, ili ovi koji ne kuže trolanje.

Nego, najbolji HR streamer:

https://go.twitch.tv/53copceco

Bilo bi jako nezgodno kad bi dujo ovo vidio 

Freak Show Inc.
15 godina
Evil Access kaže...
fila2208 kaže...
Evil Access kaže...

"Danas sutra kad ti neki dasa mazne curicu po guzici, ti otrči doma i pošalji poruku disrespektu šta da radiš :)"

Hhahahahahaaahhhahhahaahahahahaha koju mastu imas... 

A mašta da, gledajući doma doktora brku curicu nećeš ni naći, malo jesam pretjerao s maštom u pravu si 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice