Pitanje u vezi kabla

poruka: 4
|
čitano: 706
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pitanje u vezi kabla

ovako zanima me el postoji kakav kabel da bi se spojio komp i obican tv preko scart ulaza ili nekak drugacije,nesto da mi tv bude poput monitora,treba mi da bi mogli ja i skvarda igrat pes 10 na tv a ne na ovom mom malom monitoru,tnx unaprijed

SUICIDE-because the world is better place without you
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Pitanje u vezi kabla
Ryder007 kaže...

ovako zanima me el postoji kakav kabel da bi se spojio komp i obican tv preko scart ulaza ili nekak drugacije,nesto da mi tv bude poput monitora,treba mi da bi mogli ja i skvarda igrat pes 10 na tv a ne na ovom mom malom monitoru,tnx unaprijed

S-Video ali slika ti je mutna ako čitaš tekstove i to a kad igraš igre je odlićna!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
17 godina
neaktivan

moze neki tutorial ili nesto slicno?

SUICIDE-because the world is better place without you
17 godina
protjeran
Ryder007 kaže...

moze neki tutorial ili nesto slicno?

Uz grafu si dobio nekakve kablove jedan ti ima pinove slićne kao od miša i tipkovnice i to uštekaš u grafu i imaš žuti činč kabel kao kad ton iz dvd player-a onaj crveni i bjeli sam je takav žuti i taj žuti u tv i prebaciš tv na av i li već koji od tih no prvo moraš ići tamo di rezoluciju namještaš i kada ti prikaže monitor onda izabereš 2 monitor i naštimaš!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice