PES 2012

poruka: 1.902
|
čitano: 820.787
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: PES 2012
gta4freak2 kaže...
soja kaže...

ajde mi samo javi kak ce ti se igrači razvijat jer meni svakom igraču padaju ocjene a ne znam zašto

igram s dinamom...završena prva sezona...počeo sam iz 2. engleske...na razvijanje igrača ti utječe one postavke treninga(physical,tehnique,condition...) i to kolko igrači igraju...ak ti stalno dolazi poruka i neki igrač te pita zašto ne igra onda mu overall ocjena pada....tako da moraš stalno rotirati igrače...meni se razvijaju super..ali opet ne svi...nor. krstanović i beqiraj su mi tek na 72 a totalno suprotno tomečak je na 82...badelj 79..kelava 79...ibanez 76..leko 77...osvojio sam 2. ligu i engleski kup...

Kolko cesto si mjenjao tipove treninga?? Mozda ih ja precesto mjenjam.. Jer meni bas svim igracima padaju ocjene, ovima koji igraju i koji ne..
16 godina
neaktivan
soja kaže...
gta4freak2 kaže...
soja kaže...

ajde mi samo javi kak ce ti se igrači razvijat jer meni svakom igraču padaju ocjene a ne znam zašto

igram s dinamom...završena prva sezona...počeo sam iz 2. engleske...na razvijanje igrača ti utječe one postavke treninga(physical,tehnique,condition...) i to kolko igrači igraju...ak ti stalno dolazi poruka i neki igrač te pita zašto ne igra onda mu overall ocjena pada....tako da moraš stalno rotirati igrače...meni se razvijaju super..ali opet ne svi...nor. krstanović i beqiraj su mi tek na 72 a totalno suprotno tomečak je na 82...badelj 79..kelava 79...ibanez 76..leko 77...osvojio sam 2. ligu i engleski kup...

Kolko cesto si mjenjao tipove treninga?? Mozda ih ja precesto mjenjam.. Jer meni bas svim igracima padaju ocjene, ovima koji igraju i koji ne..

ne igram puno al koliko sam skuzio moras te treninge mjenjat,ak stavis strategy,padaju ti ostale,tak da moras mijenjat

15 godina
Ma mjenjam ih ja samo neznam kolko cesto se treba.. Mozda mi zbog precestog mjenjanja padaju ocjene
13 godina
neaktivan
PES 2012

imam jedno pitanje za pes 2012.
kako zapoceti igrati menađera sa nekim klubom? idem na ono footbal life-new-manager i npr. uzmem tootetham. i kad pocne nebud mi oni ManU, Chelsea, Arsenal itd. nego neki drugi i nisu mi oni igraci koji su u tootethemu.. nezz kako igrat normalan menađer :/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PES 2012

moras na extra content kupiti igrace..kostaju 100 :D

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PES 2012

jeli trebam uzet sve one classic players pack?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PES 2012

ne to..nego ako oces igrace prave za master ligu odi na mode expansion kits i onda master league 3 :D

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
PES 2012
ljudi jel vama mutna slika msm nevjerujem da je do graficke imam hd 4570 512mb prosli pes mi je radio odlicno ovaj sve mutno i jadno jel i vama tako..??

0 0 hvala 0
15 godina
f1 racer kaže...
ljudi jel vama mutna slika msm nevjerujem da je do graficke imam hd 4570 512mb prosli pes mi je radio odlicno ovaj sve mutno i jadno jel i vama tako..??

da to ti je blur. gore je kolega stavio patch koji uklanja to {#}

14 godina
neaktivan
PES 2012

Gdje skinut? Skinuo nesh al cini mi se da nije to to xD

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PES 2012

DE NEK NEKO NAPRAVI PES 2012 NA HRVATSKOM

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2012

Počeo sam s marsejom i sam sam doveo eto'a :D

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PES 2012

Ajd oce mi neko poslati link za downlod da igram.. VIkend je a ja nemam obaveza :)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
PES 2012

Eto i mene u temi meni se downloadava.Danas bas mi doslo na pamet kako ga moram download,a neki dan bilo mrsko.

Par pitanja:Koja je razlika od 2011?

Pwnedd

0 0 hvala 0
17 godina
ddNN1ch kaže...

Eto i mene u temi meni se downloadava.Danas bas mi doslo na pamet kako ga moram download,a neki dan bilo mrsko.

Par pitanja:Koja je razlika od 2011?

Golmani su godinu dana stariji a desetak puta gluplji....

13 godina
protjeran
PES 2012

Ja sam downloadao PES2012 za iPhone pre*ebeno jeee.

Pwnedd

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2012

Kako se moras potrgat u master ligi,igram sa shaclkeom al imam one default igrace,katastrofa,jednu pobjedu dva nerjesena i 3 poraza,gotovo ne moguce,al to mi se svida.Ove godine je pes definitivno razvalio

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PES 2012
mozete mi dat link tog patcha da skinem taj blur..??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PES 2012

Moji dojmovi nakon 10-ak utakmica. GOLMANI su još gori nego lani, suđenje takodjer, dodavanja su puno bolja, AI super radi, boss mode je također odličan, šta se tiče licenca situacija je identična kao je prošlih godina no GRAFIKA je unaprijedovala te je definitivno najbolji dio igre.

OCJENA: 8.5/10

2 1 hvala 0
17 godina
fluj kaže...

Moji dojmovi nakon 10-ak utakmica. GOLMANI su još gori nego lani, suđenje takodjer, dodavanja su puno bolja, AI super radi, boss mode je također odličan, šta se tiče licenca situacija je identična kao je prošlih godina no GRAFIKA je unaprijedovala te je definitivno najbolji dio igre.

OCJENA: 8.5/10

Pa prije nekoliko dana nadobudni su slali linkove na intervju glavnog i odgovornog koji je kao papiga ponavljao ono što ponavlja svake godine a to otprilike glasi: u finalnom proizvodu golmani će biti dotjerani i poboljšani.  Ovo je ipak samo beta. Nevjerojatno kako neki to puše svake godinei još se svađati hoće zbog toga.  Rezultat svega?  Golmani su i ove godine najgori dio igre ...  Može link da vidimo što lik sada ima za reći?

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 15:05 (movie).
13 godina
neaktivan
PES 2012

PA TI IGRAJ NAKON OVOG :S

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2012

trebali su nedirat golmana ,ostavit onoga iz PESa 11 barem je  malo bolji od ovoga sada..

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fluj kaže...

PA TI IGRAJ NAKON OVOG :S

ja ne vjerujem....

potpis :D
15 godina
Jel igra ko master ligu?? Kolko cesto mjenjate tipove treninga?? Kak vam se igraci razvijaju??
14 godina
neaktivan
ppes 12 me razoočarao skoro ista igrica kao lani samo s "zamućenom"grafikom
ne bojte se stiskati dugmiće ispod
15 godina
neaktivan
soja kaže...
Jel igra ko master ligu?? Kolko cesto mjenjate tipove treninga?? Kak vam se igraci razvijaju??

Razvija se igra,koliko brzo,psihički itd.Piše ti sve tamo.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
15 godina
Tommy_123 kaže...
soja kaže...

Razvija se igra,koliko brzo,psihički itd.Piše ti sve tamo.

A kolko cesto promjenis tip treninga?? Svim igracima mi padaju ocjene, a ne znam u cem je problem
14 godina
protjeran
PES 2012

dajte pomozite kako da instaliram pes 12 full, kad hocu raspakovat pi se no archives data

0 0 hvala 0
15 godina
deluxe kaže...

dajte pomozite kako da instaliram pes 12 full, kad hocu raspakovat pi se no archives data

Kupi orginal...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
14 godina
protjeran

e jesi mi i pomogo, stace mi orginal

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice