FIFA je obično smeće. za mene je pes bio (i bit će) najbolji:po grafici,gameplayu,foricama itd.....
EA nabrzinu napravi igru samo da nešto zaradi.njima nije bitno dobra ili loša,samo da se zaradi
Mene ovo podsjeca na fifu, jbg ne znam zasto ali tako je, ko da isti demo igram, meni je od ovoga i pes 08 bolji...
A mozda je to samo period privikavanja
Kako uključiti Wait for Vsync u settingsu.
Očekivao sam više od PES2009. Nekako mi je prečudan, posebno trčanje igrača. Nekako su spori i jako podsjeća na PES2008. Još ću probati FIFU09 demo i vidjeti gdje je PES ove godine.
Ekipa ova igra je prebolesna Igram demo i odličan je, više me podsjeća na PES 6 nego 2008.
Ekipa ova igra je prebolesna Igram demo i odličan je, više me podsjeća na PES 6 nego 2008.
Grafika je bomba, drago mi je da su napokon riješili podršku za wide-screen monitore, doduše malo čudno, al bitno da radi. U demu se vidi licenciran Manchester United, Liverpool; znači prednost u odnosu na PES 2008 kaj se tiče licenci. A igrivost je priča za sebe.
Ma znam dost ljudi kojima je čak bolji bio PES 6 , nego PES 8..
Odigrao sam demo kratko.
Iz onoga što sam vidio, igra mi se sviđa. Predbilježio sam se u Algoritmu i jedva čekam da dođe.
Najviše me interesira 'Become a legend' mod. :)
ja sam fifu 2009 vec skinuo s neta,i mogu vam reci da je lijepo doradena grafika i dosta toga je bolje nego prije.a obicno pes mi je prespora igra,kad se naviknes na fifu to je to. ali opet svaka ima svoju bolju stranu....ma skini si je s torenta sta ces kupovat bezveze
ja sam fifu 2009 vec skinuo s neta,i mogu vam reci da je lijepo doradena grafika i dosta toga je bolje nego prije.a obicno pes mi je prespora igra,kad se naviknes na fifu to je to. ali opet svaka ima svoju bolju stranu....ma skini si je s torenta sta ces kupovat bezveze
pa on nije prico o piratsvu..mozda je mislio ali reko je da igru skines prek torrenta. a dal ces ti crackat igru il kupit orginal key prek neta sto je jeftinije nego u algoritmu to je tvoja odluka.
Nisam igrao demo pa bi zamolio ekipu ,koja je, da mi ukratko napišu dojmove. Padaju li golovi jednako lagano ko u PES 2008? Jeli igra općenito ,po gameplayu, sličnija PES 6 ili 2008?
pa on nije prico o piratsvu..mozda je mislio ali reko je da igru skines prek torrenta. a dal ces ti crackat igru il kupit orginal key prek neta sto je jeftinije nego u algoritmu to je tvoja odluka.
Dal trebaš imati grafu s Pixel Shader 3.0 podrškom da pokreneš Pes 2009 i je li zahtjevniji po pitanju Hardware-a?
PES RULES 4 EVA
Dal trebaš imati grafu s Pixel Shader 3.0 podrškom da pokreneš Pes 2009 i je li zahtjevniji po pitanju Hardware-a?
PES RULES 4 EVA
Windows XP SP2, Vista
Intel Pentium IV 1.4GHz or equivalent processor
1GB RAM
6GB free hard disk space
DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX or ATI Radeon 9700 video card)
DirectX 9.0c compatible sound card
Windows compatible keyboard
800 x 600 monitor resolution
dobijes crveni zato sto igras na easy,jel tako....da igras na top-player ne bi dobio
FIFA je obično smeće. za mene je pes bio (i bit će) najbolji:po grafici,gameplayu,foricama itd.....
EA nabrzinu napravi igru samo da nešto zaradi.njima nije bitno dobra ili loša,samo da se zaradi
Kada se očekuje izlazak kompletne igre?
Kada se očekuje izlazak kompletne igre?
Evo da ne otvaram novu temu,moram pitati kad PES 09 izlazi za Playtation 2?
instalirao sam fifu 2009 i demo pes2009 i mogu reci da mi je pes pre pre predobar....
fifa mi je malo cudna...jednsotavno nije realna...evo moj prijatelj koji nema pojma od komandi i ne voli igrati nogomet je uzeo kod mene da vidi tu novu fifu..uzeo gamepad..krenuo sa centra , lijevo desno i pritisnu dugme jer ne zna zasto koje sluzi i igrac razvali loptu i po golu...dao je gol sa oko 40 metara....nakon 5 sekundi igre...
uglavnom fifa je totalno cudna...i definitivno je pes2009 najrealniji do sad...ti sto je neko napisao da mu se sporo krecu i to...ne znam.....meni djeluje najrealnije do sad...