za mene nije zadovoljavajuc i nemam osjecaj da sam zavrsio igru
Još nisi ni odigrao nove zone/questove a tebi nije zadovoljavajuće... imaš neku kristalnu kuglu ili nešto?
za mene nije zadovoljavajuc i nemam osjecaj da sam zavrsio igru
Još nisi ni odigrao nove zone/questove a tebi nije zadovoljavajuće... imaš neku kristalnu kuglu ili nešto?
Pa završava taj dio priče.. Act4 dolazi sljedeće godine.
Act 4 će biti nešto kao ekspanzija.
"Glavna" priča završava s ovim release patchom.
Evo pošto se nitko još nije sjetio, imam jednu ideju. Valjda ste svi čuli da s izlaskom igre dolazi i podrška za guildove.
Mislim da bi bilo super da napravimo jedan guild za nas s BUG foruma (ne treba biti skroz ekskluzivno, npr. može i frend, brat/sestra od člana).
Meni npr. fali ljudi s kojima bih igrao, a vjerojatno i drugi imaju takvih problema. Guild bi tu puno pomogao.
Da odmah napomenem, ne bih htio biti leader guilda. Evo razmislite malo pa se nadam da ima zainteresiranih.
Promjene u balansu igre - Promjene u farmanju, u drop rateovima bosseva, ...
Igrao sam ga nesto sitno na početku dajem mu 2 šansu wish me luck
Ako se netko hoće pridružiti slobodno me pm
cujte ja sam poceo igrat path of exile prije par dana i mozemo zajedno nadjite me na skypu mladenlosinj
Evo upravo sam dosao do level 90 imali li netko tu na softcore-u da zeli samnom malo mape? trebam frost witch :) PM me da vas dodam
KingKongor je prije tjedan dana poceo levelat jedva ceka patch a za ove ostale neznam sta da kazem igra je VRH!!
ja krenem iznova za par dana kad krene ova nova liga ( ko dosad anarchy )
Moj nick je Strongtoni, igram SC, i vjerojatno cu ovu novu SC ligu igrat.. Slobodno dodajte :)
i evo mene nakon dugo vremena pokrenem poe dan prije izlaska cijele igre, i ostanem ugodno iznenadjen time sto je igra optimizirana, na najjacim detaljima nije nimalo zastajkivalo, a to je prije bio glavni problem pogotovo u grupi kad se igralo to me izludjivalo, jos samo da naprave mele likove da se mogu nosit s range late game, ja neznam ima li netko mozda informaciju sto je s mele likovima dali je to poboljsano, nisam stvarno dugo pokrenuo ovu igru pa bih molio nekoga ko je upucen
1.19 GB velik patch, za sat i pol bi trebalo sve krenuti
Vidim da je f2p na Steamu, pa me zanima da li igra valja?
Vidim da je f2p na Steamu, pa me zanima da li igra valja?
Igra je old school rpg hack"n"slash meni je igra rame uz rame diablu 2 ugodno iznenađenje ...
Evo pošto se nitko još nije sjetio, imam jednu ideju. Valjda ste svi čuli da s izlaskom igre dolazi i podrška za guildove.
Mislim da bi bilo super da napravimo jedan guild za nas s BUG foruma (ne treba biti skroz ekskluzivno, npr. može i frend, brat/sestra od člana).
Meni npr. fali ljudi s kojima bih igrao, a vjerojatno i drugi imaju takvih problema. Guild bi tu puno pomogao.
Da odmah napomenem, ne bih htio biti leader guilda. Evo razmislite malo pa se nadam da ima zainteresiranih.
Kolega ima odlicnu ideju nadam se da ce se realizirat
Ja sam trenutno 24lvl Tank Templar fokusiran se na block i shield block dosad nikakvih problema sve ide vise manje glatko .....
Može li se igrati co-op?
Može li se igrati co-op?
Da
Što sam vidio malo igru, čini mi se kao "mindless farm", beskonačno ponavljanje istog contenta, doslovno ripped off diablo 2 s kompleksnim talent sistemom
imam li dobre dojmove?
Što sam vidio malo igru, čini mi se kao "mindless farm", beskonačno ponavljanje istog contenta, doslovno ripped off diablo 2 s kompleksnim talent sistemom
imam li dobre dojmove?
Imas dobre dojmove al vise manje svaka igra se na to svodi na mindless farm i diablo 2 i diablo 3 se na to svode samo sta ode imas ogroman tree tako da mozes kreirat masu classa ne svodi se na par klasa kao diablo sta se meni osobno svidja ... P.S Ako netko misli igrat co op slobodno nek se javi mogli bi krenit odpocetka igrat casual no strings attached
imam li dobre dojmove?
To mi je frend rekao, ali eno steam kaže da igra već 10 sati u komadu.
Meni je igra odlična ali nemam vremena ju igrati previše. Tu i tamo koji Q u nemesis ligi i to je to. E i da, da nema tog grinda šta bi vi htjeli raditi u igri takvog tipa?!
Pocinjem danas s gejmanjem, bas me zanima kako ce sve to izgledati (trenutno udaram samo po D3 i Hearthstone-u (ok, i jos par u pauzama)) no ako je D2 shema, onda ce mi se definitivno svidjeti.
Sada biram klasu koja ce biti ok za pocetak i SP.
jel to samo meni, ili latencija zna bit visoka po 500 600 700 ms
jel to samo meni, ili latencija zna bit visoka po 500 600 700 ms
I meni puca igra nekad ...
To je normalno za POE.
ak me neko hoće dodat nick je BrzinaVrlina
imam pitanje..neznam jel sam dobro vidio al kad se igra u party svima zajedno padne drop pa ko 1. uzme...nema svak svoje?