Path of Exile

poruka: 856
|
čitano: 237.912
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Path of Exile
Splićo kaže...

za mene nije zadovoljavajuc i nemam osjecaj da sam zavrsio igru

Još nisi ni odigrao nove zone/questove a tebi nije zadovoljavajuće... imaš neku kristalnu kuglu ili nešto?

17 godina
neaktivan
GuitarMaster kaže...

Pa završava taj dio priče.. Act4 dolazi sljedeće godine.

Act 4 će biti nešto kao ekspanzija.

"Glavna" priča završava s ovim release patchom.

17 godina
neaktivan
Path of Exile

Evo pošto se nitko još nije sjetio, imam jednu ideju. Valjda ste svi čuli da s izlaskom igre dolazi i podrška za guildove.

Mislim da bi bilo super da napravimo jedan guild za nas s BUG foruma (ne treba biti skroz ekskluzivno, npr. može i frend, brat/sestra od člana).

Meni npr. fali ljudi s kojima bih igrao, a vjerojatno i drugi imaju takvih problema. Guild bi tu puno pomogao.

Da odmah napomenem, ne bih htio biti leader guilda. Evo razmislite malo pa se nadam da ima zainteresiranih.

1 0 hvala 0
15 godina
Path of Exile

Promjene u balansu igre - Promjene u farmanju, u drop rateovima bosseva, ...

Svi smo mi Mentalist // R.I,P. EP
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Path of Exile

Igrao sam ga nesto sitno na početku dajem mu 2 šansu wish me luck {#}

Ako se netko hoće pridružiti slobodno me pm {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

cujte ja sam poceo igrat path of exile prije par dana i mozemo zajedno nadjite me na skypu   mladenlosinj

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 13:44 (Mladen666).
12 godina
neaktivan
Path of Exile

Evo upravo sam dosao do level 90 imali li netko tu na softcore-u da zeli samnom malo mape? trebam frost witch :) PM me da vas dodam

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

KingKongor je prije tjedan dana poceo levelat jedva ceka patch a za ove ostale neznam sta da kazem igra je VRH!!

14 godina
neaktivan
Path of Exile

ja krenem iznova za par dana kad krene ova nova liga ( ko dosad anarchy )

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Path of Exile

Moj nick je Strongtoni, igram SC, i vjerojatno cu ovu novu SC ligu igrat.. Slobodno dodajte :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Path of Exile

Double post ftw..

1.0.0 Patch notes

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Path of Exile

i evo mene nakon dugo vremena pokrenem poe dan prije izlaska cijele igre, i ostanem ugodno iznenadjen time sto je igra optimizirana, na najjacim detaljima nije nimalo zastajkivalo, a to je prije bio glavni problem pogotovo u grupi kad se igralo to me izludjivalo, jos samo da naprave mele likove da se mogu nosit s range late game, ja neznam ima li netko mozda informaciju sto je s mele likovima dali je to poboljsano, nisam stvarno dugo pokrenuo ovu igru pa bih molio nekoga ko je upucen

0 0 hvala 0
13 godina
Path of Exile

1.19 GB velik patch, za sat i pol bi trebalo sve krenuti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Path of Exile

Vidim da je f2p na Steamu, pa me zanima da li igra valja?

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

1 0 hvala 0
14 godina
MegaMass 2000 kaže...

Vidim da je f2p na Steamu, pa me zanima da li igra valja?

Igra je old school rpg hack"n"slash meni je igra rame uz rame diablu 2 ugodno iznenađenje ...

14 godina
GuitarMaster kaže...

Evo pošto se nitko još nije sjetio, imam jednu ideju. Valjda ste svi čuli da s izlaskom igre dolazi i podrška za guildove.

Mislim da bi bilo super da napravimo jedan guild za nas s BUG foruma (ne treba biti skroz ekskluzivno, npr. može i frend, brat/sestra od člana).

Meni npr. fali ljudi s kojima bih igrao, a vjerojatno i drugi imaju takvih problema. Guild bi tu puno pomogao.

Da odmah napomenem, ne bih htio biti leader guilda. Evo razmislite malo pa se nadam da ima zainteresiranih.

Kolega ima odlicnu ideju nadam se da ce se realizirat {#}

11 godina
neaktivan

MGcro 

Trenutno igram Elemental Marauder Tank sa Shieldom, i mogu ti reci da je mnogo poboljsan. Neznam za ostale melee classe, ali ovaj je dobar.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 2:09 (Raven56).
14 godina
Path of Exile

Ja sam trenutno 24lvl Tank Templar fokusiran se na block i shield block dosad nikakvih problema sve ide vise manje glatko .....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Path of Exile

Može li se igrati co-op?

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

0 1 hvala 0
14 godina
MegaMass 2000 kaže...

Može li se igrati co-op?

Da {#}

16 godina
Path of Exile

Što sam vidio malo igru, čini mi se kao "mindless farm", beskonačno ponavljanje istog contenta, doslovno ripped off diablo 2 s kompleksnim talent sistemom

imam li dobre dojmove?

0 4 hvala 0
14 godina
acca kaže...

Što sam vidio malo igru, čini mi se kao "mindless farm", beskonačno ponavljanje istog contenta, doslovno ripped off diablo 2 s kompleksnim talent sistemom

imam li dobre dojmove?

Imas dobre dojmove  al vise manje svaka igra se na to svodi na mindless farm {#} i diablo 2 i diablo 3 se na to svode samo sta ode imas ogroman tree tako da mozes kreirat masu classa  ne svodi se na par klasa kao diablo sta se meni osobno svidja ... P.S Ako netko misli igrat co op slobodno nek se javi mogli bi krenit odpocetka igrat casual no strings attached

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 16:49 (Cakija_ST).
15 godina
neaktivan
acca kaže...

imam li dobre dojmove?

To mi je frend rekao, ali eno steam kaže da igra već 10 sati u komadu.

I'm very large!
15 godina
Path of Exile

Meni je igra odlična ali nemam vremena ju igrati previše. Tu i tamo koji Q u nemesis ligi i to je to. E i da, da nema tog grinda šta bi vi htjeli raditi u igri takvog tipa?!

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 20:53 (anarky1988).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Path of Exile

Pocinjem danas s gejmanjem, bas me zanima kako ce sve to izgledati (trenutno udaram samo po D3 i Hearthstone-u (ok, i jos par u pauzama)) no ako je D2 shema, onda ce mi se definitivno svidjeti.

Sada biram klasu koja ce biti ok za pocetak i SP.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Path of Exile

jel to samo meni, ili latencija zna bit visoka po 500 600 700 ms

0 0 hvala 0
14 godina
MGcro kaže...

jel to samo meni, ili latencija zna bit visoka po 500 600 700 ms

I meni puca igra nekad ...

Steam:Cakija_ST POE: cakija123
15 godina
Path of Exile

To je normalno za POE.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Path of Exile

ak me neko hoće dodat nick je BrzinaVrlina

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 21:30 (Groznek27).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Path of Exile

imam pitanje..neznam jel sam dobro vidio al kad se igra u party svima zajedno padne drop pa ko 1. uzme...nema svak svoje?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice