Path of Exile

poruka: 856
|
čitano: 238.015
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Path of Exile

So close {#}.

EDIT: Dal je iko igrao ovaj sad 1H race? Došao do levela 13, za prvu utrku super!

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 19:11 (Blizek).

4 0 hvala 0
13 godina
Path of Exile

Poceo bih danas igrati, al posto sam newbzie mozete mi preporuciti koju klasu da uzmem, koja je najbolja za pocetnika?:D

No more tears, my heart is dry. I don't laugh and I don't cry. I don't think about you all the time, but when I do, I wonder why?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Path of Exile
Toxic1337 kaže...

Poceo bih danas igrati, al posto sam newbzie mozete mi preporuciti koju klasu da uzmem, koja je najbolja za pocetnika?:D

Templar ili ranger.

13 godina
neaktivan
Blizek kaže...

So close {#}.

EDIT: Dal je iko igrao ovaj sad 1H race? Došao do levela 13, za prvu utrku super!

Ja zakasnio :/ Znači radilo je normalno, serveri su izdržali? :)

14 godina
Path of Exile

Evo i ja sam počeo, igrati, apsolutno sam nov ali jako mi se sviđa zasad... Uzeo sam shadowa

hakunamadafaka

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Path of Exile

novi acc,onaj stari banovan,pa ak me oce neko dodat,Morriarity,los gear,taman bi mi trebo trade buddy

0 0 hvala 0
15 godina
agent47thehitman kaže...

novi acc,onaj stari banovan,pa ak me oce neko dodat,Morriarity,los gear,taman bi mi trebo trade buddy

zasto ban?

14 godina
Path of Exile

Ajde dodajte i javite mi se. Pa da razaramo skupa.

Minlitius je karakter.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
anarky1988 kaže...
agent47thehitman kaže...

zasto ban?

botovi sto prodaju gold su spamali,i ja u medju vremenu pisao,i valjda me greskom prijavili,i ban dobio kao bot,medjutim javio sam se adminima,i odbanali su mi acc,samo sto je za to trebalo 3 sata,a meni se igrao path of exile pa sam namjestio novi

nisam bas zadovoljan adminima,stalno su online,a 3 sata da se rijesi 1 ban je previse

13 godina
neaktivan
Path of Exile

Kakav gold u PoE? Jesam nešto propustio? :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
agent47thehitman kaže...
anarky1988 kaže...
agent47thehitman kaže...

zasto ban?

botovi sto prodaju gold su spamali,i ja u medju vremenu pisao,i valjda me greskom prijavili,i ban dobio kao bot,medjutim javio sam se adminima,i odbanali su mi acc,samo sto je za to trebalo 3 sata,a meni se igrao path of exile pa sam namjestio novi

nisam bas zadovoljan adminima,stalno su online,a 3 sata da se rijesi 1 ban je previse

Ma jok. Bot si koristio priznaj :D.

Je, dobra je igra. Probaj je - postu iznad.

13 godina
neaktivan
tigerija kaže...
agent47thehitman kaže...
anarky1988 kaže...
agent47thehitman kaže...

zasto ban?

Ma jok. Bot si koristio priznaj :D.

Je, dobra je igra. Probaj je - postu iznad.

javno priznajem,da ne postoji boting sistem koji leveluje za path of exile

16 godina
neaktivan
Path of Exile

Dal je itko od vas na dovoljno visokom levelu da radi mape? Ja sam lvl 68 Ranger i polako radim lvl 66 mape, ponekad sam ( al mi je nezgodno ), a ponekad sa frendom.

0 0 hvala 0
15 godina
Blizek kaže...

Dal je itko od vas na dovoljno visokom levelu da radi mape? Ja sam lvl 68 Ranger i polako radim lvl 66 mape, ponekad sam ( al mi je nezgodno ), a ponekad sa frendom.

hc ili deafult?  ja imam 46 lika na default jer sam krepao bezveze, mislio sam opet pravit lika u hc, ali mi palo na pamet s obzirom da imam ok opreme nastavit u default pa vidit kako ce mi izgledati build koji sam smislio :/

15 godina
Path of Exile

http://poe.xyz.is/  zanimljiva stranica, mozete pretrazivati iteme, al cini mi se da su to itemi koje je neko dropao

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 9:25 (anarky1988).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
anarky1988 kaže...

http://poe.xyz.is/  zanimljiva stranica, mozete pretrazivati iteme, al cini mi se da su to itemi koje je neko dropao

Ne, to su itemi koje su ljudi stavili na forume da prodaju. Kada stisneš na jednog, otvori ti se "thread" u kojem se nalazi taj item. Dosta dobra stvar.

16 godina
neaktivan
Path of Exile

http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/210430

Moj najbolji drop do sada, pa ako netko hoće kupiti item, nek se javi {#}.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Blizek kaže...

http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/210430

Moj najbolji drop do sada, pa ako netko hoće kupiti item, nek se javi {#}.

ne prodaji,kupit cu ti ja,sacekaj dan da dostignem taj lvl

14 godina
Path of Exile

Moram sam maknuti sve sa kontakt liste jer nisam znao više tko je tko kad se nickovi stalno mijenjaju.

Ajde tko želi farmat i igrati zajedno nek me doda. Lvl 60 sam. Neda mi igrati samome.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Path of Exile

ja je.beno ne mogu vjerovati, sad igrao ovaj one week race pukne mi net i gotov, a imao je.benu opremu za 25 lvl:/ muka mi je od pucanja igre, al ovaj put je moja veza bila problem.... ne da mi se vise....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
anarky1988 kaže...

ja je.beno ne mogu vjerovati, sad igrao ovaj one week race pukne mi net i gotov, a imao je.benu opremu za 25 lvl:/ muka mi je od pucanja igre, al ovaj put je moja veza bila problem.... ne da mi se vise....

i ja sam prestao igrati,cekam bolji balans i optimizovaniju igrace iskustvo.igra je dobra,samo cekam da uzivam u njoj bez frustracija

13 godina
neaktivan
Path of Exile

jel ima neka tipka za auto targeting i auto attacking ili moram kliknit svaki puta ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gligo kaže...

jel ima neka tipka za auto targeting i auto attacking ili moram kliknit svaki puta ?

pa ako stisneš tipku i držiš onda napada stalno. ako si mislio da samo jednom stisneš i da bez držanja tipke napada, onda si fulao igru/žanr. :D

15 godina
Path of Exile

sad mi je igra puno igrivija, jest da tu i tamo koji mob nestane, al bio je nedavno i ddos na grindgear mozda je i zbog toga bilo neigrivo, + ovaj zadnji patch s kojim se promijenio pasivni skill tree malo,maraudera je dosta ljepse igrat :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
anarky1988 kaže...

sad mi je igra puno igrivija, jest da tu i tamo koji mob nestane, al bio je nedavno i ddos na grindgear mozda je i zbog toga bilo neigrivo, + ovaj zadnji patch s kojim se promijenio pasivni skill tree malo,maraudera je dosta ljepse igrat :)

cekaj sljedeci tjedan novi patch dolazi i sa njime i novi melle aoe gem CYCLONE, bice marauder 2h sword ringispil

13 godina
neaktivan
anarky1988 kaže...

ja igram duelistu {#} taj dmg

14 godina
GuitarMaster kaže...
Gligo kaže...

pa ako stisneš tipku i držiš onda napada stalno. ako si mislio da samo jednom stisneš i da bez držanja tipke napada, onda si fulao igru/žanr. :D

Da, probaj WoW :D .

14 godina
neaktivan
Path of Exile

mene nekad izbaci iz igre kad ulazim u sarn encampment, al najveći problem mi je fps kad imam neku višticu u partiju, fps bude 5, a nekad s više vištica i summoner i caster radi sve normalno (iako je češće neigrivo), ne znam jel možda do mog kompjutera ili igra nije baš optimizirana

a ovo za klikavanje, možeš kliknuti na jednog moba i onda samo držiš (lmb,rmb,q,w,e,r,t, šta god) i tvoj character će pratit i tuć tog moba dok ga ne ubiješ, onda moraš opet kliknut na nekog drugog moba, a možeš držat shift + neka tipka za udaranje s mjesta (ovo će ti trebati na većim težinama kad se pola igre svede na kite)

EUW: dunyo

0 0 hvala 0
15 godina
MGcro kaže...
anarky1988 kaže...

cekaj sljedeci tjedan novi patch dolazi i sa njime i novi melle aoe gem CYCLONE, bice marauder 2h sword ringispil

cyclone nece biti vezan za neko oruzje tao da mislim da ce biti svega, a sad sam napravio leap slam/heavy strike maraudera(pao mi odlican maul(25% attack speed) + support gem za brzinu i physical )..  jedina mi mana sto imam2,4 k hp, testiram ga u default ligi i vaal me one shootao sa onom bombom, a onaj drugi napad sam prezivio, samo da je 3k+ hp i to bi bilo to :)

evo drvo :) http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgEAAdwEswUtC2EOrRRNGNsZLhmFGjgb-iECIVUhYCSqJd8n7SmlKvYx-zIJNuk5DjrYQKBDnEd-TdhQUFRJWGNZ81uvXz9gS2EhZU1mnnKpdO108XgNeWh673uMfNmBb4TZhO-Haox2jM-QVZBsnjyeuaIApBmnhKloqZSsqrndvorAGsEExtjUj9w93Q3jaudS7DjvDu9O8B_yL_ZI-tI=

13 godina
neaktivan
anarky1988 kaže...
MGcro kaže...
anarky1988 kaže...

cyclone nece biti vezan za neko oruzje tao da mislim da ce biti svega, a sad sam napravio leap slam/heavy strike maraudera(pao mi odlican maul(25% attack speed) + support gem za brzinu i physical )..  jedina mi mana sto imam2,4 k hp, testiram ga u default ligi i vaal me one shootao sa onom bombom, a onaj drugi napad sam prezivio, samo da je 3k+ hp i to bi bilo to :)

evo drvo :) http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgEAAdwEswUtC2EOrRRNGNsZLhmFGjgb-iECIVUhYCSqJd8n7SmlKvYx-zIJNuk5DjrYQKBDnEd-TdhQUFRJWGNZ81uvXz9gS2EhZU1mnnKpdO108XgNeWh673uMfNmBb4TZhO-Haox2jM-QVZBsnjyeuaIApBmnhKloqZSsqrndvorAGsEExtjUj9w93Q3jaudS7DjvDu9O8B_yL_ZI-tI=

presaren ti je build,ne svidja mi se

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice