Ovisnost o "igricama"

poruka: 3
|
čitano: 1.733
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ovisnost o "igricama"

Članak s Monitor.hr o "igrici", nešto za Olega hehe:

World of Warcraft uzrokuje ovisnost kao i kokain

Petnaestogodišnji Šveđanin dobio je epileptički napad nakon što je 24 sata proveo pored računala igrajući igricu World of Warcraft. Nakon ovog događaja znanstvenici su proveli istraživanje i došli do zaključka da ova igrica izaziva ovisnost isto kao i kokain. World of Warcraft je jedna od najopasnijih igrica na tržištu, ocijenili su švedski znanstvenici. Osobe koje igraju igrice ponekad provode 16-18 sati neprekidno ispred računala, bez pauze i bez obavljanja osnovnih fizičkih potreba. TG Daily...

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Ovisnost o "igricama"

heh pa to ovisi od osobe do osobe koliko je ko normalan tj nenormalan...lol....

eto pa ljudi igraju Ogame po 20 sati na dan pa o tome nitko ništa ner piše Cool

Core 2 Quad Q9300, Asus P5KC, 3GB DDR3, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T220, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply
17 godina
protjeran
Ovisnost o "igricama"

ovisnost o igricama je jednaka ovisnosti o tv-u i svemu drugome

po tome treba zabraniti i tv (makar ne znam ko može bit ovisan o HRT, RTL i NOVA)

pranje zuba je nekome ovisnost (meni, živčan sma ak ih ne operem) pa kaj to treba zabranit...pozvat ću novinare i reć im kak je ovisno to pa da naprave skandal od Aquafresha

ovisan sam o soku od borovnice i mlijeku... ajmo to zabranit

ovisan sam o stolcu na poslu na kojem provodim cijeli dan bez uglavnom bez obavljanja osnovnih fizičkih potreba (još samo ovo da završim)...treba zabranit stolice na poslu...ma posao općenito

prejadno

xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice