Ogame pitanje (banan sam)

poruka: 11
|
čitano: 2.564
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ogame pitanje,ae ko zna!
pitanje

ajmo shu pomozite. dobio sam ban na ogame evo razloga

Pushan od igraca ******.Nakon isteka bana resa x3 na go planetu.

sta to znaci? i sta znaci ovo nako isteka x3 ressa na go planetu??

zna netko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

offtopic, ne znam rijesiti problem

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa imas njihov forum zasto tu pises.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ogame pitanje,ae ko zna!
autorov komentar

naviko tu dobit pomoc=)

17 godina

ja cu ti pomoci:

VičeOKANI SE OGAME-A

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pushing:

- Niže rangirani šalje više rangiranom resurse
- Niže rangirani igrač DOGOVORNO napada više rangiranog igrača, kako bi više rangirani igrač kupio RU koji se stvara uništenjem flote
- Niže rangirani igrač šalje resurse više rangiranom igraču zbog toga jel je više rangirani igrač odustao od napada na njega
- Transportiranje resursa na planetu koja je pod napadom
- Niže rangirani igrač ostavlja resurse U DOGOVORU sa više rangiranim igračem na planeti u cilju kupljenja istih

Ubuduce, imas njihov forum. Puno vise pomoci mozes tamo dobiti.

Off through the new day's mist I run, Out from the new day's mist I have come ...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ogame pitanje (banan sam)
crozoki kaže...

ja cu ti pomoci:

VičeOKANI SE OGAME-A

slažem se. igraj prave igre a ne sprdačine tipa ogame igrica... lol.
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2009 23:21 (Matatata krele od zanata).
16 godina

Moja preporuka prestani s ogameom.

I ja sam ga nekad igrao, ali kad sam shvatio koliko sam vremena potrošio na to sranje odustao sam iako sam igrao samo zbog društva koje sam tu upoznao, shvatio sam da kakvo god to društvo bilo ne može zamjeniti RL društvo.

Već ti je gore napisano za pushing pa nema potrebe da ja pišem.

Znam da nisam nitko i ništa da ti solim pamet o tome, ali vjeruj mi najpametnije da odustaneš.

A i vidio sam ljudi koji su to igrali godinama i banani su bez razloga, ni žalbe im nisu pomogle, moderatori na forumu su totalno nepravedni i dobiješ ban bez ikakvog razloga, dadnu bilo kome da vodi to sve i nakraju netko ni kriv ni dužan dobije ban nakon toliko utrošenog vremena u to.

Još kad pogledaš koliko puta se misliš jesil napravio fs, žuriš na komp da dočekaš flotu, provodiš vrijeme za kompom 0-24 shvatit ćeš da to radiš zbog neke glupe "igrice" koja nema ni engine.

Rađe uzmi neku normalnu igru ako treba i 3-4 sata, a ostatak vremena provedi s frendovima.

Nadam se da mi ne zamjeraš zbog ovoga to je samo prijateljski savjet.

Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crozoki kaže...

ja cu ti pomoci:

VičeOKANI SE OGAME-A

gubitak zivota
neki su gubili zenu i curu zbog te gluposti
to je vise od droge, mani se toga
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
17 godina
Hacker-ri kaže...
crozoki kaže...

ja cu ti pomoci:

VičeOKANI SE OGAME-A

gubitak zivota
neki su gubili zenu i curu zbog te gluposti
to je vise od droge, mani se toga
 Ovo ti je idealna prilika da se rijesis ove napasti,ovo pisem posto sam napravio FS u dva unija.
Poznavatelji Ogamea znaju o cemu pricam a ostalima zelim da nikada ni ne saznaju Namigiva
17 godina
Matatata krele od zanata kaže...
crozoki kaže...

ja cu ti pomoci:

VičeOKANI SE OGAME-A

slažem se. igraj prave igre a ne sprdačine tipa ogame igrica... lol.

xxxxx kaže...

Moja preporuka prestani s ogameom.

I ja sam ga nekad igrao, ali kad sam shvatio koliko sam vremena potrošio na to sranje odustao sam iako sam igrao samo zbog društva koje sam tu upoznao, shvatio sam da kakvo god to društvo bilo ne može zamjeniti RL društvo.

Već ti je gore napisano za pushing pa nema potrebe da ja pišem.

Znam da nisam nitko i ništa da ti solim pamet o tome, ali vjeruj mi najpametnije da odustaneš.

A i vidio sam ljudi koji su to igrali godinama i banani su bez razloga, ni žalbe im nisu pomogle, moderatori na forumu su totalno nepravedni i dobiješ ban bez ikakvog razloga, dadnu bilo kome da vodi to sve i nakraju netko ni kriv ni dužan dobije ban nakon toliko utrošenog vremena u to.

Još kad pogledaš koliko puta se misliš jesil napravio fs, žuriš na komp da dočekaš flotu, provodiš vrijeme za kompom 0-24 shvatit ćeš da to radiš zbog neke glupe "igrice" koja nema ni engine.

Rađe uzmi neku normalnu igru ako treba i 3-4 sata, a ostatak vremena provedi s frendovima.

Nadam se da mi ne zamjeraš zbog ovoga to je samo prijateljski savjet.

Kao prvo OGame je prava igra (i nije nikakva sprdacina, sprdacina mozes biti jedino ti koji tako pricas), a ne igrica i bas zbog toga sto nema nikakve grafike vec samo slike i slova a tako je hebeno zabavna i zarazna, jedini problem je sto stvarno uzima puno vremenaIzlanuo se.

Kao drugo, nitko nikad nije bio banan bez ikakvog razloga...
Kao trece xxxxx nitko te nije tjerao da gubis vrijeme na ''glupu igricu'' jedino mozes ti biti glup sto si proveo toliko vremena na nekoj ''glupoj igrici koja nema engine''.
Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OC, CoolerMaster HAF 932 big tower , CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, RAZER Lycosa keyboard, Samsung SyncMaster T260
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice