ajmo shu pomozite. dobio sam ban na ogame evo razloga
Pushan od igraca ******.Nakon isteka bana resa x3 na go planetu.
sta to znaci? i sta znaci ovo nako isteka x3 ressa na go planetu??
zna netko?
ajmo shu pomozite. dobio sam ban na ogame evo razloga
Pushan od igraca ******.Nakon isteka bana resa x3 na go planetu.
sta to znaci? i sta znaci ovo nako isteka x3 ressa na go planetu??
zna netko?
offtopic, ne znam rijesiti problem
Pa imas njihov forum zasto tu pises.
naviko tu dobit pomoc=)
ja cu ti pomoci:
OKANI SE OGAME-A
Pushing:
- Niže rangirani šalje više rangiranom resurse
- Niže rangirani igrač DOGOVORNO napada više rangiranog igrača, kako bi više rangirani igrač kupio RU koji se stvara uništenjem flote
- Niže rangirani igrač šalje resurse više rangiranom igraču zbog toga jel je više rangirani igrač odustao od napada na njega
- Transportiranje resursa na planetu koja je pod napadom
- Niže rangirani igrač ostavlja resurse U DOGOVORU sa više rangiranim igračem na planeti u cilju kupljenja istih
Ubuduce, imas njihov forum. Puno vise pomoci mozes tamo dobiti.
ja cu ti pomoci:
OKANI SE OGAME-A
Moja preporuka prestani s ogameom.
I ja sam ga nekad igrao, ali kad sam shvatio koliko sam vremena potrošio na to sranje odustao sam iako sam igrao samo zbog društva koje sam tu upoznao, shvatio sam da kakvo god to društvo bilo ne može zamjeniti RL društvo.
Već ti je gore napisano za pushing pa nema potrebe da ja pišem.
Znam da nisam nitko i ništa da ti solim pamet o tome, ali vjeruj mi najpametnije da odustaneš.
A i vidio sam ljudi koji su to igrali godinama i banani su bez razloga, ni žalbe im nisu pomogle, moderatori na forumu su totalno nepravedni i dobiješ ban bez ikakvog razloga, dadnu bilo kome da vodi to sve i nakraju netko ni kriv ni dužan dobije ban nakon toliko utrošenog vremena u to.
Još kad pogledaš koliko puta se misliš jesil napravio fs, žuriš na komp da dočekaš flotu, provodiš vrijeme za kompom 0-24 shvatit ćeš da to radiš zbog neke glupe "igrice" koja nema ni engine.
Rađe uzmi neku normalnu igru ako treba i 3-4 sata, a ostatak vremena provedi s frendovima.
Nadam se da mi ne zamjeraš zbog ovoga to je samo prijateljski savjet.
ja cu ti pomoci:
OKANI SE OGAME-A
ja cu ti pomoci:
OKANI SE OGAME-A
ja cu ti pomoci:
OKANI SE OGAME-A
Moja preporuka prestani s ogameom.
I ja sam ga nekad igrao, ali kad sam shvatio koliko sam vremena potrošio na to sranje odustao sam iako sam igrao samo zbog društva koje sam tu upoznao, shvatio sam da kakvo god to društvo bilo ne može zamjeniti RL društvo.
Već ti je gore napisano za pushing pa nema potrebe da ja pišem.
Znam da nisam nitko i ništa da ti solim pamet o tome, ali vjeruj mi najpametnije da odustaneš.
A i vidio sam ljudi koji su to igrali godinama i banani su bez razloga, ni žalbe im nisu pomogle, moderatori na forumu su totalno nepravedni i dobiješ ban bez ikakvog razloga, dadnu bilo kome da vodi to sve i nakraju netko ni kriv ni dužan dobije ban nakon toliko utrošenog vremena u to.
Još kad pogledaš koliko puta se misliš jesil napravio fs, žuriš na komp da dočekaš flotu, provodiš vrijeme za kompom 0-24 shvatit ćeš da to radiš zbog neke glupe "igrice" koja nema ni engine.
Rađe uzmi neku normalnu igru ako treba i 3-4 sata, a ostatak vremena provedi s frendovima.
Nadam se da mi ne zamjeraš zbog ovoga to je samo prijateljski savjet.