- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ti se šališ?
Ja mislio covjek ozbiljan..
Public server?
LAME GRAFIKA,LOW EDIT,LOSA GLAZBA,PUB SERVER,BEZVEZNI KILLOVI
i ti ovaku sprdnju od videa staviš vamo,daj molim te
daj mi molim te pogledaj nick omg -.-
to nisam ja napravio nego jedan lik random ja sam umiro od smijeha likovi su t bezveze napravili, njihovi pravi editi su puuuuno bolji tak da ono
a recimo ovo sam ja napravio(bas danas :DD)
joj daj molim te s tim foricama okrenem se pet puta u zraku i streljim 2 lika u glavu... koliko puta si skakao ko budala i fuljao haha ;)
Kako ne kuzite da trolla? -.-
joj daj molim te s tim foricama okrenem se pet puta u zraku i streljim 2 lika u glavu... koliko puta si skakao ko budala i fuljao haha ;)
zapravo to mi je bilo iz drugog pokusaja na tom matchu :DD
behto i owner carevi, plačem...neš najbolje što sam gledo u zadnje vrijeme.
šta kaže- enđoj
ovo da nije smijesno bilo bi zalosno
Enđoj
gramatika mu je u k.
Prvi video totalna katastrofa!
Drugi video blizu katastrofe,al pjesma OK!
...Hebote,graficki gledano,ne mogu vjerovati kako je moj omiljeni CoD zaostao za Battlefield-om(kojeg sada derem)!
meni je čudno kako svi vi ovaj video shvaćate ozbiljno.
pa vidi se da se sprda i to žešće. nema movie cfg, neg snima načisto(još lagometar dolje :D), killovi su public, edit naravno ovako glup, gramatika kriva za bolji doživljaj.
Ovaj mi je ostao u pamćenju kao dobar frag movie:
Taj prvi video nije nešto, drugi je ok dobra kvaliteta, ali loša obrada, neslaže se u potpunosti s ritmom, mada nisam gledao tekst pjesme pa neznam dali se s njim podudara.
Inače, radim slične stvari, pravim AMV, radio bih i game i frag movies nego igre su postale dosadne, evo jedan amv:
Ovaj mi je ostao u pamćenju kao dobar frag movie:
Taj prvi video nije nešto, drugi je ok dobra kvaliteta, ali loša obrada, neslaže se u potpunosti s ritmom, mada nisam gledao tekst pjesme pa neznam dali se s njim podudara.
Inače, radim slične stvari, pravim AMV, radio bih i game i frag movies nego igre su postale dosadne, evo jedan amv:
Nisu, samo je COD postao dosadan.
daj mi molim te pogledaj nick omg -.-
to nisam ja napravio nego jedan lik random ja sam umiro od smijeha likovi su t bezveze napravili, njihovi pravi editi su puuuuno bolji tak da ono
a recimo ovo sam ja napravio(bas danas :DD)
Iz koje si ti drzave?
ee ja plačeeem :')
Troll de mi reci koje droge koristiš , da se malo prebacim na to ..
Ajde makar da taj frag movie valja , nebi ti riječ krivu rekao , ali ..
hmm trolling mozda!?!??!
a za moj movie procitaj desc tardu neki imaju i skolu i tako to...a i vegas me hebo u mozak cijelo vrijeme...a i iskreno mi se nije dalo samo sam posnimo stavljo fragove i synco s muzikom i to je to
Oke , to stoji ..
Ali ne treba puno vremena da se napravi nešto kako treba ..
Makar meni ne ..
Oke , to stoji ..
Ali ne treba puno vremena da se napravi nešto kako treba ..
Makar meni ne ..
bravo za tebe a meni se ne da ni pokusavat kuzis nije to isto