kako to da jos nema nikvih detalja za sub? da ne bi jedini detalj bio da se odgada na neodredno -.-
daj čoeče sad sam došao iz škole.... SUTRA ĆE SE NATJECANJE ODRŽATI, VI ĆETE ODREDITI U KOLKO SATI VAM PAŠE da nebi bilo, da nemate vremena -.-. IMENA KOJA SU NA POČETKU TEME PODEBLJANI, TI SU NATJECATELJI POTVRDILI NATJECANJE !
tu ce nastati problemi, jer ako svakome pase u posebno vrijeme te ako ne nademo zajednicki nazivnik, kad ce se onda to odrzati?
da se odmah izjasnim, meni pase cjeli dan, cak i navecer (ako me nece biti znaci da sam negdje u jarku )
Evo baš razmišljam koje vrijeme, pa bi iznio svoje mišljenje, staze ću nadopunit:
Natjecanje možemo podijelit u dijelove, samo je bitno imati server, ja ću danas isprobat pa ako ide.
Uglavnom ja bi to ovako:
Satnica za subotu:
13.00 Drift duel 1. krug
13.30 Drag duel 1. krug
14.00 Circuit duel 1.krug
14.00 Pauza za ručak, marendu, odmor...
15.00 Okupljanje na Tunngle-u.
15.30 Free run, tj. vježbanje.
16.00 Drift duel 2. krug
16.30 Drag duel 2.krug
17.00 Circuit duel 2.krug
17.30 pauza
18.00 Drift duel 3. krug
18.30 Drag duel 3. krug
19.00 Circuit duel 3. krug
19.30 Vijesti, znam da ih dosta ljudi gleda
Eto tako bi ja. Ostale krugove možemo odradit u nedjelju.
Staze: 1. krug
Drift -
Drag -
Circuit -
Staze: 2. krug
Drift -
Drag -
Circuit -
Staze: 3. krug
Drift -
Drag -
Circuit -
Neka dodatna pravila:
Banpoints - Svaki bi igrač imo 3 banpointa, a dobivali bi se za cheatanje, guranje protivnika u zid, namjernu vožnju u krivom smjeru, namjerno izazivanje sudara, igranje krivog duel-a, moddanje igre te bilo kakvo modificiranje tipa save editor(ovo ne vrijedi za prastare save-ove), preveliki ping, troll-anje, odustajanje...
Krugovi - Ja ne bih igro tournament načinom igre, jer bi onda samo nekolicina mogla odvozit više od jedne-dvije utrke. Ja bih stavio da je svaki krug zasebni tournament, te nakon svakog kruga imamo pobjednika. Nakon odigrana četiri kruga imali bismo četiri pobjednika. Sada bismo igrali polu-finale, te nakon toga igru za treće mjesto, i tek onda finale. Poslije bi igrali team match, samo ja ne bih stavljo drag i drift nego outrun, sprint circuit, jer mi ne vidim teamsku koristu u drift-u i drag-u.
Odlično osmišljeno......svaka čast...sad ako svi dođu onda će bit savršeno
Nepotvrđujem. Igra mi bloka svakih pola sata sat...
e, to vidis evo. kad tako nesto vidim, vec mi je lakse jer se ipak ulaze neki trud u organizaciju turnija. gg
edit: ...hm... outrun je jedan od najlosijih modova jer moze trajati u beskonacnost. ne kazem da hoce, samo da moze.
e, to vidis evo. kad tako nesto vidim, vec mi je lakse jer se ipak ulaze neki trud u organizaciju turnija. gg
edit: ...hm... outrun je jedan od najlosijih modova jer moze trajati u beskonacnost. ne kazem da hoce, samo da moze.
znam outran je dosta loš, ali ne vidim korist od team play-a u drift-u. Jedino što možeš je zabijat se u drugi team a to ne bi bilo pošteno, isto tako u drag-u, ako je netko brži, brži je. StreetX još može proć, ali ipak on je prespor što znači manje akcije, te manje više veliki dio ovisi o autu. URL mi nije primamljiv zbog toga što je na zatvorenim stazama, ali može proć.
Ništa idem isprobat server u roku od pola sata te ću dopisat staze.
Žao mi je što neki ne mogu potvrdit, ja bi im poslo svoj undergorund 2 na dvd-u, dakle bez install, samo copy/paste, ali mi je kod frenda.
Inače dio koji bi se smio modat je loading screen, jer on ne utječe na igru, HUD možda, ali ipak, može zaštekat ponekad.
EDIT: Krešo91, ja sam pun ideja, samo je problem organizacija.
znaci, trenutni zakljucak je da su circuit, drift i drag najbolje opcije. ako mislis da je streetX spor onda jos nisi vozio samnom streetX po meni zahtjeva najvise skilla jer se krivo ulovljeni zavoj odmah kaznjava gubitkom pozicije, na kruznim i URL utrkama je isto ali nekako mi se cini tamo sve laganije.
u 14:00 kvalifikacije F1 tak da mi to ne paše
znaci, trenutni zakljucak je da su circuit, drift i drag najbolje opcije. ako mislis da je streetX spor onda jos nisi vozio samnom streetX po meni zahtjeva najvise skilla jer se krivo ulovljeni zavoj odmah kaznjava gubitkom pozicije, na kruznim i URL utrkama je isto ali nekako mi se cini tamo sve laganije.
true, street X je najteži, ali ipak nitko tamo neće uć sa mustangom i takvm autima, pa je zato on nekako najviše ograničen na auto.
Uglavnom rijetko kada se na Street X dođe do 250 kmh, a za mene je to sporo, ipak igra se zove Potreba za brzinom.
Uglavnm sada ću probavat svoj server, pa mi trebaju pokusni kunići.
pročitaj ja bi tada pauzu za ručak.
true, street X je najteži, ali ipak nitko tamo neće uć sa mustangom i takvm autima, pa je zato on nekako najviše ograničen na auto.
Uglavnom rijetko kada se na Street X dođe do 250 kmh, a za mene je to sporo, ipak igra se zove Potreba za brzinom.
Uglavnm sada ću probavat svoj server, pa mi trebaju pokusni kunići.
A čuj...ja sam naterao u Street X-u svoju Corollu na nekih 100 km/h MAX.
Ali meni je takva utrka "pis ov kejk"
Odo sad snimit koji Street X pa vam javim
6 sati da se je.em sa nfs-om, no way
n00b
pročitaj ja bi tada pauzu za ručak.
da ali kvalifikacije ne traju sat vremena...
n00b
nOOb of the day
Hvala, hvala :* :D
mada sam sad skontao o cemu se radi :$, nisam dobro procitao
Ja imam problem, koristim Thomson TG782i router, te mogu djelomično konfigurirat modem putem jedne stranice...
Ali problem je da kada napravim server sa laptopom, nemogu ga vidit na PC-u.
Ja imam problem, koristim Thomson TG782i router, te mogu djelomično konfigurirat modem putem jedne stranice...
Koji je OS na laptopu?
pfff prijatelju, onda ti fkt nejde streetx. meni je avg speed iznad 100kmh
LoL...jbg mislio sam stavit neku jaču brojku ali nisam nikako gledao na km-sat....jbg snimat ću večeras pa ću stavit link ovdje
Koji je OS na laptopu?
Na PC-u Windows XP Professional SP3 Build 2600, na laptopu Windows XP Home SP3 Build 2600
meni je avg otprilike 126-174 ovisi o tome kako vozim
Koji je OS na laptopu?
Na PC-u Windows XP Professional SP3 Build 2600, na laptopu Windows XP Home SP3 Build 2600
E onda nezz...mislio sam da ako imaš WIN 7 na lap-u onda može bit do onog Run as Administrator...e jbg...ali mislim da se može i to sredit....aj pitat ću ja nekoga sutra da mi posudi lap pa ti javim kak to ide
Koji je OS na laptopu?
E onda nezz...mislio sam da ako imaš WIN 7 na lap-u onda može bit do onog Run as Administrator...e jbg...ali mislim da se može i to sredit....aj pitat ću ja nekoga sutra da mi posudi lap pa ti javim kak to ide
Sada ću pogledat opet tutorial kako portforward napravit, ali mislim da neće pomoć.
Ja sam za to da se u driftu vozi hillside manor ili one prve 3 zatvorene staze, ona najduza me toliko smori da je to neopisivo..
svejedno, samo da se igra jer ovako jos nemamo nikve cvrste podatke, samo nesto okvirno.
Ja sam za to da se u driftu vozi hillside manor ili one prve 3 zatvorene staze, ona najduza me toliko smori da je to neopisivo..
svejedno, samo da se igra jer ovako jos nemamo nikve cvrste podatke, samo nesto okvirno.
sad ćemo odvoziti ovako kako je EVO predložio, pa ćemo sljeduću rundu odlučivati o tome
jos nema nikog na tunnglu. moram vozit protiv ovih wannabe ruskih i rumunjskih vozaca :(... sto me dovodi do sljedeceg pitanja: zas je tako tesko na tunnglu nac nekog ko govori eng/njem/hrv ili neku varijantu? sve neki rumunji i rusi.