NFS: Shift

poruka: 1.610
|
čitano: 278.419
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

igra je stvarno eye candy... ali... isssssuusss koliko traju učitavanja, ko da sam na playstationu.. učitavaa pa učitavaaa pa 3 minute utrka pa ajmo malo učitavat..  upravljivost auta,  ugođaj sve je super, ali ovo je iritantno jako.. da mi je komp preslab za igru i NIJE, tak da.. banana..

možda neki patch poboljša stvar...

Nema bombe do napalm bombe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Patch je već vani....

http://games.softpedia.com/get/Patch/Need-for-Speed-SHIFT-Patch.shtml

Plus 2 MOD-a:

1.

Enables...
1)Gearbox damage, tyres can blow, engine can blow/damage, tire fall off
2)Front/rear aero affection, 'sharp object' damage on car (impact)
3)360Hz physics tick rate
4)Tweaked damage values to be more realistic and make the driver value carefull driving

http://www.megaupload.com/?d=CA4VOA5Y

2.

"Tobias Kluge has released a new mod for Need for Speed Shift, getting rid of the fictional trackside objects that spoiled Shift’s tracks for many sim racers.

The mod removes fictional billboards, balloons, circus tents, graffitis and everything else that gave the tracks a rather arcadish look, check out the screens below to get an idea how the cleaned circuits will look."

http://www.virtualr.net/need-for-speed-shift-track-objects-removal-mod/

otpao kotač nakon udarca u zid sa 130 na sat otpao kotač nakon udarca u zid sa 130 na sat
dotore1
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.10.2009 9:43 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
RE: NFS: Shift
Dodi NAPALMIKUS kaže...

igra je stvarno eye candy... ali... isssssuusss koliko traju učitavanja, ko da sam na playstationu.. učitavaa pa učitavaaa pa 3 minute utrka pa ajmo malo učitavat..  upravljivost auta,  ugođaj sve je super, ali ovo je iritantno jako.. da mi je komp preslab za igru i NIJE, tak da.. banana..

možda neki patch poboljša stvar...

Tak i meni traje učitavanje, a mislio sam da je zbog kompa Izlanuo se. Učitavanje traje skoro ko i vožnja, da sam dao 350 kn u Algoritmu bilo bi mi žao, ovak nije Cool

17 godina

Nisu od EA, ali su odlični jer ti "nadobudni hakeri" nekad naprave bolji posao od samog proizvođača igre.

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.10.2009 12:40 (doktor1).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

Igra je odlična, tek sada kad sam stavia novu grafu i sve Top postavke sam uvidia kako je dobra.

Damn i'm Good
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

dal bi ja mogo igrat

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Marsel007 kaže...

dal bi ja mogo igrat

Ja mislim da bas i ne. Grafa bi jos i mogla izdurat neki minimum/medium, ali bi te definitivno proc udaljio od (ne)igrivosti.

17 godina
Magnum1654 kaže...

Jel ima netko da je kupio lamborghini murcielago reventon, tier 4 ako se ne varam i kakve su mu performanse

Reventon je izuzetno stabilan, po meni je prespor u odnosu na konkurenciju - Zondu R i Veyron-a. Uglavnom s njim mozes lako pobjedjivat na srednjim postavkama tezine.

17 godina
neaktivan

prije u ovom threadu sam rekao da imam problema sa relativno niskim framerateom na mojem HD 4870

instalacija najnovijih catalysta SVE rješava (prije sam koristio one defaultne drivere koje windows 7 koriste)

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

igra leti na laptopu s hd3650M a komp je neče prokrenut XD za 4-5 dana opet hoče

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

1 0 hvala 1
17 godina

E hvala za ovo

ali ja naprosto nemam vise volje to sprobavati jer sam izgubio zivce cekajuci da se loada

...iskustvo je zbir naših razočarenja... http://computerstuff-forum.forumotion.com/forum.htm
17 godina

Evo jedan mod koji sadrži u sebi razne promjene

NFS SHIFT REAL MOD-

Mod combines many improvements made by other mods into one package, including damage improvements, alternative cameras and overhauled physics that get rid of the constant sliding of cars, making them feel more like in the GTR series of simulations.

Extensive work has been gone into the AI too as Diego has not just adjusted the AI aggressiveness but also changed many of the computer cars’ characteristics. Other changes include smoothed track surfaces and slight menu changes. If you´re unsure about which of the many Shift mods to get, this one shouldn’t be missed.

http://www.virtualr.net/need-for-speed-shift-real-mod-1-0/

P.S. nema nikakav Readme pa je moj savjet da napravite backup original file-ova

EDIT: Napravio sam jedan krug sa Skyline-om i po mom ukusu je bolja fizika, nema onoliko proklizavajna niti me je ijedan auto udario od iza!

Također sam provozo i 350z po SPA i zadovoljan sam ponašanjem auta.

Skyline

350z

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2009 11:04 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 4
17 godina
neaktivan

Šta mislite kako bi Shift išao na mojoj krntiji?

Arch user :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nedIm kaže...

ne baš dobro ali moguće je probaj....

15 godina
neaktivan
nedIm kaže...

Ako ti to smatraš krntijon šta je onda moj,a ja san ga uspija pokrenit al je neigriv.

duje kapitanović
16 godina

Evo ja danas bas otkljucao Tier 4 i mogu reci(isprobavsi sve aute)da niti jedan nije neupravljiv sto su neki ovdje spominjali.

Moram jos reci da je ovaj Pagani Zonda F zvijercina od auta Izlanuo se

Pravi ga je uzitak voziti na mome volanuCool

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovaj NFS mi je pravo iznenađenje, za razliku od zadnjh par nastavaka koje sam prešao reda-radi. Imam problema u tieru 2 USA series, nemogu pobijediti Ron Kaya. Vozim isti auto kao i on, nabrijano je sve osim worksa. Koji je lijek za njega?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam sada Tier 4 i nisam ga presao.

Ako hoces do Tier 3 doci onda ti nije vazno da sve predes nego da odredeni broj zvjezdica skupis.

Ako ga bas zelis dobiti sudari se sto jace u njega tako da se izvrti i dobit ces jako veliku prednost.

Dalje sve ovisi o tvome skillu Namigiva

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Ja sam sada Tier 4 i nisam ga presao.

Ako hoces do Tier 3 doci onda ti nije vazno da sve predes nego da odredeni broj zvjezdica skupis.

Ako ga bas zelis dobiti sudari se sto jace u njega tako da se izvrti i dobit ces jako veliku prednost.

Dalje sve ovisi o tvome skillu Namigiva

Baš mi se taj lik zamjerio Smijeh, kad god se  sudarim sa njim lik se uspije vratit na cestu i nastavi po svom. Otvorio sam i ono iza tiera 4, mislim da se zove NFS world, tak da mi ne trebaju zvjezdice. Moram još poradit na skillu, pa da mu pokažem di pes jajca nosi Belji se

17 godina
neaktivan

Uzmi Ford GT500 i preradi ga u Works i trebao bi ga dobiti.

16 godina
neaktivan

Patch je porpavio neke bugove i fino dao jos malo mesa za odigrati

16 godina
neaktivan

Ljudi, na koliko jednoslojevnih DVD-ova dođe igra, idem uzeti, pa da vidim koliko košta :/

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam odigrao igru cijelu i mogu reći pošto i već dugo igram nfs serijal da je shift odličan a sa modovima još bolji

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

Ja sam odigrao igru cijelu i mogu reći pošto i već dugo igram nfs serijal da je shift odličan a sa modovima još bolji

Je li možeš odgovoriti na moje pitanje iznad tvog posta?

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Ljudi, na koliko jednoslojevnih DVD-ova dođe igra, idem uzeti, pa da vidim koliko košta :/

mislim da na 2

16 godina
neaktivan

na dva i ja cu sebi uzeti 20kn..ehehe...

GTI - Das Auto
16 godina
protjeran
Gman kaže...

na dva i ja cu sebi uzeti 20kn..ehehe...

talentu nije mislio na to valjda ak misli na orginal igru sve dolaze na dvoslojnim znaci jedan dvd9 kakva 2 obicna dvd-a 

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
16 godina
neaktivan

ja sam pretpostavio da na to mislii,a ako ce uzeti orginal nebi pitako koliko dvd-ova dodje...

GTI - Das Auto
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2009 10:52 (Gman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo i ja kupio svoj licencirani Shift, upravo ga instaliram, i nadam se dobrom :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice