NFS: Shift

poruka: 1.610
|
čitano: 276.399
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: NFS: Shift
naxeem kaže...
Danny_HR kaže...
Ne zbog gušta već zbog kontrola. Na tipkovnici si stisnuo tipku i nisi odredio koliko će se volan zaokrenuti ili koliko će jako kočiti auto, na volanu i pedalama jesi. Zbog toga je bedasto igrati ovo bez volana, ali može se.

Ma može se i na tipkovnici! Sasvim je OK.

Ma moze se, moze se i driftat i osvojit max zvijezdica. Al trea se mucit i sve nekako djeluje neprirodno s tipkovnicom sta ja znam...Cekam sad da mi lega posudi volan pa cu vidit kakva je razlika

16 godina
neaktivan

evo tu čitam postove i prvo ju svi hvale a onda malo kasnije opet dosta toga nije u redu sa igrom

Je li shift dobar ili ne??Nemogu se sačekati subote kad ću ga poćeti igrati Smijeh

STA me gledas kad mi NEDAS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

pozzz ekipo!!

eto i ja skunio NFS SHIFT i sad ocu da igram ali nemogu :S

kad idem u igru (kliknem na ikonu) dode mi ono dont send!! :S

pls help!!

Koja je razlika izmedu ludnice i skole? - Broj Telefona
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Traženje i pružanje pomoći oko piratskih kopija nije dozvoljeno.
Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Moj PC  
5 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

iz foldera crack nemoj da kopiras samo jednu ikonicu, nego sve sto ima u folderu i trebalo bi da ti radi, ja sam imao sl problem

17 godina
neaktivan
Ti Bane nisi vidio post iznad svoga?
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
15 godina
neaktivan

sorry

17 godina
neaktivan

Evo i ja sam probao novi NFS.

Nisam puno igrao, ali moj dojam (za sad) je izrazito pozitivan.

Igra grafički izgleda prelijepo, sve se vrti na max detaljima i rezoluciji (što je skromnih 1280*1024 u mom slučaju) bez ikakvih problema.

Igrivost je na zaista visokom nivou.

Igram na nekim medium/hard postavkama (isključio sam onu glupi liniju idealne putanje i stavio full damage) i igra mi je baš sjela po pitanju toga.

Igram s gamepadom i sve super radi, iako imam osjećaj da bi lakše išlo s volanom (o zašto sam ga tako bezveze popušio Plač)

Cockpit view je predobro odrađen, čak je tako (meni) i najbolje igrati, što nikako nije bio slučaj s drugim naslovima (GRID, Toca).

Čak je i tunnel vision korektno napravljen.

Da ne bude zabune, i drugi pogledi su izvrsno napravljeni i u svakom se može igrati s užitkom.

Zvuk, škripa guma, vibriranje gamepada, samo poboljšava doživljaj i stvarno se uživite u igru.

Auti su podijeljeni u 4 Teara, i sve skupa ih ima 60-70, nisam brojao.

Career mode je meni malo prelagan. Novci (i one zvjezdice) se jako lako stiču, ali uvijek se može namjestiti teži AI.

Nisam baš daleko dogurao u karijeri, ali već sam skupio dovoljno para za sve Tear2 i pola Tear 3 auta.

To je najveća zamjerka igri (uz to što se voze samo po 2 kruga, a ne 10 npr).

Kad sam samo sjeo u onaj Lotus Elise 111R ( tako nešto) pa se provoz'o po Nordschleifu, odmah sam se sjetio Gran Turisma (tamo doduše piše Nurburgring- north circuit, ali to je to) i srce je počelo veselo lupati. Definitivno događaj dana za meneSmijeh

Ništa, uživajte, a ja idem još malo igrati ( s mojim novim BMW-om M3 E92)

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Igra mi je čisto ok, ali kao što je netko rekao već ima previše proklizavanja, barem za moj ukus Namigiva

Imam Core i7 920 6GB DDR3 RAM i Sapphire HD 4890 + Samsung 2433BW monitor i igram ovu igru na rezi 1920x1200 sve na max pri 35-40 FPSSmijeh

I proči će još vremena da se priviknem da ovo nije običan NFS nego da se vozi po stazama i da nema free rom-a(zbog tih razloga nisam još ni igrao Pro Street)Mršti se

Igri bih dao ocjenu 7/10 jer imam osječaj da će mi jako brzo dosaditPlač

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Da ne govorim da ima identičnih staza koje su izvucene iz Pro Streata pa wtf

16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

znači igra je ipak sranje ili?

STA me gledas kad mi NEDAS
16 godina
neaktivan
mRvac kaže...
mislav_01 kaže...

znači igra je ipak sranje ili?

Sranje sto posto nije, ali da ima mana ima...

15 godina

Iigra je solidna.....Nije lose igrat na volan....Samo mi ko da nesta nije u redu s kocenjem ili ja nisam doro volan podesio...Naime ja igram bez ABS-a, TRC-a, ESP-a i kad malo samo dirnem kocnicu odma se blokiraju kotaci i gubim kontrolu nad autom.....Pa et ABS-om igram dok ne rijesim to.....Da istina je sto je neko prije mene reko da su neke staze iz Pro Streeta.....al tu su zato Nordschleife i moja omiljena staza Spa...

Sve u svemu dao bi igri 7/10.....Moze proci s obzirom na prijasnje nastavke.....

Raise hell in heaven
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

igra mi je ok!!!

ma koga ja lazem, igra je sjajnaBelji se

tek sam poceo igrat, voza se megane

sve super osim sto me jebe ono zamucivanje ekranaIzlanuo se

ubrzo budem bacio koju fotku,a najvise me se dojmio onaj helic koji je preletio preko dok sam vozio prvu utrku

PREPORUKA

ili je 1 ili je 0 trece nemoze!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a jeli ju bolje uzeti za komp ili ps3???

Razer : for Gamers by Gamers
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gman kaže...

a jeli ju bolje uzeti za komp ili ps3???

po tvojoj konfi, prije uzmi za ps3

i naravno ako imas volan bit ce ti jos bolje

ili je 1 ili je 0 trece nemoze!!
16 godina
neaktivan

Pozdrav

kod mene je problem zablokira i nemogu ništ osim resetirat neznam u čemu je problem dali je možda  u pitanju grafička jer je malo zastarjela ATi radeon hd2400 pa ako netko zna nešto o tome

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Uh meni su neke utrke jednostavno preteske, al vjerovatno je stvar u meni. Igram sa volanom i dogadja mi se da auto i pri manjim brzinama nekad jednostavno nece skrenuti vec samo proklize. Nije da ga ''lozim'' ko u arkadama, vec izletim sa 70 na sat lol. I cini mi se da je opet auto kojeg vozis nekim cudom laksi od protivnika jer me odbijaju na sve strane a ja njih jedva nekad/nikad. Jos uvijek mislim da je igra odlicna u nekim stvarima, i uzivam u voznji ali me nekad bas nazivcira lol.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni ej igra za sada super.

Igram na 1280x1024 sve gihg kao i aa do kraja  al isam samo smanjio na low  blur i sjene jer mislim da mi to nije potebmo za guš u grafici .

Imam  oko 30 fpsa .

Inaće dobro mi je to kaj je i simulacija (po meni , neigram baš simulacije ali eto ova m ise svišđa) ali usput možeš oderati po gasu ko lud .

Ne znam kaj da napišem !
16 godina

Igra mi je totalno cool.

Godinama sam cekao bar nesto slicno kao Gran Turismo i napokon dobioSmijeh

Nisam ocekivao da ce EA i SMS napraviti ovako dobar posao!

Svaka im cast!

OCJENA:9,1/10

Luckyluke!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo još jedan ingame video kojeg sam napravio, je bzvz al kad niko nestavlja stavit cu ja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Igra mi je totalno cool.

Svaka im cast!

Slazem se da je posao dobar, ali to jos nije u rangu GT-a. Ovdje ima u usporedbi s kraljem jako malo auta sto je po meni minus. Oduvijek sam volio nfs stil upgrejdanja i customizacije vizualnog djela. Ja bi joj realnije dao recimo negdje oko 8,3/10

Veliku primjedbu imam na loading time. Dok mi se loada trka izgubim volju za igranjem, tako da na dan mozda odvozim 2 trke i to je sve.

“Let’s put a smile on that face!” xfire - gabrielgraysylar
16 godina
protjeran
Sylar kaže...
luckyluke kaže...

Igra mi je totalno cool.

Svaka im cast!

Slazem se da je posao dobar, ali to jos nije u rangu GT-a. Ovdje ima u usporedbi s kraljem jako malo auta sto je po meni minus. Oduvijek sam volio nfs stil upgrejdanja i customizacije vizualnog djela. Ja bi joj realnije dao recimo negdje oko 8,3/10

Veliku primjedbu imam na loading time. Dok mi se loada trka izgubim volju za igranjem, tako da na dan mozda odvozim 2 trke i to je sve.

pa prema gran turismu 4 ima jako malo auta tamo ih ima 700 i ko zna kolko vise staza i vise svega 

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
17 godina
WItcher kaže...

Meni ej igra za sada super.

Igram na 1280x1024 sve gihg kao i aa do kraja  al isam samo smanjio na low  blur i sjene jer mislim da mi to nije potebmo za guš u grafici .

Imam  oko 30 fpsa .

Inaće dobro mi je to kaj je i simulacija (po meni , neigram baš simulacije ali eto ova m ise svišđa) ali usput možeš oderati po gasu ko lud .

ako je ovo simulacija onda sam ja Ivo Sanader .

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...
17 godina
neaktivan

A ti neznaš čitati Sanaderu !

Napisao sam da neigram simulacijue( znači neznam kakve simulacije jesu) ali meni je ovo realno .

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ehhh...od NFS-a me sam boli glava više..najradije bi oduzeo to f iz shift -.-

2 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

Smece. Shit. Sranje. Uninstall.

Pa Porsche Unleashed je bio na ovoj razini, napredovanje kroz vrijeme i skill

level, upgrade automobila, pare, kupovanje. a to je bilo prije 10 godina!! ...cak je damage bio bolje prikazani

rijesen. Fizika takodjer. Kasni miljama za GTR2, Gridom, Live For Speedom i Toca Race

Driverima. Katastrofa. sto dalje to gore, serijal cini mi se propada...steta :((

Bio sam vatreni igrac jedinice, dvojke, Hot Pursuita, Porschea i prvog Undergrounda.

Jedina pozitivna stvar na koju sam naisao je Nordschleife (njam njam); oni koji se kuze

u motosport znaju o cemu pricam...

Jos jednom steta :((

Pozz

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2009 23:49 (Mike Litoris).
Moj PC  
5 1 hvala 1
17 godina
ya-sam-ya kaže...

ehhh...od NFS-a me sam boli glava više..najradije bi oduzeo to f iz shift -.-

I mene sad i to jako.

Permanent deinstall je pal, ovo mi je jedna od većih greški/naivnosti u životu.

Žalim svako slovo napisano i svaki trenutak proveden uz šift.

Fala Bogu pa ih je bilo malo...

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
neaktivan

Igra je kvalitetna to se vidi i po recenzijama .A to što svako ima drukčiji ukus je vaš problem.

A mani je dosta onih kretena koji još prodaju  foru: Shift-f=Shit

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Igra mi je totalno cool.

Svaka im cast!

OMFG!!!!!!

Redakcija, da uzmete darovitog kolegu za recenzenta u Games Masteru? :))))))

Pozz

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice