NFS: Shift

poruka: 1.610
|
čitano: 276.399
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: NFS: Shift
IRebic kaže...

Što mislite kako će meni raditi?

komp pod mojpc

nikako

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
neaktivan

Evo par screensa od meneCool

Grafičko sučelje i izbornici su fenomenalni Grafičko sučelje i izbornici su fenomenalni
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

ooo big_guy vratio si se...hehe...i kakva ti je igra???

Razer : for Gamers by Gamers
16 godina
neaktivan
Gman kaže...
big_guy kaže...

Malo ispod mojih očekivanja,ocjena 4/5.

Savjet svima:ova igra je jako teško igriva na tipkovnici,najbolje je na volanu.

Isključite AA ako imate osrednji komp jer će biti strašno malen fps.

Texture resolution stavite na high jer to najviše utječe na grafiku a ne toliko na performanse.

U zavojima redovito kočite jer čete brzo na pijesak a onda barem 30 sek vam treba da se vratite na cestu.

To je moja kratka "recenzija"Belji seCool

16 godina
neaktivan
big_guy kaže...
Gman kaže...
big_guy kaže...

Texture resolution stavite na high jer to najviše utječe na grafiku a ne toliko na performanse.

U zavojima redovito kočite jer čete brzo na pijesak a onda barem 30 sek vam treba da se vratite na cestu.

sta mislis kako bi na mom lapu radila hd 3650,4gb rama,amd turion x2 2,20ghz...moram ju prvo onda isprobati na kompu pa ju mozda uzmem za ps3...Cool...

16 godina
neaktivan

evo jedan video koji sam napravio bzvz... tek toliko da ima pošto još niko nije stavio... vožnja nije nešto, glazba također al to sam sklepao za 5 min... video

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gman kaže...
big_guy kaže...
Gman kaže...
big_guy kaže...

sta mislis kako bi na mom lapu radila hd 3650,4gb rama,amd turion x2 2,20ghz...moram ju prvo onda isprobati na kompu pa ju mozda uzmem za ps3...Cool...

Na mojoj konfi na rezi 1680x1050 low-medium-high radi sa nekih 35-45 fps.......

16 godina
neaktivan

ima li free roma u igri??

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

koja glupost, ako mi za igru treba volan...Ovo s tipkovnicom jednostavno nema smilsa.

17 godina
neaktivan
Možeš igrati tipkovnicom, ali kao i svaka druga vožnja, jednostavno to nije to.

Ne zbog gušta već zbog kontrola. Na tipkovnici si stisnuo tipku i nisi odredio koliko će se volan zaokrenuti ili koliko će jako kočiti auto, na volanu i pedalama jesi. Zbog toga je bedasto igrati ovo bez volana, ali može se.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
15 godina
neaktivan

Nece da mi prihvati enter posle uvodnog trailer-a i to ti je. Ima li iko slican problem i zna li ko kako ovo da rijesim?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ne zbog gušta već zbog kontrola. Na tipkovnici si stisnuo tipku i nisi odredio koliko će se volan zaokrenuti ili koliko će jako kočiti auto, na volanu i pedalama jesi. Zbog toga je bedasto igrati ovo bez volana, ali može se.

Ma može se i na tipkovnici! Sasvim je OK.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
Gman kaže...

ima li free roma u igri??

Ne

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Može li se  igrati s joystickom i kako ga namjestiti ?

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mtopol kaže...
IRebic kaže...

Što mislite kako će meni raditi?

komp pod mojpc

nikako

bojim se da si u pravu

Pa san Pa san
IRebic
15 godina
neaktivan

raja jel sve uredu sa ovom stranicom.skinuo sam 8 partova i hocu sad dalje evo sta mi pise

You are currently downloading..Free users are allowed to only one parallel download..

A ne skidam nista.Regular download mi je prekrizeno.Znam da treba sacekati 15 min izmedu downloada al cekam 1 sat

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2009 13:18 (moRtal_ze).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Sta mislite bili mogla moja kanta zavrtit Shit

[url=http://www.rewards1.com/index.php?referrer_id=1118733][img]http://www.rewards1.com/images/referralBanners/01.gif[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

dali netko ima slicnu konfiguraciju a da igra nfs???I kako mu ide igra plss :)

roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kako se izlazi iz igre,lol.Kad sam u igri,nema opcije quit game.Alt + f4 ne radi.Ctrl,alt delete nece da mi izvadi Task manager,kao ni alt,tab.WTF?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Sta mislite bili mogla moja kanta zavrtit Shit

ne.fkt je kanta

17 godina
neaktivan
Romano kaže...

Kako se izlazi iz igre,lol.Kad sam u igri,nema opcije quit game.Alt + f4 ne radi.Ctrl,alt delete nece da mi izvadi Task manager,kao ni alt,tab.WTF?!

Joj ovo me nervira. Doduše kod mene radi Alt+F4, ali kaj je tak teško bilo ubacit opciju izlaska do glavnog menija.

16 godina
neaktivan

Pozdrav!

Instalirao sam NFS SHIFT i sve super presao par staza i nakon toga stalno me van izbacuje, igra se srusi

imali jos netko takav problem....mozda je problem u pc...neznam

ako itko zna kako rijesit ovaj problem...javi se

a igra je super koliko sam mogal vidit!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Legalna ili piratska verzija?

Jel imaš sve najnovije drivere? Direcx?
16 godina
neaktivan

Piratska verzija...

imam sve to ali opet izbacuje...mislil sam da je stvar u cracku ali nije....

dal imas kakvih ideja???

16 godina
neaktivan
mata999 kaže...

zna ko kakvu dobru stranicu da to skinem?? vec sam probao na 10 mjesta brzina je užasno spora.trebalo bi mi tjedan dana. kak ste vi to uopce uspjeli???

**LINK UKLONJEN***

Probaj otvorit port na ruteru za torrent,,ic ce ti brze, tako je bar meni ,skinilo mi igru za manje od  24 sata :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2009 14:03 (scorpion667).
16 godina
neaktivan

znali iko zahtjeve za nfs shift ew moj konfiguracija intel pentium dual-core 1.6 ghz,1 gb ram,nviidia geforce 8500 gt 512 pa recite da li bi mi mogo nfs shift

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

....ej probaj na PARTIS.SI to ti je slovenska starnica tamo isto ima torrent-e

registriras se i skidas na max ja kad sam skidal bila mi je brzina 450kb/s vjeruj brza ali skidam preko utorenta

17 godina

Baš sam malo igrao SHIFT i nije me se uopće dojmio. Niti je simulacija, niti je arkada (više arkada). Standardno stanlo voziš po dva kruga (dobro to je počatak, neznam kako je posle, ali i GRID je imo početak pa je to djelovalo ,(za mene i je) puno bolje i dorađenije, ono daj malo inovacije.... Ovo mi djeluje kao isforsirana igra da se na popularnosti GRID-a zaradi novac.

I nije mi jasno kada negdje pročitam: "vidi se da su dečki iz SimBin-a radili na tome"!!! Gdje se to vidi?

Animacija volana je užasna (doduše volan funkcionira malo bolje nego u GRID-u), ali animacija volana je kao da vozač vozi laganu vožnju i razgledava krajolik, nego da se utrkuje na stazi...pomalo sa ljeve na desnu, pa ti ideš ravno, a volan onako lagano nagnut desno pa skosne ljevo... strašno.

I dali ima totalke, pogodim sa BMW-om sa 190 na sat drugi auto i zid skupa sa njim, zgužva mi se malo hauba i idemo dalje, bez ikakvih posljedica na upravljivost... (neko mi je bio rekao da to ima sličnu fiziku kao GTL i GTR Evo; "slično da nemože biti sličnije").

A i nije im trebala ona animacija prije svake utrke: "go for podium, drive safe...". OK, u redu je, ali malo si naporan....

Ovo je samo moje viđenje ove igre i po meni one ocjene na IGN-u i GameTrailers-ima su isforsirane!! (sjetimo se Kane and Lynch-a - ha ha ha)

dotore1
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
protjeran
Danny jel mozes nabaciti ovdje postavke u igri za volan posto imamo isti. Naime za neke utrke mi je ok, ali me kolje drift i jos neke stvari, nikako throttle da namjestim da ne skace ko blesav..
17 godina
neaktivan
Ja sam samo odabrao onaj preset koji mi nudi u izborniku, ništa nisam customizirao.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice