Što mislite kako će meni raditi?
komp pod mojpc
nikako
Što mislite kako će meni raditi?
komp pod mojpc
nikako
Evo par screensa od mene
ooo big_guy vratio si se...hehe...i kakva ti je igra???
Evo par screensa od mene
Malo ispod mojih očekivanja,ocjena 4/5.
Savjet svima:ova igra je jako teško igriva na tipkovnici,najbolje je na volanu.
Isključite AA ako imate osrednji komp jer će biti strašno malen fps.
Texture resolution stavite na high jer to najviše utječe na grafiku a ne toliko na performanse.
U zavojima redovito kočite jer čete brzo na pijesak a onda barem 30 sek vam treba da se vratite na cestu.
To je moja kratka "recenzija"
Evo par screensa od mene
Texture resolution stavite na high jer to najviše utječe na grafiku a ne toliko na performanse.
U zavojima redovito kočite jer čete brzo na pijesak a onda barem 30 sek vam treba da se vratite na cestu.
sta mislis kako bi na mom lapu radila hd 3650,4gb rama,amd turion x2 2,20ghz...moram ju prvo onda isprobati na kompu pa ju mozda uzmem za ps3......
Evo par screensa od mene
sta mislis kako bi na mom lapu radila hd 3650,4gb rama,amd turion x2 2,20ghz...moram ju prvo onda isprobati na kompu pa ju mozda uzmem za ps3......
Na mojoj konfi na rezi 1680x1050 low-medium-high radi sa nekih 35-45 fps.......
ima li free roma u igri??
koja glupost, ako mi za igru treba volan...Ovo s tipkovnicom jednostavno nema smilsa.
Nece da mi prihvati enter posle uvodnog trailer-a i to ti je. Ima li iko slican problem i zna li ko kako ovo da rijesim?
Ma može se i na tipkovnici! Sasvim je OK.
ima li free roma u igri??
Ne
Može li se igrati s joystickom i kako ga namjestiti ?
raja jel sve uredu sa ovom stranicom.skinuo sam 8 partova i hocu sad dalje evo sta mi pise
You are currently downloading..Free users are allowed to only one parallel download..
A ne skidam nista.Regular download mi je prekrizeno.Znam da treba sacekati 15 min izmedu downloada al cekam 1 sat
Sta mislite bili mogla moja kanta zavrtit Shit
dali netko ima slicnu konfiguraciju a da igra nfs???I kako mu ide igra plss :)
Kako se izlazi iz igre,lol.Kad sam u igri,nema opcije quit game.Alt + f4 ne radi.Ctrl,alt delete nece da mi izvadi Task manager,kao ni alt,tab.WTF?!
Sta mislite bili mogla moja kanta zavrtit Shit
ne.fkt je kanta
Kako se izlazi iz igre,lol.Kad sam u igri,nema opcije quit game.Alt + f4 ne radi.Ctrl,alt delete nece da mi izvadi Task manager,kao ni alt,tab.WTF?!
Joj ovo me nervira. Doduše kod mene radi Alt+F4, ali kaj je tak teško bilo ubacit opciju izlaska do glavnog menija.
Pozdrav!
Instalirao sam NFS SHIFT i sve super presao par staza i nakon toga stalno me van izbacuje, igra se srusi
imali jos netko takav problem....mozda je problem u pc...neznam
ako itko zna kako rijesit ovaj problem...javi se
a igra je super koliko sam mogal vidit!!!
Piratska verzija...
imam sve to ali opet izbacuje...mislil sam da je stvar u cracku ali nije....
dal imas kakvih ideja???
zna ko kakvu dobru stranicu da to skinem?? vec sam probao na 10 mjesta brzina je užasno spora.trebalo bi mi tjedan dana. kak ste vi to uopce uspjeli???
**LINK UKLONJEN***
Probaj otvorit port na ruteru za torrent,,ic ce ti brze, tako je bar meni ,skinilo mi igru za manje od 24 sata :D
znali iko zahtjeve za nfs shift ew moj konfiguracija intel pentium dual-core 1.6 ghz,1 gb ram,nviidia geforce 8500 gt 512 pa recite da li bi mi mogo nfs shift
....ej probaj na PARTIS.SI to ti je slovenska starnica tamo isto ima torrent-e
registriras se i skidas na max ja kad sam skidal bila mi je brzina 450kb/s vjeruj brza ali skidam preko utorenta
Baš sam malo igrao SHIFT i nije me se uopće dojmio. Niti je simulacija, niti je arkada (više arkada). Standardno stanlo voziš po dva kruga (dobro to je počatak, neznam kako je posle, ali i GRID je imo početak pa je to djelovalo ,(za mene i je) puno bolje i dorađenije, ono daj malo inovacije.... Ovo mi djeluje kao isforsirana igra da se na popularnosti GRID-a zaradi novac.
I nije mi jasno kada negdje pročitam: "vidi se da su dečki iz SimBin-a radili na tome"!!! Gdje se to vidi?
Animacija volana je užasna (doduše volan funkcionira malo bolje nego u GRID-u), ali animacija volana je kao da vozač vozi laganu vožnju i razgledava krajolik, nego da se utrkuje na stazi...pomalo sa ljeve na desnu, pa ti ideš ravno, a volan onako lagano nagnut desno pa skosne ljevo... strašno.
I dali ima totalke, pogodim sa BMW-om sa 190 na sat drugi auto i zid skupa sa njim, zgužva mi se malo hauba i idemo dalje, bez ikakvih posljedica na upravljivost... (neko mi je bio rekao da to ima sličnu fiziku kao GTL i GTR Evo; "slično da nemože biti sličnije").
A i nije im trebala ona animacija prije svake utrke: "go for podium, drive safe...". OK, u redu je, ali malo si naporan....
Ovo je samo moje viđenje ove igre i po meni one ocjene na IGN-u i GameTrailers-ima su isforsirane!! (sjetimo se Kane and Lynch-a - ha ha ha)