NFS Most Wanted

poruka: 17
|
čitano: 5.695
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
NFS Most Wanted

OK, pretraživao sam forum, i pretraživao, i našao samo Undercover, u hiljade primjeraka! Zar više ništa nije sveto! No dobro, to spada u drukčiji problem od mog. Jel netko zna di mogu skinuti neke aute za igru kojih u igri nema(tipa toyote avensis i nekih normalnijih auti)? Fala unaprijed!

If death of one man can save thousand lives,then that one sacrifice is worth it!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NFS Most Wanted

e ljudi..kako da ja stavim one extra aute?..što mogu da download-am?

ZLAJA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: NFS Most Wanted
e ljudi molim vas odgovorite ako znate.Jel se more instalirati most wanted BLACK EDITION bez običnog most wanteda
15 godina
protjeran
daj recite sviju vam
16 godina
NFS Most Wanted

@tarankula mislim da moze, aute imam i sam modan ali sam zaboravio od dakle, mislim da imas u temi vasi NFS auti negdje link i objasnjenje

Bolje ispasti kreten nego iz aviona
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 19:36 (zaki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
zaki kaže...

@tarankula mislim da moze, aute imam i sam modan ali sam zaboravio od dakle, mislim da imas u temi vasi NFS auti negdje link i objasnjenje

Ma bolan blek edišn je dodatak koji je EA napravio,nema nikakvog modanja

16 godina
NFS Most Wanted

prvi dio recenice se odnosi na tebe a drugi opcenito, my bad zbog nerazumljivosti

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
NFS Most Wanted

Dali se može kako staviti reza na 1680x1050 Na Most Wanted-u?

More POWER!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
NFS Most Wanted

mozes ali tvikanjem, meni nije uspjelo, pa igram na 1600x1200

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
NFS Most Wanted

jel može mala pomoć? pokrenem instalaciju i sve bude dobro do 6%. jel zna neko u čemu je problem???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

medij ti je bedu. ako instaliras sa slike onda ti je slika u bedu. ugl rjesenje ti je novi NFSMW.

moze se staviti na 1680x1050, tako sam ja igrao. malo guglaj, mislim da se program zove nfsmwres. kad ga skines, stavis ga u folder di ti je MW i preko tog "fixa" pokreces nfsmw. vazno je da kad pokrenes nfs da nista ne pehas po grafickim postavkama jer ce ti se smrdat reza. prvo si slozi sliku a onda rezu.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.7.2010 18:08 (Bass).
15 godina
NFS Most Wanted

pokrene pa izađe. piše ono debug i jos nesto

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
tarankula kaže...
zaki kaže...

Ma bolan blek edišn je dodatak koji je EA napravio,nema nikakvog modanja

Nije black edition dodatak,nego igra odnosno collector edition - MW sa bonus autima i nekim dodatnim sadržajima.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
16 godina
neaktivan
NFS Most Wanted

koja je razlika između black editiona i onog običnog? mogu li s black editionom prelaziti igru kao u običnom, jer sam čuo da u black editionu imaju neki dodaci,.. hvala

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
system kaže...

koja je razlika između black editiona i onog običnog? mogu li s black editionom prelaziti igru kao u običnom, jer sam čuo da u black editionu imaju neki dodaci,.. hvala

nema nis sve je isto imam ja i sve je isto ko u obicnom

13 godina

el ima kakvih modova za grafiku za nfs mw?zazelio sam se mw-a tako da cu sad instalirati,pa ako im nesto za grafiku

13 godina
sstrmi kaže...

el ima kakvih modova za grafiku za nfs mw?zazelio sam se mw-a tako da cu sad instalirati,pa ako im nesto za grafiku

Ahaha i ja sam se zazelio NFSa MW jer kad sam cuo da ce dvojka biti uzasna onda sam se jako,jako zazelio ovog prvog dijela :P

Evo ima mod za texture http://patchingway.blogspot.com/2011/04/nfs-mw-textures-mod-by-dragozool-hq.html 

Evo mod za auta http://www.nfscars.net/file/list.aspx?game=mostwanted&category=car&sort=latest&order=desc&page=1 

Ako ti se nist od toga nesvida pokusaj sam naci jer ima stvarno puno modova.  ;)

Nista se nece poduzet ako se nista ne desi!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice