OK, pretraživao sam forum, i pretraživao, i našao samo Undercover, u hiljade primjeraka! Zar više ništa nije sveto! No dobro, to spada u drukčiji problem od mog. Jel netko zna di mogu skinuti neke aute za igru kojih u igri nema(tipa toyote avensis i nekih normalnijih auti)? Fala unaprijed!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e ljudi..kako da ja stavim one extra aute?..što mogu da download-am?
@tarankula mislim da moze, aute imam i sam modan ali sam zaboravio od dakle, mislim da imas u temi vasi NFS auti negdje link i objasnjenje
@tarankula mislim da moze, aute imam i sam modan ali sam zaboravio od dakle, mislim da imas u temi vasi NFS auti negdje link i objasnjenje
Ma bolan blek edišn je dodatak koji je EA napravio,nema nikakvog modanja
prvi dio recenice se odnosi na tebe a drugi opcenito, my bad zbog nerazumljivosti
Dali se može kako staviti reza na 1680x1050 Na Most Wanted-u?
mozes ali tvikanjem, meni nije uspjelo, pa igram na 1600x1200
medij ti je bedu. ako instaliras sa slike onda ti je slika u bedu. ugl rjesenje ti je novi NFSMW.
moze se staviti na 1680x1050, tako sam ja igrao. malo guglaj, mislim da se program zove nfsmwres. kad ga skines, stavis ga u folder di ti je MW i preko tog "fixa" pokreces nfsmw. vazno je da kad pokrenes nfs da nista ne pehas po grafickim postavkama jer ce ti se smrdat reza. prvo si slozi sliku a onda rezu.
pokrene pa izađe. piše ono debug i jos nesto
Ma bolan blek edišn je dodatak koji je EA napravio,nema nikakvog modanja
Nije black edition dodatak,nego igra odnosno collector edition - MW sa bonus autima i nekim dodatnim sadržajima.
koja je razlika između black editiona i onog običnog? mogu li s black editionom prelaziti igru kao u običnom, jer sam čuo da u black editionu imaju neki dodaci,.. hvala
koja je razlika između black editiona i onog običnog? mogu li s black editionom prelaziti igru kao u običnom, jer sam čuo da u black editionu imaju neki dodaci,.. hvala
nema nis sve je isto imam ja i sve je isto ko u obicnom
el ima kakvih modova za grafiku za nfs mw?zazelio sam se mw-a tako da cu sad instalirati,pa ako im nesto za grafiku
el ima kakvih modova za grafiku za nfs mw?zazelio sam se mw-a tako da cu sad instalirati,pa ako im nesto za grafiku
Ahaha i ja sam se zazelio NFSa MW jer kad sam cuo da ce dvojka biti uzasna onda sam se jako,jako zazelio ovog prvog dijela :P
Evo ima mod za texture http://patchingway.blogspot.com/2011/04/nfs-mw-textures-mod-by-dragozool-hq.html
Evo mod za auta http://www.nfscars.net/file/list.aspx?game=mostwanted&category=car&sort=latest&order=desc&page=1
Ako ti se nist od toga nesvida pokusaj sam naci jer ima stvarno puno modova. ;)