Nexuiz

poruka: 9
|
čitano: 1.455
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nexuiz

Što je to Nexuiz?

To je jedan jako, jako zanimljivi FPS.

U stilu UT-a i quake serijala od kojeg je i počeo.

Igra je open-source, dakle nema cd-key, nema kick sa servera radi toga što je krekirana... itd.

Kvalitetom nadilazi većinu novih pucačina, jedini cheat koji je tehnički moguć je wallhack, ali toga nećete sresti jer ljudi koji igraju ovu igru je igraju iz zabave, a ne radi dokazivanja i show off po kvartu. Dakle nema dječaka i djevojčica kojima je tata kupio komp i oni ima 1000 lock na high i to ih ispunjava. Takve priče nalazim na ovom forumu, i nebi ih volio sresti u in-game chatu. Većina igrača će pomoći na bilo kakav upit, i da nema veze sa igricom, ljudi su jako pristupačni i informatički pismeni. I to je prvo što mi se svidilo kod igrice, njen community.

Više informacija i download na  http://www.alientrap.org/nexuiz/ .

Download je cca 600 mb, nema install. Samo se pokrene binary.

I još nešto, igra radi na svim modernim platformama linux/mac/windows/BSD...

Za više info ili ako sretnete nekakve probleme slobodno na pm ili ovdje u threadu.

Pozdrav!

Fala ti majko što nisam gejmer!
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Nexuiz

Da ima mrvcicu bolji naziv Osmijeh

Zvuci nelose.

0 0 hvala 0
17 godina
Nexuiz

Ne čini se loše, ima i Alien arena također besplatna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nexuiz

Ima i warsow, world of padman, tremulous, ...

Ali ova mi najviše leži. Provaj.

Fala ti majko što nisam gejmer!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nexuiz

To ću skinut na informatici, neću bezze trošit promet.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Nexuiz

Evo igram upravo igru i bolja mi je od svih ostalih besplatnih arena.

Grafika nije loša i ima puno oružja i likova.

Igrači na internetu nisu debili pa nećete baš čuti onih n00b, pwned i sličnih sranja koja me živciraju.

Moja preporuka svima!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nexuiz

Ima nekih 2-3 sedmice i igram , nemam primjedbi. Dobro , grafika je malo starija , ali se čovjek navikne , pa ne smeta toliko.

Oružja su dobra , mape su dobre , a najbolje su one u kojima koristiš NEX. Multiplayer nez zato stoimam dial-up Plač. Kreiranje lika je dobro , i stvarno bih je prporučio svakome k ima nostalgiju za stare fps-ove , ili hoće imati free fps.

Nisam promjenio avatar. Sad samo nemam zastavice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
moderator
RE: Nexuiz
Ammon kaže...

Dakle nema dječaka i djevojčica kojima je tata kupio komp i oni ima 1000 lock na high i to ih ispunjava. Takve priče nalazim na ovom forumu, i nebi ih volio sresti u in-game chatu. Većina igrača će pomoći na bilo kakav upit, i da nema veze sa igricom, ljudi su jako pristupačni i informatički pismeni. I to je prvo što mi se svidilo kod igrice, njen community.

Nisi zadovoljan s ljudima na ovom forumu? Zašto se onda ovdje javljaš?

A mogao bi se potruditi, pa staviti u poruke aktivne linkove (opcija u editoru).
15 godina
Nexuiz

Skida se...ovo me podjsjeća na dane unreala i kvejka...bit će awesome

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice