Need for Speed: Shift 2 Unleashed

poruka: 2.088
|
čitano: 571.707
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ista igra s nekim sitnim izmjenama,necu igrat-bezvezna muznja love na istom proizvodu

0 0 hvala 0
14 godina

"For all our PC players, we JUST got official confirmation that the SHIFT 2 UNLEASHED PDLC will be available on PC! More details coming as soon as we have them."

Evo, dobit ćemo DLC, da ne čekamo modere {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2011 17:51 (vrinho).
Moj PC  
4 0 hvala 3
17 godina
Re: Need for Speed: Shift 2 Unleashed
Arnold Šrafncinger kaže...

Ista igra s nekim sitnim izmjenama,necu igrat-bezvezna muznja love na istom proizvodu

Ne!! SHIFT 2 je miljama daleko od SHIFTA, (bolji). Ako si ti po ovom videu zaključio da je ista igra... Super

ššššš - možda su u šumi
14 godina
protjeran

Ljudi jeli neko zna oce biti nastavka Shifta?

Ako hoce neka ga naprave po zakonima fizike, ne po zakonima Holeywooda.Jer ako opet bude "za širu publiku" (čitaj: za američko tržište) ja cu se prebaciti na GRiD 2 jer govore Codemastersi da ce biti napravljen kao simulacija, kao prosli Toca Driveri.

Eee...kuda ovaj svijet ide...di su vremena kad je sex bio siguran, a utrke opasne?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moram se složiti sa doktorom, SHIFT 2 je stvarno miljama od SHIFT-a.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 15:01 (Minoza).
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ne!! SHIFT 2 je miljama daleko od SHIFTA, (bolji). Ako si ti po ovom videu zaključio da je ista igra... Super

pa igra je ista. i jedna i druga su auto simulacije, nije da je jedna pucačina a druga strategija...

...ali!!  kad se zaigra shift 1 i 2 (nikakvi videi) e onda se osjeti razlika... jest da se i ta razlika ne bi trebala toliko naplaćivat ali ajde u takvom smo sje...om  svijetu di se sve mora platit.

17 godina

InsideSimRacing recenzija

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

dakle... imam jedan problem... imam volan i igram na njega ( nije bas neznam koji ali...) ali kada vozim mi dosta kasni, zanci ja okrenem a tek poslije toga skrene u igrici i ful je tesko vozit kad kasni...podesio sam postavke i deadzone i sve al i dalje isto... igrao sam i lfs i rfactor i tamo je bilo sve normalno znaci nije u volanu problem.. zanima me jer ima jos kao taj problem i kako ga otklonit?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

OMFG, ljudi odite na nogrip i skinite PTMu mod, opet sam se zapalio za igru.

Eee...kuda ovaj svijet ide...di su vremena kad je sex bio siguran, a utrke opasne?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dodge19121 kaže...

dakle... imam jedan problem... imam volan i igram na njega ( nije bas neznam koji ali...) ali kada vozim mi dosta kasni, zanci ja okrenem a tek poslije toga skrene u igrici i ful je tesko vozit kad kasni...podesio sam postavke i deadzone i sve al i dalje isto... igrao sam i lfs i rfactor i tamo je bilo sve normalno znaci nije u volanu problem.. zanima me jer ima jos kao taj problem i kako ga otklonit?

imas vec opisan problem i rjesenje u ovoj temi...

uglavnom rjesenje ti se zove jules minimod, googlaj

14 godina
RuskeGTT kaže...
dodge19121 kaže...

imas vec opisan problem i rjesenje u ovoj temi...

uglavnom rjesenje ti se zove jules minimod, googlaj

Ne, nek stavi službeni patch i ne treba više minimod a ionako su svi linkovi za njega izbrisani. Zato ga je i Jules izbrisao, jer više nije potreban.

14 godina
neaktivan

trazio sam po temi nekoliko zadnjih stranica ali nisam mogao naci pa sam pitao,a sigurno da necu citat svih 50i nest stranica teme da vidim jer pisao tko kaj o tome... skidam patch s nfsove stranice iii dal ce mi ostat saveovi moji ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 16:14 (dodge19121).

0 0 hvala 0
15 godina
naravno da će ti ostat, zašto nebi
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
15 godina
dodge19121 kaže...

trazio sam po temi nekoliko zadnjih stranica ali nisam mogao naci pa sam pitao,a sigurno da necu citat svih 50i nest stranica teme da vidim jer pisao tko kaj o tome... skidam patch s nfsove stranice iii dal ce mi ostat saveovi moji ?

zato imas srč

16 godina
neaktivan
Granny kaže...

OMFG, ljudi odite na nogrip i skinite PTMu mod, opet sam se zapalio za igru.

Jel bolji od Shift2 moda?!

15 godina

Jeli se isplati kupit igru?Ili mozda da skinem preko torrenta,ako se moze?

13 Da
2 Ne
12 Skini preko torrenta
- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
ivanoile kaže...

po meni se isplati,iako ju ja nisam kupio,jedan od boljih NFS-ova.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
ivanoile kaže...

ako imaš volan onda ja na tvom mejstu nebi razmišljao previše, nego bi kupio igru

a opet i da nemaš volan a imaš kontroler, opet se isplati, jer u zadnje vrijeme nismo dobili bolju vožnju na pc od ovoga

15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Skini s neta, probaj, ako ti sve radi dobro i ako ti paše igra, kupi.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
15 godina
matija656 kaže...
  jer u zadnje vrijeme nismo dobili bolju vožnju na pc od ovoga

si siguran? a DiRT3? po meni puno bolji od shift2

15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
matija656 kaže...
  jer u zadnje vrijeme nismo dobili bolju vožnju na pc od ovoga

si siguran? a DiRT3? po meni puno bolji od shift2

Pa super je, al iskreno, nakon akcije u SHIFTU, sve mi ostalo djeluje presterilno. Jednostavno mi fali sav taj doživljaj.

3D dizajner
15 godina

neznam, meni ima vise akcije u dirtu...sto se tice voznje i svega mi bolje...tj puno vise radim volanom, rucnom, bla bla...

kako god, dobre su obje, samo u dirtu vise i duze uzivam

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ja isto uživam u dirtu, igra je odlična

ali gledajući segment vožnji, igri koje su orijentirane samo na kružne utrke po svjetskim stazama i izmišljenima, i da su sve cestovne, od prve do zadnje i nema nikakvog off-road - a, onda u tom segmentu je shift 2 najbolja igra koju smo dobili u zadnje vrijeme za pc

jer ovoj igri helmet cam daje odličan pogled na to kako vožnja "izgleda" u stvarnom životu, gledanje u zavoj, bacanje po cockpitu i tako to

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 19:53 (matija656).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel neko mozda konverto DLC za komp ili ništa od toga??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sav DLC dolazi besplatno za PC u idućem patchu!

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 0:11 (Minoza).
Moj PC  
2 0 hvala 3
15 godina
neaktivan

Sunce micikino XD

Konačno zaigrah na Lođiju G27... Brutala! Neusporedivo sa tipkovnicom. Bio sam malo zabrinut jer sam se načitao problema i problema koje ljudi imaju, srećom, meni sve radi bez greške. Nemam input lag, FFB radi uvijek i osjećaj gripa je prisutan. Jedino mi je drift za sada pretežak, no dobro, ionako mi je trenutno veći gušt normalan race... {#}

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 10:47 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

kad dolazi drugi patch za nas na pc-u

gledam po netu ali ne vidim nikakve informacije kad bi trebao doć

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Svi smo nestrpljivi, patch je još pretprošli tjedan prošao QA kod EA tako da nikome nije jasno u čemu je točno problem i zašto još nije dostupan...

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

baš igram ovaj shift 2 i primjetio sam glupost neviđenu sto jos nisam dozivio niti u jedne igre auta....NEMA SVITLA KAD JE SUMRAK...eej ljudi diste jos vidili taj promasaj pa nevidis cestu isprid sebe u hladu...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sad ne prestajem igrat od kad volan stigao {#}

Probao sam malo online ali nije baš sretno završilo... Ja koristim manual clutch i H-shifter i onda ak nemam pripremljen svoj auto za utrku nemam šanse uopće. To me recimo u campaignu smeta, zbog toga skoro uopće niti ne igram campaign jer često dobijem ove loaner aute koje ne mogu podesiti prije utrke, totalna glupost. Stvar je u tome što igram na 900 stupnjeva i jednostavno mi default steering lock od automobila nije dovoljan, nego ga moram podesiti na max... A i caster je obično duplo manji od potrebnog, pritisak guma općenito po defaultu ne valja i tak... Na žalost, za mene je veći dio kampanje neigriv sve dok ne budem imao mogućnost podešavanja auta prije utrke u slučaju loaner automobila. Ali zato je gušt Quick ili Test drive {#}

Inače, našao sam više manje standardnu formulu za većinu automobila, odnosno, ono što po defaultu ne valja niti sa jednim.

1. Caster je gotovo uvijek duplo manji od potrebnog

2. Na svima obično treba dodati malo Toe-in

3. Gume imaju kronični poremećaj tlaka... Uvijek ga treba spustiti na 30-40

4. Često su previsoko postavljeni auti, treba ih malo priljepiti

5. Nešto rjeđe ali opet ponekad prisutan problem je loše podešena suspenzija

Eto, ovih pet sam izdvojio, prva tri su rekao bih kritični i najčešći problemi. Nakon ovih podešenja auti se obično počnu ponašati kao auti... Slobodno podijelite svoja podešenja i prijedloge. Također, rado bih se provozao s nekim iz teme tek toliko da vidim koliko sam actually loš za sada. Praksom do savršenstva naravno! {#}

E da, drift sam malo probao i za sada mi se čini kao nemoguća misija, ali vidim da i iskusniji imaju dosta problema s time. Navodno je pretežak u odnosu na stvarnost, što ne bih znao jer nisam probao IRL. Vele da je ko vožnja biciklom kad uhvatiš jednom srž, dok je u igri uvijek dosta nepredvidljiv.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 10:47 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice