Igra je totalno njesra. Priglupa priča, nedostatak tuninga, jednoličan grad. Igra uopće nije optimizovana, čak imam pad fps-a na HD 7950. Nema one atmosfere iz starih NFS-a (MS,UG,UG2) koja te tjera da igraš dalje i dalje i dalje iako si završio sa pričom.
Meni je igra izuzetno zabavna. Je neke stvari su mogli bolje odradit i neke stvari su bile bolje u prvom MW al sve u svemu zabavljam se...
Igra je totalno njesra. Priglupa priča, nedostatak tuninga, jednoličan grad. Igra uopće nije optimizovana, čak imam pad fps-a na HD 7950. Nema one atmosfere iz starih NFS-a (MS,UG,UG2) koja te tjera da igraš dalje i dalje i dalje iako si završio sa pričom.
potpis.
jedno od težih razočarenja godine....
Idem ja preći još jednom The Run i The Shift... A između toga i malo Prašine 3...
Nije The Shift nego Shift. A Run je veće neoptimizirano smeće od ovoga. A Dirt 3 da ne spominjemo.
Sorry na offtopicu, ali neznam koju verziju Dirt 3 si igrao da ti je bila tako neoptimizirana. Sjećam se da sam bio iznenađen kako je sve radilo super jer sam ga imao i na laptopu. U svakom slučaju puno bolje od Dirt 1 i 2.
koliki vam je fps u igri?
ups...
NFS što stariji to gori...Nek barem daju Shift 3 ako ništa.
Gdje sam spomenuo da je D3 neoptimiziran. Samo sam naglasio kako je igra katastrofa. 2 rečenice su, ili točku ( . ) treba naglasit.
NFS što stariji to gori...Nek barem daju Shift 3 ako ništa.
Shift je radio Slightly Mad Studios, isti ljudi koji su radili GTR, a oni su digli sidro zbog nesuglasica sa EA i sada rade CARS pa ako bas zelis slicno iskustvo, probaj CARS. Ono sto zelim reci, cak da se i radi Shift 3, ne bi ga radili isti ljudi tako da u startu ne bih ocekivao puno, poznavajuci EA...
Ne mogu vjerovat da na mojoj konfi se ne moze vrtit na high..strasno,optimizacija,nula bodova
Zamislite recimo za 3-4 godine naletite na youtube video NFSMW2.
Prva reakcija bi trebala biti ,, joj ta dobra stara vremena'', a ustvari će bit ,,na kakva sam ja sranja vrijeme gubio''.
Ja iskreno mislim, ma znam, da će takva reakcija biti, a sad ako se ne slažete prosto me zaboli.
danas sam igru skinio,probo,i jedini razlog zašto ju neću obrisat je zato što se mom bratu sviđa,meni je igra katastrofa
Ja se samo s murjom zayebavam
I el ima kakav lag fix?
Probao igrat na pc-u i sad iram na xbox-u i dojam je da na x-u je bomba.Radi čega?Kontroler.Moram ga nabaviti za pc.Fakat je drugačiji doživljaj igrati ovu igru kontrolerom.
Probao igrat na pc-u i sad iram na xbox-u i dojam je da na x-u je bomba.Radi čega?Kontroler.Moram ga nabaviti za pc.Fakat je drugačiji doživljaj igrati ovu igru kontrolerom.
Pa normalno da je sa kontrolerom bolje igrati racing igre... ali ne postoji ti "Xbox only controller" i "Xbox controller for PC", isti su ti (hardver).....
Pa normalno da je sa kontrolerom bolje igrati racing igre... ali ne postoji ti "Xbox only controller" i "Xbox controller for PC", isti su ti (hardver).....
Pa znam da su isti,i da bi ovog kontrolera sa xboxa pomoću nekog bluetooth/wireless sticka mogel 'prebrickat' da radi na pc-u,imam i nekog žmlj kontrolera za racing igre,ali osjećaj i dojam kad igram na ove dvije platforme je preveliki a da ne kažem da je igra primarno rađena za konzole.Na stranu grafika koja je na pc-u,ali puno puno bolje djeluje na konzoli.Ali protiv Forze Horizon nema šanse.
Meni se igrica neće pokrenuti, a imam original kupljenu igricu.
Koja ti je konfiguracija i windowsi?
Vas dvojica iznad mene imate toliko slične avatare, da je to... već sam pomislio da je netko opet pio.
meni je ovo najgori NFS do sad, fali tuning, priča glupa i 80% igranja ove retardirane igrice se svodi na bježanje od policije....
? nekuzim
? nekuzim
Što ne kužiš? 90% ljudi na ovom forumu misli da je igra drek
pa meni je igra super jedino mi se nesviđa to sto nema kupovanja autiju...
Blago tebi. Stvarno, da imam tako niske standarde u igrama gušta bi.