Need for Speed: Most Wanted 2

poruka: 677
|
čitano: 127.055
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Need for Speed: Most Wanted 2
Krunoo7 kaže...
RuskeGTT kaže...

-carbon - ok, ali u dijelovima dosadan i ponavljajuc

-ProStreet - ok, ali nista vise od toga, iako sam ga dosta igrao...

-undercover - nis posebno

-shift - njega sam izdvojio kao bolji

-nitro - wtf, nemam rijeci

-world - zabavan jako i mozda na razini mw2, ako ne i bolji...

-HP2010 - jedino sta vadi ovu igru je grafika i ambijent...nenadyebivo...silno driftanje mi islo nak.

-shift 2 - isto kao shift

-the run - pocetak dosadan, sto se blizila vise kraju igra misije su bile napetije (onaj dio u podzemnoj <3), ali to mi nekako nije za nfs, plus sta je kratak (2h14min mi trebalo za misije)

Žao mi je što moram reć, ali se samo slažem oko dijela o Carbonu, ProStreetu i UnderCover.

To što si rekao da je World na razini MW2, stvarno vrijeđa igricu. Barem je imala neku fiziku, realnost, dobiješ ono za što si platio (besplatno) no World je daleko bolji od MW2-a. Garantiram ti to. Jedino me smetalo učitavanje jer imam jako malo rama.

The Run je uvijek dosadan, igro sam ga kod prijatelja ništa posebno nemožeš modirat aute nimalo.

Shift 1 & 2 su mi se nisu svidjeli, iako su dobili dobre recenzije, jednostavno nije NFS, mogli su napraviti drugu franšizu.

UnderCover sam zaprave prešao zatvorenih očiju.

Jesi možda došao do zakljucka da nevolis igre u kojima nemozes tunirati aute?

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
neaktivan

Prlično sam siguran da se u Shiftu a i u dvici moglo tunirati.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
14 godina
Jebasu123 kaže...

Prlično sam siguran da se u Shiftu a i u dvici moglo tunirati.

to sam boldao jer sam zaboravio nadodati da vjrovatno isto tako nevoli neke simulacije polu simulacije

14 godina
zelenbic kaže...

Da, zaista. Možda jer su jako dosadne jer ne donose nikakve doprinose osobi (kreativnost).

Nije samo tuning, The Run sam stvarno igro i preglupa je vožnja, podsjeća me na Asphalt racing na mobu (dvaputa se zabiješ u auto i on se slupa).

BTW, nevoliš se piše odvojeno 

Say hello to my little friend
14 godina
Krunoo7 kaže...
zelenbic kaže...

Da, zaista. Možda jer su jako dosadne jer ne donose nikakve doprinose osobi (kreativnost).

Nije samo tuning, The Run sam stvarno igro i preglupa je vožnja, podsjeća me na Asphalt racing na mobu (dvaputa se zabiješ u auto i on se slupa).

BTW, nevoliš se piše odvojeno 

tebi su dosadne meni nisu i donose doprinose nove aute itd. the run nisam igrao pa nemogu komentirat

btw

Spell heil!spell heil!

15 godina

Need For Speed: Most Wanted Interview

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
Krunoo7 kaže...
RuskeGTT kaže...

-carbon - ok, ali u dijelovima dosadan i ponavljajuc

-ProStreet - ok, ali nista vise od toga, iako sam ga dosta igrao...

-undercover - nis posebno

-shift - njega sam izdvojio kao bolji

-nitro - wtf, nemam rijeci

-world - zabavan jako i mozda na razini mw2, ako ne i bolji...

-HP2010 - jedino sta vadi ovu igru je grafika i ambijent...nenadyebivo...silno driftanje mi islo nak.

-shift 2 - isto kao shift

-the run - pocetak dosadan, sto se blizila vise kraju igra misije su bile napetije (onaj dio u podzemnoj <3), ali to mi nekako nije za nfs, plus sta je kratak (2h14min mi trebalo za misije)

Žao mi je što moram reć, ali se samo slažem oko dijela o Carbonu, ProStreetu i UnderCover.

To što si rekao da je World na razini MW2, stvarno vrijeđa igricu. Barem je imala neku fiziku, realnost, dobiješ ono za što si platio (besplatno) no World je daleko bolji od MW2-a. Garantiram ti to. Jedino me smetalo učitavanje jer imam jako malo rama.

The Run je uvijek dosadan, igro sam ga kod prijatelja ništa posebno nemožeš modirat aute nimalo.

Shift 1 & 2 su mi se nisu svidjeli, iako su dobili dobre recenzije, jednostavno nije NFS, mogli su napraviti drugu franšizu.

UnderCover sam zaprave prešao zatvorenih očiju.

no budimo realni u vezi MW2 ..WORLD mu nije ravan sto se tice voznje,puno je zivlje i zabavnije... samo eto,WORLD je prosirniji pa nam je zabavniji

cupko :D
14 godina

Al će EA spiskat para na falsfikat recenzije ko i za NBA Elite.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Need For Speed Most Wanted Get Wanted Trailer

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja ne kužim ove ljude što govore zašto je igra napravljena ko arkada, zašto bi pimpali aute ako su već dobri itd... Pa cijela poanta nfsa je bila da počinješ sa golfom ili sličnim pa mu dodaš suspension, kočnice, motor... Pa ga obojaš, staviš tribal stickere i tintaš prozore i onda ti ga žao prodat za običnu crvenu mazdu mx-8 jer si ga sam sredio. Instaliram ovaj novi nfs, u prvih 5 minuta vozim pagani zondu, da mi da promjenim 4 boje auta i to je to.

15 0 hvala 1
16 godina

Traileri, gameplay-i itd su uvijek sa konzola (u 90% slucajeva), ako tako igra izgleda na konzolama onda je to vise nego dobro.....  pa je onda pitanje je li drasticna razlika, po meni jednostavno nije kada uzmemo u obzir koliko smo mi potrosili na PC od 2005 god pa do danas, naravno da je bolje odnosno sto veci zaslon i skuplji hardver = to bolje. Konzole imaju hardver iz 2005/06 god, a danas ne mozes puno toga sa PC hardware-om iz 2005 - 07 god (mislim na igre prvenstveno)... igra ce biti DX 10 i DX 11 only tako da nije opravano izbacivanje DX 9 podrske jer se igra i dalje pojavljuje na konzolama koje su u prijevodu "prakticki DX 9", dakle, zele prisilno smijeniti DX 9 kartice (ne zato sto je zastario vec zato da bi ljudi sto vise potrosili novaca na PC hardware), u najmanju ruku je zalosno. PC je zamisljen kao takav da bude sto vise prilagodljiv, od dosta lose low end konfiguracije pa sve do "enthusiast high end" konfiguracija.

Sramotno... ako misle da ce me privuci igra samo zbog "vrlo dobre grafike" (sve da je i 100% istina) onda se varaju jer po gameplayu me trenutno nista puno ne privlaci... grafika te privuce mozda ali gameplay te zadrzi i natjera na kupnju igre.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 17:24 (lovac82).
14 godina

Stvarno me zaboli za grafiku.

15 godina
Kad uopce izlazi ta igra??
Barcelona FC
13 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Kad uopce izlazi ta igra??

2.11. ja msm 

cupko :D
16 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...

Ako uz ostalo mogu imati i dobro grafiku, zašto nebi, jer je mainstream?

16 godina
thuglife kaže...
Krunoo7 kaže...

Ako uz ostalo mogu imati i dobro grafiku, zašto nebi, jer je mainstream?

Normalno da ga zaboli za grafiku kada vidi da tu nisu fail-ali, kada svaki puta novija igra izgleda bolje itd (u 90% slucajeva).

Logicko je i za ocekivati da ce na PC-u biti bolja.... eto, najbolje da bude gora odnosno u rangu 6-7 god starijih konzola, smao ne razumijem zasto to napominju, nije li malo cudno? Lako je za grafiku, to svi mogu unaprijediti.... sto je sa gameplayom? e tu vec znaju mnogi sucksati, tu su poceli mijesati Burnout i NFS serijal sto im nikako ne mogu oprostiti pa bez obzira na to sto obozavam Burnout serijal, super za grafiku ali ja trenutno ne vidim sto ja tu imam igrati? (mozda MP komponentu, a sto je sa SP-om koji je bio "number 1" u prvom Most Wantedu?)..... kako god, ova igra me nece natjerati na kupnju novog hardware-a, zabavit se mogu i oni sa low end konfiguaracijama (pa i vise od ovih sto se furaju na neke "uber detalje") ali normalno da je jos bolja grafika uvijek dobrodosla.

To je isto kao kada upoznas curu, ono lijepa, "bomba" itd... ali sto kada ju bolje upoznas pa shvatis da je npr. glupa, "dub**" od covjeka ili sto vec? zelis zivjeti sa takvom? ja DEFINITIVNO NE BIH.... bolje mi je naci neku s prosjecnim mozgom, prosjecnim izgledom itd. Tako slicno gledam i na MW2.... grafika je vise nego dobra, MP ce mozda biti solidan bas kao onaj u Max Payne 3 nedavno.... samo sto je SP relativno los u MP3 za razliku od prequela, a izgleda da ce MW2 slijediti isti pimjer (to mi je barem trenutni dojam sto ne znaci da ce tako i biti kada se igra jednom konacno pojavi na trzistu).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
12 godina
neaktivan

ma najjaci NFS do sad :D 

1 1 hvala 0
16 godina
DTSRyder kaže...

ma najjaci NFS do sad :D 

Da nisi mozda htio reci: "najjaci Burnout do sad :D"....

Ovo nije NFS [NEKO NOVO IME].. ovo je Most Wanted 2 sto znaci da trebamo ocekivati pravi nastavak orginalnog Most Wanteda, a sada mi reci sto to tebi tocno lici na MW1?

Da se igra drukcije zove onda bi mi mozda i bila dobra.... prema videnom odmah zakljucujem da je igra FAIL jer nije nastavak MW1, to bi im trebalo biti primarno pa tek onda grafika (a oni nam upravo serviraju samo grafiku i ko neke gameplay video-e gdje ne vidim nikakvu slicnost prvog dijela), prema tome, ne vidim cemu se onda nadati? neka me netko "prosvijetli". To sto su sami auti, murja, licence i sl. u igri nije neka slicnost jer to imaju mnoge druge igre (ne samo NFS).....

15 godina

Need for Speed: Most Wanted. Eurogamer Expo 2012 gameplay

0 0 hvala 0
14 godina

Bolje da ovaj video nisam pogledao, jednom rječju grozota! Najgora fizika u povijesti igara, još dok vidim ono Slam Takedown {#}

Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina

To vise nije NFS,

Barcelona FC
15 godina

Need For Speed Most Wanted Gameplay Series 4 -- The Most Wanted List

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ajd bar im je to iz most wanteda ostalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Need for Speed Most Wanted Gameplay Feature Series 2 - Multiplayer

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Neverovatno kako su unistili fransizu i kako im je samo stalo do para posto naravno kupovace ljudi ovo iako je toliko sra*e , radovao sam se ovome toliko i posle svega oni izbacili igru tipa imas bugatia ili neki drugi super auto i ono mozes malo da ga nadogradjujes, ali malo....msm sta mozes nadogradjivati na takve super automobile...glupost nevidjena....Ni M od starog Most wanteda....nego dobro....nadam se underground-u 3 valjda ce nekad izaci i biti onakav Nfs kakav i treba da bude.

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina

recite sta ocete, ali meni ovo izgleda predobro i prezabavno...

ozbiljno ramzisljam kupiti igricu, tj cd key ili tako nesto...ovo ce pruzati sate i sate zabave...

Moj PC  
2 9 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovo će mi bit prva igra koju mislim uzet od nfs seriala.

1 4 hvala 0
16 godina

Multiplayer? ne sumnjam u to, MP je dobar i u Max Payne 3 ali je zato SP los....

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.10.2012 16:11 (lovac82).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
flash3 kaže...

Ovo će mi bit prva igra koju mislim uzet od nfs seriala.

Žao mi te je.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice