Evo pišem ovaj post iz razloga da pomognem mnogima koji do sada nisu doživjeli sljedeće.
U zadnje vrijeme kriza, recesija nema se para i svi žele proći što jeftinije. Sve jasno, želite igrati igre, ali cijene su prevelike, tražite cd key, ali kada vidite njegovu cijenu kažete si "ne vrijedi to toliko!". Tako krećete u potražnju rabljenog accounta s igrom iz oglasnika jer to je jeftinije.
Tako sam i ja krenuo nedavno, ljeto samo što nije počelo, društvo, ekipa već nabavilo nove multiplayer igre, a samo ja nisam. Tražim CD KEY-eve po raznim web stranicama, ali ne želim dati toliko novaca za igru. Odlučio sam proći jeftinije i kupiti rabljeni account.
Našao sam prodavača koji se bavi prodajom accounata. Kontaktiram ga i sve se dogovorimo i probam account prije uplate njemu i sve ok. Uplatu sam izvršio i igrao sam igru. Sve radi ja zadovoljan, ali jednog jutra pokušam se ulogirati u account i ne mogu. Odem na mail i ono me dočeka poruka: Email successfully updated. Probao sam se ulogirati 10 puta od očaja, ali ništa
. Kontaktiram prodavača, javio se on i kaže da će provjeriti što je bilo.
Od tada se više ne javlja. 
Iz ovoga svoga doživljaja želim Vam objasniti da ako prodavač zna:
a) CD KEY od igre aktivirane na accountu
b) Datum rođenja koji je stavio na account
Može vratiti account kada god poželi. Dovoljno je samo da kontaktira support i to je to.
Nakon što sam opisao svoju prevaru u temi(dobra i loša iskustva) dobio sam mnoge poruke vezane uz prevaru takve vrste i naravno doživljaje ostalih ljudi kako su "popušili pare"...
BUG Forum je zabranio prodaju servisa digitalne distribucije igara (accounata) što je odličan potez da im stanemo na kraj!
Iz ovoga naučio sam važnu lekciju:
Više nikada neću kupiti account ma koliko jeftin bio!
Razmislite o ovome i nemojte riskirati.
AKO znate neke prevarante servisa digitalne distribucije igara javite mi na privatnu poruku i objavite ću ga!
| 4 | Podržavam prodaju accounta! |
|---|---|
| 25 | NE podržavam prodaju accounta! |