NBA 2k16

poruka: 100
|
čitano: 19.591
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
NBA 2k16

Iako vec dostupan nekima koji su preorderali preko steama, meni koji sam ga uzo preko g2p-a jos nije. Ali to nije razlog da ne pokrenemo temu skupimo ekipu i zaigramo zajedno!

Vjerujem da o novom NBA-u vec sve znate pa cu samo napisati requirementse:

MINIMUM:

OS: Windows 7 64-bit, Windows 8.1 64-bit or Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core2 Duo or better (SSE3 or later)
Memory: 2 GB RAM
Graphics: DirectX 10.1 compatible (512 MB) or better
DirectX: Version 10
Hard Drive: 50 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0x compatible

RECOMMENDED:

OS: Windows 7 64-bit, Windows 8.1 64-bit or Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i5 or better
Memory: 4 GB RAM
Graphics: DirectX 11 compatible (2 GB) or better
DirectX: Version 11
Hard Drive: 50 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0c compatible 

da vidimo kolko vas je preorderalo ili misli uzeti novi NBA kad izadje, pa da skupimo ekipu i zaigramo multiplayer!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: NBA 2k16
Preordero na sancta domenica. Jos nista nisam dobio osim potvrde preordera. Datum izlaska navodno 29.09?
16 godina
NBA 2k16

Obavijest za ljude koji su preorderali boxed verziju, za PC. Na žalost dobit ćete samo CD key u kutiji, igra se mora skinuti s neta. 

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rav3n kaže...
Preordero na sancta domenica. Jos nista nisam dobio osim potvrde preordera. Datum izlaska navodno 29.09?

da igra sluzbeno izlazi 29.9, ali za ljude koji su preorderali preko steama se vec moze skinut i igrat, tako da neki igraju a mi cekamo 29ti :)

12 godina
NBA 2k16

cemu izbaciti igru za PC ako se ne moze igrati sa tipkovnicom? steta bas sam se zazelio kosarice..

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ne razumijem, pa kontroleri su se na pc koristili prije pojave PS1.

16 godina
NBA 2k16

jel igra netko? nemogu nikako promjenit tj namjestit kontrole na joysticku, uvijek mi javlja poruku kad ocu snimit "buttons cant be left blank..". vidim jos ljudi na internetu ima problem no nitko nije ponudio rjesenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k16

cekam 29 da zaigram al pogledaj da se i na tipkovnici sve tipke koriste mozda ga to zeza. i daj ostavi steam da zaigramo kad meni key stigne :D

0 0 hvala 0
14 godina

Ako je netko na PS4 isto mozemo odigrati koju

16 godina
NBA 2k16

na instant gamingu sam nasao za 30 eura key xD sad me interesuje ako sad kupim hocu li moci odmah aktivirati i igrati? ili moram cekati do 29.9

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k16

evo obavijest svima koji su prednarucili preko g2p-a meni je key upravo stigo a igrica se vec skida tako da uskoro se vidimo na terenu!!!!!

0 0 hvala 0
16 godina
Pinkyz kaže...

evo obavijest svima koji su prednarucili preko g2p-a meni je key upravo stigo a igrica se vec skida tako da uskoro se vidimo na terenu!!!!!

jesi li narucio onu verziju od 32 eura ili 35 eura na g2p?

15 godina
neaktivan
DangerousB kaže...
Pinkyz kaže...

uzo sam ovu od €35.99 i to bas od g2p vendora

16 godina
Pinkyz kaže...
DangerousB kaže...
Pinkyz kaže...

uzo sam ovu od €35.99 i to bas od g2p vendora

ja nasao na instant gamingu 29 eura ali ne znam ako sad kupim hocu li moci odmah igrati ili cekati do 29.9

17 godina
NBA 2k16

Probao, odigrao dosadnu sezonu karijere da završim priču. Presporo, nema opcija preskakanja dijaloga ili premotavanja. Ode mi 5min na kraju tekme dok izredaju izvještaj ovaj, onaj, itd. Može se preskočit al tek kad krene i tu odlazi vremena, došao sam igrati a ne gledati debilni post game report u igri. Samim gameplayom u mycareer nisam impresioniran - presporo, predosadno, i forsiranje te price sa spike leejem od koje sam očekivao da će nešto i bit a na kraju bzvz. Sam igrač je manje više smeće, ne može otvoreni šut zabiti ni kad je sam a i dalje nisu popravili da je shot meter uvijek vidljiv pa ga jedan igrač bez problema zakloni - iritantno. Sam quick play isto nema veze sa zdravim mozgom jer je to i dalje ono klasično dosadno divljanje - nabijanje po X (xbox joystick) da se ukrade lopta i konstantno držanje RT za sprint. Ukratko glavinjanje. Igrao sam čisto iz dosade ja sa Lakersima a buraz sa Cedevitom i imali smo situacije gdje ti cedevita invalidi zakucavaju sa slobodnog bacanja a u stvarnosti nemogu polaganje zabiti.. Tako je vjerojatno i situacija online jer sumnjam da se nešto bitno promijenilo od 2K12 gdje su online isto svi samo šprint i bacanje lopti - bzvz. Usporedbe radi  u FIFI uzmi bilo koji jači klub tipa real, barca, psg i igraj protiv nekih lijevih jadnika i ne da ćeš ih nametat nego ćeš ih izubijat, pretrčiš ih samo tako. Ovdje su ekipe manje više tu negdje osim po onim shot % i tim sliderima al dok se glavinja to i tako nema veze. Svake godine probam taj NBA i svake godine se razočaram. Ukratko, igra je deinstalirana.

He who is brave is free.

1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
NBA 2k16

daj meni da se ja igram kad ti neces!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
NBA 2k16

Ja zasad probo sam my career, posto igra nije izasla sluzbeno jos ne cudi da ima greski. Al lag je uzas(moj pc) a postavke ni nisu na max, kontrole za tipkovnicu se mjenjat nemogu sto mene bas briga jer igram na joyu al i za to su usrali sto sam i reko gore u postu. Radi sa onim skupim joysticima koji imaju 25 tipki na sebi. U biti cekam neki update da ispravi greske, imace je super igra, a i grafiku su unaprijedili. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jovial kaže...

daj meni da se ja igram kad ti neces!

pa imaš.. (CODEX ČASTI) ja im više nebi dao ni lipe za to, sva sreća pa mi je onaj 2K12 bio za xbox pa sam ga utopio bez nekih problema

He who is brave is free.
11 godina
neaktivan
NBA 2k16

nije mi ni palo na pamet da je jogurt gotov tako brzo. provjerit cu kako je. mozda im i dam pare na popustu ako bude valjalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NBA 2k16

Ja uzeo od lika preko njuskala i danas mi poslao kljuc i skida se...Ako neko zeli neka me doda na steamu hrkaa pa da haklamo po parkovima :D imam i TS

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NBA 2k16

krenem igrati i ne mogu karijeru....rusi mi se igra na desktop svaki puda...jel ima neko slican problem ili rjesenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Ako je netko na PS4 isto mozemo odigrati koju

otic cu ja sad da trgovine pa vidjet jesu je dobili

pa bi mogli nekad bacit i online

koji ti je psn id?

bio sad u trgovini..imaju je ali nezele prodavat do sutra ujutro,tako da jbg

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2015 17:52 (Mortiis).
13 godina
neaktivan
NBA 2k16

kupio danas i isprobao...ako ima tko za igrat na ps4 nek se javi

0 0 hvala 0
14 godina
Mortiis kaže...

kupio danas i isprobao...ako ima tko za igrat na ps4 nek se javi

PSN?

13 godina
neaktivan
NBA 2k16

allen_7306

dodaj me slobodno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k16

evo nakon sto sam proveo nesto vise od 3h u igrici mogu rec da je ispunila sva moja ocekivanja ako ne i vise. grafika je odlicna, prica u myC zasad zadovoljava nista spektakularno niti nista  pretjerano lose, sa samom igricom nisam imo nikakvih problema igram je na najvecim mogucim postavkama i sve ide glatko. jedino sto me malo smeta je to sto su promjenili kontrole al i na to cu se naviknut. tako da sve u svemu isplatila se!

tako da uskoro nakon jos malo myC mozemo razbacat multiplayer tko hoce neka me slobodno doda na steam: pinkYzz

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.9.2015 17:25 (Pinkyz).

0 0 hvala 0
16 godina
NBA 2k16

ima li netko problema sa stutteringom ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
NBA 2k16

probao i ja igru.. malo mi lagga ali nebitno. uglavnom igra ne nudi nista novo od prethodnih nastavaka, ne vidim nikakvu promjenu. odigrao jednu tekmu i izgaasio. mislim da vise ni necu igrat, osim mozda neku friendly kada mi frend dode

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina

Onaj kome je 2k16 isti 2k15 ili nije igrao prethodnu verziju ili jednostavno ne razumije košarku.

15 godina
neaktivan
Reedy kaže...

ima li netko problema sa stutteringom ? 

meni je pocelo opasno trzat kad sam uso drugi put i igricu pa sam alt tabo i ugasio AMD Gaming Evolved App(rptr) vratio se u igricu i sve je bilo ok.

-evo bas opet uso i opet stekanje vec na otvaranju menija, ali 3-4 puta alt tab i radi normalno :D-

a da je 2k15 isti ko 2k16 nije nikako. ova sta su stavili da odaberes stranu bolka je vrhunska a i skokovi su puno bolje napravljeni

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.9.2015 22:58 (Pinkyz).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice