Bok ljudi dali mi netko moze pomoci oko pronalaska Save Game-a
napravio sam svog igraca i vec sam odigrao preko 150 tekmi i htio bih si to kopirati na
laptop kojeg sam danas dobio .. hvala
Bok ljudi dali mi netko moze pomoci oko pronalaska Save Game-a
napravio sam svog igraca i vec sam odigrao preko 150 tekmi i htio bih si to kopirati na
laptop kojeg sam danas dobio .. hvala
C:\Documents and Settings\TvojeIme\Application Data\2K Sports\NBA 2K12\Saves
tako je meni na xp windowsima (moraš imati postavke foldera da ti pokazuje skriveno)
potrebna mi je mala pomoc,ako neko znaproblem je sledeci:prilikom igranja onlajn ne izbacuje mi odnos pobeda i poraza,vec mi je stalno 0/0 kad mi se pojavi igrac
pozdrav,kako vam se ponaša online play na kompu? meni trza za poludit ali samo u online modu:) napravo sam benchmarking i stvari ali to je to, i dalje šrot
anybody?
jednostavno igra nije optimizirana za online, tako je i sa prijasnjim verzijama a i ovom, nema pomoci
kad igram igru bilo to eksibicion ili my player ili association uvijek me izbaci kad pokazuje najavu za utakmicu koja ce se igrati 15 jan. npr.
plsssssss pomagajte
izludicuuuuuuu
Jel mi može netko objasnit, imam ono kao timovi koji me žele u tradeu i tamo je Miami i kako da sad ja stisnem na Miami da ja idem u taj tim?
zasto je u my player kad zavrsim sezonu, nemogu nista radit nego odma ide na iducu sezonu nema nekog kampa ili sta ja znam trebalo bi nesto bit
jel izašao kakav patch ne želim karijeru bez prstena
Jel mi može netko objasnit, imam ono kao timovi koji me žele u tradeu i tamo je Miami i kako da sad ja stisnem na Miami da ja idem u taj tim?
Moraš ić Request a trade i onda izabrat tvoje izbore po redu, ali ako daš zahtjev a ovi više nisu zainteresirani za tebe, prodat će te bez obzira.
dali je izasao roster novi update igraca i kako se ubacuje
Igra ti sama updejta rostere i nemoraš imat original.
Igra ti sama updejta rostere i nemoraš imat original.
Pojasni kako?
Sam se regaš odše pod online i registriraš se CD key ti netreba, popuni sva druga polja user name, email.... I moćeš igrat i online i sam će ti skidat rostere.
Imam jedno pitanje, igram Association sa Sunsima i nakon jedno 10 utakmica ocjene igračima sw počinju smanjivati, zašto? I ima li neko rješenje?
Hvala!!
Sam se regaš odše pod online i registriraš se CD key ti netreba, popuni sva druga polja user name, email.... I moćeš igrat i online i sam će ti skidat rostere.
Zašto imam ultra malo FPS-a kad igram online? Ima ko' sličan problem, imam 12 FPS-a
1. Meni je normalan FPS 15
2. Igrica je optimizirana ko ku*ac za online, btw daj username da igramo malo.
Edit: Dajte neko ko je zainteresiran za online na PC-u neka me doda bobo009
1. Meni je normalan FPS 15
2. Igrica je optimizirana ko ku*ac za online, btw daj username da igramo malo.
Edit: Dajte neko ko je zainteresiran za online na PC-u neka me doda bobo009
Nebre se normalno igrati ali...Nick: pWnBEAR_69
Zašto imam ultra malo FPS-a kad igram online? Ima ko' sličan problem, imam 12 FPS-a
Online je syeban na PC, valjda dok su pravili online za PC nisu bili prisebni.
Jel mi moze netko pomoc? Igram Association sa Sunsima i nakon nekog vremena igracima se rating pocinje znatno smanjivati, zašto? Ima li netko ideju kako da to rjesim?
Jel mi moze netko pomoc? Igram Association sa Sunsima i nakon nekog vremena igracima se rating pocinje znatno smanjivati, zašto? Ima li netko ideju kako da to rjesim?
Kako misliš smanjivati? Pada im overall rating ili?
Da, pada im overall rating, a ne znam zašto!! Ubija me to!
Imaš neko rješenje??
Svima, baš svima? I meni pada rating, ali samo igračima koji slabo igraju.
Pa ono skoro svima i ovima sta igraju u prvoj! Svaku utakmicu otprilike 30min.
jel znaš neko rješenje???
Jel redovito radiš drillove?
kako ukljuciti off sesion u my playeru?
Pa radim ono Development skills i Weekly Drill(tak nest).