A rasprave pari da gledam recap na jubitou takvi flame warrovi su i tamo. LeBronova jedina greska je nacin na koji je napustio Clevland, Kobe (koliko god ga mrzija) je najbolji tenutno a nesumljam da ce LeBron to postat, Jordan je na pocetku svoje karijere vise napada kos, a kad je ostarija je sutira sve bolje i bolje nevidim zasto LeBron nebi mogao isto. Momak zna igrat i sigurno ga nebi pratili jos u srednjoj skoli da nije neki *ebeni talent. A to sta je osao u Miami, pa gdje je problem ? Shaq seli svake godine nebili osvojia prvenstvo (dabogda na kraju ima vise prstena nego Kobe :) ).
On topic:
Nego napravija sam novog my playera, SG i draftali me Hornetsi, 3 - 14 nam je score bija i prebacijo sam se u Miami :). Pa oni su bogovi, Wade ulazi pod kos bez problema sutira isto tako, LeBron zvijerka, Bosh/Haslem/Ilgauskas svi odlicni pod kosom i u obrani. U pocetku sam mislija da igram na Pro, ali ne jos uvijek na HoF. Napokon momcad gdje nemoram sve sam radit i gdje ne gubimo vec 20 razlike do druge cetvrtine.
Ja neznam kako to tebi uspjeva. Ja imam prosjek 21 koš po tekmi i 8 asistencija po tekmi. Ali su mi suigrači totalni idioti (tko zna možda je na HOF lakše nego na all-star lol)
edit- ovo je nevjerojatno koliko frustrira, suigrači skaču protivniku u blok kad je ovaj već opalio i lopta ja već u košu a u puno slučajeva uopće ne skoče čak i kad je protivnik 1 metar od koša i samo pogledaju kako ovaj od tablu u koš, zatim kad protivnik ide u kontru, oni trčkaraju normalno umjesto da šprintaju i uopće ne pokušavaju da ga zaustave. Zicere ČISTE fulaju, 2 metra od LeBrona ili Wadea nikoga nema oni fulaju čisti šut. O tricama da i ne govorim, sve zajedno oni imaju 2 trice u cijeloj utakmici svi igrači. Puštaju protvnika da ide na polaganje kad poželi. Zatim moj igrač kad pazim na svog protivnika, i sad protivnik krene prema košu ja gljivu istog trena u istom smjeru i mom treba otprilike pola sekunde dok prihvati komandu tj kasno pali i to je i previše vremena protivniku da slobodno atraktivno zakuca. Zatim čak i ako moji suigrači dobro igraju obranu i skoči mu istovremenu u blok lopta će ipak u 95 % slučajeva ući u koš. Moram reći da je to sasvim nerealno, nemogu zamisliti kako može biti teže od ovoga. Evo npr cijelu utakmicu se koprcam vodim i po 7 razlike i kod mog vodstva od 91:85 moji potpuno padnu kao da namjerno puštaju koševe suparniku, suparnik napravi 22:2 seriju, neobjašnjiv pad. Ponavljam, nemogu zamisliti da može biti gore od ovoga. Obrana suigrača je KATASTROFALNA, kao da je nema, bolje da sam u Bucksima ostao. Još kad dodajem suigraču a njegov čuvar je meni okrenut leđima i nevidi da ću ja dodati, on kao da ima oči na leđima i zna da lopta ide ovom igraču kojeg on čuva i odjednom podigne ruku! A uopće nije vidio da ja dodajem! Ma preteška igra, tj zapravo ne preteška nego su suigrači i više nego GLUPI; TUPI I NEUPOTREBLJIVI