Nba 2k11

poruka: 699
|
čitano: 341.821
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Nba 2k11
JackD kaže...

A rasprave pari da gledam recap na jubitou takvi flame warrovi su i tamo. LeBronova jedina greska je nacin na koji je napustio Clevland, Kobe (koliko god ga mrzija) je najbolji tenutno a nesumljam da ce LeBron to postat, Jordan je na pocetku svoje karijere vise napada kos, a kad je ostarija je sutira sve bolje i bolje nevidim zasto LeBron nebi mogao isto. Momak zna igrat i sigurno ga nebi pratili jos u srednjoj skoli da nije neki *ebeni talent. A to sta je osao u Miami, pa gdje je problem ? Shaq seli svake godine nebili osvojia prvenstvo (dabogda na kraju ima vise prstena nego Kobe :) ).

On topic:

Nego napravija sam novog my playera, SG i draftali me Hornetsi, 3 - 14 nam je score bija i prebacijo sam se u Miami :). Pa oni su bogovi, Wade ulazi pod kos bez problema sutira isto tako, LeBron zvijerka, Bosh/Haslem/Ilgauskas svi odlicni pod kosom i u obrani. U pocetku sam mislija da igram na Pro, ali ne jos uvijek na HoF. Napokon momcad gdje nemoram sve sam radit i gdje ne gubimo vec 20 razlike do druge cetvrtine.

Ja neznam kako to tebi uspjeva. Ja imam prosjek 21 koš po tekmi i 8 asistencija po tekmi. Ali su mi suigrači totalni idioti (tko zna možda je na HOF lakše nego na all-star lol)

edit- ovo je nevjerojatno koliko frustrira, suigrači skaču protivniku u blok kad je ovaj već opalio i lopta ja već u košu a u puno slučajeva uopće ne skoče čak i kad je protivnik 1 metar od koša i samo pogledaju kako ovaj od tablu u koš, zatim kad protivnik ide u kontru, oni trčkaraju normalno umjesto da šprintaju i uopće ne pokušavaju da ga zaustave. Zicere ČISTE fulaju, 2 metra od LeBrona ili Wadea nikoga nema oni fulaju čisti šut. O tricama da i ne govorim, sve zajedno oni imaju 2 trice u cijeloj utakmici svi igrači. Puštaju protvnika da ide na polaganje kad poželi. Zatim moj igrač kad pazim na svog protivnika, i sad protivnik krene prema košu ja gljivu istog trena u istom smjeru i  mom treba otprilike pola sekunde dok prihvati komandu tj kasno pali i to je i previše vremena protivniku da slobodno atraktivno zakuca. Zatim čak i ako moji suigrači dobro igraju obranu  i skoči mu istovremenu u blok lopta će ipak u 95 % slučajeva ući u koš. Moram reći da je to sasvim nerealno, nemogu zamisliti kako može biti teže od ovoga. Evo npr cijelu utakmicu se koprcam vodim i po 7 razlike i kod mog vodstva od 91:85 moji potpuno padnu kao da namjerno puštaju koševe suparniku, suparnik napravi 22:2 seriju, neobjašnjiv pad. Ponavljam, nemogu zamisliti da može biti gore od ovoga. Obrana suigrača je KATASTROFALNA, kao da je nema, bolje da sam u Bucksima ostao. Još kad dodajem suigraču a njegov čuvar je meni okrenut leđima i nevidi da ću ja dodati, on kao da ima oči na leđima i zna da lopta ide ovom igraču kojeg on čuva i odjednom podigne ruku! A uopće nije vidio da ja dodajem! Ma preteška igra, tj zapravo ne preteška nego su suigrači i više nego GLUPI; TUPI I NEUPOTREBLJIVI

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.12.2010 4:09 (Kora).
17 godina
Kora kaže...

Slika govori  za sve što si ovdje napisao.......

Što to točno govori ta slika? Da si troll? da.

odličan "argument", btw, tako brz bijeg od normalne rasprave u vrijeđanje...nevjerojatno, svojevrsno priznavanje poraza u raspravi (iako je cilj kvalitetna rasprava, a ne "ownanje" i spuštanje pojedinaca kao tebi)

ne možeš se nositi sa normalnom raspravom, gdje možda netko ima različito mišljenje od tvoga, ili pokazuje više znanja o predmetu od tebe, pa prelaziš na trolanje i vrijeđanje, jadno ali očekivano

trebao sam davno naučiti da je to internetski standard valjda

ili evo u tvom jeziku ću se izraziti , da bolje razumiješ: 

LOL rofl lol {#} loooooooool epic {#} fail, facepalm lool LOOOOOOOL l{#}olololol troll picard epic fail pic you iz n00b i iz 1337 Hax0r {#}

ON TOPIC: mislim da su svi problemi oko my playera više izraženi ako se igra na punom trajanju četvrtine, ako se smanji, manje problema ima oko suigrača (točnije manje vremena imaju da uprskaju stvari)

a AI suigrača nije baš nešto, kao ni u 2k10, ali vide se neka poboljšanja

općenito mi je igra kao 2k10 sa puno manje bugova, nije baš veliki napredak, ali svejedno igram

BC2: NoobsMcKenzie_HR
15 godina
protjeran
Nba 2k11

Ma tko je ova karikatura? Po ovakvom inteligentnom pisanju se mozda razaznaje kao lik iz stripa. No posto su oni nepomicni nemoram se oko nicega brinuti.......... lololololol :))))))

Taj bi se samo svađao, mogu zamisliti kako je njemu u kući.........

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.12.2010 2:34 (Kora).

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
I
Joso
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.12.2010 23:54 (Joso 18).
14 godina
neaktivan
Meni se trenutno to isto događa i neznam koji je razlog tome i koga god pitam nitko nista nezna...
Joso
15 godina
protjeran
Nba 2k11

Dali postoji BILOŠTA gdje se namješta abilities suigrača, slideri za suigrače ma bilokoja opcija za suigrače gdje mogu poboljšati njih, jer ovo je frustrirajuće i negledljivo i sramotno kako oni igraju

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nema, meni su moji totalno realni, ali sta AI rastura to nije normalno team FG do poluvremena 67%, pa sve im ulazi za nevjerovat.

14 godina
neaktivan
Nba 2k11
Jel mi moze ko pomoci...zelim si stavit jedan patch u igru i sve znam sta triba udem u c-disk i nadem nba2k11 al mi tamo nema foldera saves...jel zna netko zasto mi nece prikazat taj folder???
Joso

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Joso 18 kaže...
Jel mi moze ko pomoci...zelim si stavit jedan patch u igru i sve znam sta triba udem u c-disk i nadem nba2k11 al mi tamo nema foldera saves...jel zna netko zasto mi nece prikazat taj folder???

ako imaš Vistu ili 7 : C:\Users\your user name\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K11\Saves

ako imaš XP:  C:\Documents and Settings\your user name\Application Data\2K Sports\NBA 2K11\Saves

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.12.2010 13:55 (patch123).
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Koju utakmicu da gledam večeras ?

1 Denver @ Toronto
7 LA Lakers @ Chicago
0 Oklahoma City @ New Orleans
1 Atlanta @ San Antonio
0 Orlando @ Utah
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
patch123 kaže...

Koju utakmicu da gledam večeras ?

A da pogledas onu koja tebi najvise odgovara ?

I ovo je tema o igri NBA 2k11, ako vec moras pitat ima tema iskljucivo o NBA-u kao sportu pa tamo anketiraj.

15 godina
neaktivan
JackD kaže...
A da pogledas onu koja tebi najvise odgovara ?

I ovo je tema o igri NBA 2k11, ako vec moras pitat ima tema iskljucivo o NBA-u kao sportu pa tamo anketiraj.

tema o NBA je zamrla

15 godina
protjeran
Nba 2k11

Al je ovaj Sid Vidara il kako već bolesno ime ima, kakav je to lik, eno slijedi me po forumu samo da bi mi davao TD, a uoopće ne posta u tim temama! Kakva karikatura bemti  :)))))

Dinamo živi vječno

0 1 hvala 0
17 godina
Kora kaže...

Al je ovaj Sid Vidara il kako već bolesno ime ima, kakav je to lik, eno slijedi me po forumu samo da bi mi davao TD, a uoopće ne posta u tim temama! Kakva karikatura bemti  :)))))

lol, evo prozvan sam od trolla pa ću morat odgovorit (a inače mi je na ignore taj lik, slučajno kliknuo)

pogledaj moj profil i teme koje pratim, piše ti...

to što ti gluposti pišeš u temama koje pratim (nba2k11 i mafia 2 između ostalim) je tvoj problem, ne moj, a da pratim nekog jadnika na forumu nije moj stil

kad kliknem na to znači da se ne slažem, nije ovo facebook ili youtube gdje se "lajka"

tvoji postovi su uglavnom nekoherentni, i stalno provociraš i svađaš se sa nekim, gle kao i sada...pa eto,

ignore je kao stvoren za takve (nema mogućnosti za normalnu raspravu jer samo vrijeđaš ili sprdaš ili trolaš), al eto kad sam već prozvan, imao sam potrebu odgovorit jbg, sorry na off topicu

BC2: NoobsMcKenzie_HR
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.12.2010 8:13 (Sir Vidara the XVII).
15 godina
Nba 2k11

kada igram igru protiv cpu-a, znaci my player ili season sa nekim klubom onda mi kontrole rade kako trebaju, ali kada hocu igrati sa nekim prijateljim, ja na tipkovnici on na gamepadu, njegove kontrole nisu kako trebaju biti, ja normalno igram sa cijelom momčadi i sve, a on može igrati samo sa jednim igračem(trčati,pucati,skakati...) i još samo s njim narediti suigračima kada da mu dodaju loptu i da pucaju

je li se isto dogodilo nekom i koje je rješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mustang995 kaže...

kada igram igru protiv cpu-a, znaci my player ili season sa nekim klubom onda mi kontrole rade kako trebaju, ali kada hocu igrati sa nekim prijateljim, ja na tipkovnici on na gamepadu, njegove kontrole nisu kako trebaju biti, ja normalno igram sa cijelom momčadi i sve, a on može igrati samo sa jednim igračem(trčati,pucati,skakati...) i još samo s njim narediti suigračima kada da mu dodaju loptu i da pucaju

je li se isto dogodilo nekom i koje je rješenje?

U opcije namistit da nemas favorite poziciju, neznam di tocno ali malo pogledaj po opcijama i stavi na "None" pa ces moci igrati sa svim igracima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2010 23:59 (JackD).
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Jel mi može netko reć kako napravit alley dunk u my player modu?

Igram na poziciji SG i imam signature dunks a atributi tipa dunk, hands, off.awareness, def.awareness, vertical itd. su mi iznad 90 i svejedno još nisam uspio zakucat alley oop...

Tražio sam po netu dali ima neka kombinacija tipki ali bez uspjeha.

Ne kužim koja je finta s tim {#}

I want to know God's thoughts, the rest are just details... Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Creep kaže...

Igram na poziciji SG i imam signature dunks a atributi tipa dunk, hands, off.awareness, def.awareness, vertical itd. su mi iznad 90 i svejedno još nisam uspio zakucat alley oop...

fail

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan

baš i nije fail

pogledaj si ovo

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.12.2010 21:18 (Creep).
16 godina
neaktivan
Creep kaže...

Dok igras udi u opcije za kontrolu, i imas Advanced Controls tamo su ti sve kombinacije tipaka. Znaci pod Offense bi ti trebala bit kombinacija tipaka da 'pozoves' alley-oop pass. Samo ti treba dunk bit 85+ da bi ti mogao alley dunkat. Rijetko kad ce ti AI sam bacit alley-oop pass.

15 godina
neaktivan
Nba 2k11

to se zove alley-oop

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nisi me skužio, znam kak se traži alley-oop pass al nemogu nikako zakucat, uvijek mi napravi layup.

16 godina
neaktivan
Creep kaže...

Nisi me skužio, znam kak se traži alley-oop pass al nemogu nikako zakucat, uvijek mi napravi layup.

Ha neznam, sve sta ja radim kad sam bez lopte i imam slobodan put do kosa je, LF1 + B lik mi skoci hvata loptu i dunka ili radi layup ovisno kako brzo/sporo ide akcija. Nije ti zagarantirano da ce ti svaki put uspjet, meni dosta puta uspije nakon brzog Pick&Roll, uz uvjet da protivnik ne zatvori 'paint'.

15 godina
neaktivan
Nba 2k11

e jel zna neko dali je izašo neki noviji roster koji obuhvača i ovaj trejd između Houstona-LA-NY

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Nba 2k11

Jeli zna itko hoću li moći na ovom kompu igrati nba 2k11:

Intel Pentium 4 2.53 GHZ 512cache

Ati hd 2600 pro agp

1gb of ram

btw ovo mi je stari komp na novom mi sve ide odlično

0 0 hvala 0
16 godina

je li im online više proradio il i dalje ne valja? tako mi je žao što sam kupio 3k10 original zbog onlinea, da bi se ispostavilo da i pirati mogu igrati online, a najzalosnije je to sto su veze pucale ko lude pa nitko nije mogao uzivati u onlineu.. :/

One shot one kill, no cheat just skill :D
15 godina
protjeran
Nba 2k11

Ovak, u my playeru ozlijedio se James,  sad neznam gdje vidjeti kakva je ozljeda i koliko ga dugo neće biti na terenu, jel zna netko kako da to vidim?

Dinamo živi vječno

0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Nba 2k11

Nevjerojatnu sam utakmicu odigrao u My Playeru, i na nevjerojatan način izgubio. Igrao 3 produžetka. Nemogu vjerovati kakvim prosječnim igračima ulaze nevjerojatni šutevi, pa i u stvarnom životu nekada totalno čisti zicer šut neće ponekad ući, ali ovdje je 100 % sigurno da će AI-u ući, dok za moje suigrače to ne vrijedi (WTF?!)

Dinamo živi vječno

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Ovak, u my playeru ozlijedio se James,  sad neznam gdje vidjeti kakva je ozljeda i koliko ga dugo neće biti na terenu, jel zna netko kako da to vidim?

Kad si u My Playeru, udi u NBA.com pa League News i Injury Report, tu nadi Jamesa i pise ti sta je ozljedijo i koliko ga nece bit.

15 godina
neaktivan
Nba 2k11

ma nek se ova igra goni u qrac.

Kad god povedem 10-20 razlike oni me UVIJEK stignu.

Pa u redu je da me nekad stignu ali da svaki put na HOF moram strepiti do zadnje sekunde hoću li pobjediti.

Voditi 20 razlike na domaćem terenu ne znači ništa,oni uvijek stignu,nekad pobjede nekad ne

Maloprije sam igrao sa New Yorkom protiv Golden Statea.Vodio sam preko 20 razlike u 3.četvrtini i oni su se uspjeli vratiti i pobjediti.

Pa da se Boston vratio nekako bi i shvatio ali da me Golden State tak razbije i to na domaćem terenu,PA DAJTE LJUDI,NEŠTO OZBILJNO NE ŠTIMA.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice