Nba 2k11

poruka: 699
|
čitano: 341.820
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Nba 2k11
Kora kaže...

E a kak funkcionira all-star vikend u My Playeru? Približava mi se to pa me zanima dal te pozovu sigurno na tekmu sophomores-rookies ili ništa od toga? Vjerujem da na istok protiv zapada sigurno ne kao ni zakucavanja i trice.

Rookies - Sophomores sigurno, a za All-Star baci pogled pod NBA->Awards tamo bi ti trebali bit ljudi koji ce nastupit, ista je sema glasuje se a to valjda ovisi o tvojim nastupima (?) ili press konferencijama. Ja nisam upa ove godine.

15 godina
protjeran
Nba 2k11

Mislim da ništa od Istok-Zapad susreta, a i tko zna ako me ove phičkhe pozovu i u rookies-sophomores, iako imam 20 ppg i 7 apg

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

U kojem programu (ili programskom jeziku) likovi editiraju cyberfaces,terene,scoreboarde... ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Želite vidjeti NBA Elite 12 na PC-u kao konkuernciju NBA 2K11 ??

POTPIŠITE PETICIJU i nadajte se povratku serijala na PC.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Kakva božja konkurencija pa nisu ni do gležnjeva 2k.

15 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Kakva božja konkurencija pa nisu ni do gležnjeva 2k.

Sudeći po demu ELITE 11 nije bio ni blizu 2k11,ali NBA Live 10 je bila solidna igra.

S obzirom da imaju licencu (ESPN prijenos) uz neke modifikacije na Live 10 te poneki novi mod mogli bi imati 2 kvalitetne košarkaške igre na PC-u.

Ali ipak ne vjerujem da će EA prebaciti ELITE na PC.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 22:44 (patch123).
15 godina
protjeran
Nba 2k11
Ev upravo mi javili kao da sam dobio cast igranja u tekmi rookies-sophomores. Najbolji sam od svih rookiesa po apg i ppg, 21 ppg i 7 apg uz manje od 1 rpg po utakmici
Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Bilo bi genijalno kad bi u igri napravili da ovako "buuču" LeBronu {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
a jesu ga docekali lik im se naruga...38 koseva i napokon pravi heat, ako nastave igrat ovako ne gine im finale. LBJ MVP samo tako.
15 godina
protjeran
Nba 2k11
Kasno mu je ove sezone da bude mvp (barem u regularnom dijelu) vec je zasro statistiku
Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Sutra se u 19,00h po našem vremenu igraju 2 utakmice.

Koju da gledam ?

6 Boston @ New Jersey
2 New York @ Toronto
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 12:32 (patch123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Nba 2k11

Ma jesi ti čitao kakav je on bahati lik ovako kao osoba? Kao bahati bogataš, rugao se bivšim suigračima na klupi, svašta im govorio i ovima na terenu, još ga i napali što se nije ispričao navijačima kad je odlazio. Još jedna taletirana zvijezda koja je otišla na krivi put. Takav bogomdani talent ne iskorištava na pravi način. Al ga ameri pljuju, postao je antijunak tamo u Americi. Ma bahati kreten. Jedino što je majstor košarke, al šta ti to znači kad te voli samo tvoja mater i nitko drugi. Zamisli ti, on se čudi kako se na treningu usuđuje trener derati na njega ispred suigrača! Zamisli ti to! Ma kakav lik, takav nikad neće u HoF ući.

Dinamo živi vječno

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

LeBron gotov sigurno ulazi u HOF

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Kora kaže...

Ma jesi ti čitao kakav je on bahati lik ovako kao osoba?

lol, kakva je on osoba mogu znati samo oni koji ga dobro poznaju

Kora kaže...

Kao bahati bogataš, rugao se bivšim suigračima na klupi, svašta im govorio i ovima na terenu,

glupost, svatko ima osoba s kojima se slabije slaže, pa i ne podnosi, bilo u istoj ekipi, poslu, razredu itd

Kora kaže...

još ga i napali što se nije ispričao navijačima kad je odlazio.

dao je navijačima najbolje partije u karijeri, i odlične sezone

Kora kaže...

Još jedna taletirana zvijezda koja je otišla na krivi put.

krivi put? dao si je dobru šansu za osvajanje naslova u ovoj ekipi, u idućih par godina

Kora kaže...

Takav bogomdani talent ne iskorištava na pravi način.

itekako iskorištava talent. fizički talent ponajprije. Šta sad? Treba postat centar? Trener? Play? siguran sam da imaš hrpu loših savjeta kako da se "poboljša"

Kora kaže...

Al ga ameri pljuju, postao je antijunak tamo u Americi. Ma bahati kreten.

lol

Kora kaže...

Jedino što je majstor košarke, al šta ti to znači kad te voli samo tvoja mater i nitko drugi.

looooooooool

da sam barem ja "jedino" majstor košarke

promjenio je klub, niej kraj svijeta, nije postao hitler odjednom

Kora kaže...

Zamisli ti, on se čudi kako se na treningu usuđuje trener derati na njega ispred suigrača! Zamisli ti to! Ma kakav lik,

svi znaju kakva je nba liga, igrači dolaze prvi, igrači su glavni

treneri trebaju znati kako se odnositi prema zvijezdama, deranje sigurno nije ispravan način, ima i drugih načina da se uspostavi autoritet

Kora kaže...

takav nikad neće u HoF ući.

loooooooooool, haters gonna hate, i suppose

BC2: NoobsMcKenzie_HR
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

LeBron je odličan igrač ali ponajprije zbog svojih fizičkih predispozicija.

Pitanje je kako će igrati kad ga godine uhvate,ne vjerujem da će se uspjeti održati na visokoj razini kao npr. Kobe

James je otišao u Miami kako bi osvojio naslov i zbog toga nije kriv,kriv je zbog načina na koji je otišao iz Clevelanda.

Iskreno meni se ta momčad Miamija ne sviđa a jedan od razloga je i ogroman "hype" koji se podigao.

Osim toga,razočaran sam kako momčad igra.

Ne samo rezultatima,nego baš igrom momčadi.Mnogo puta sam gledao Miami ove sezone te Wade i James premalo kombiniraju.

Mnogo puta James uzme loptu,drži je 10 sekundi a ostali igrači se uopće ne miču,on onda krene u ulaz te mnogo puta to ne završi kako treba,pogotovo protiv boljih momčadi protiv Bostona.

Zašto Miami ima grozan skor protiv momčadi koji imaju više pobjeda od poraza ?

Ne zato jer su neuigrani,oni uopće ne pokušavaju igrati kao ekipa.

Vidi se da Miami bolje funkcionira kad je na terenu samo Wade ili samo James,kad su zajedno na terenu Miamju ne ide.

Ovo sve ne govorim jer sam tako negdje pročitao ili jer mi je netko rekao to,ovo govorim jer gledam dosta utakmica Miamija te sam odlučio svoja zapažanja podijeliti sa vama.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 19:22 (patch123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
Ma LeBron je od Kobea daaaaleko slabiji. Kobe je uvjerljivo najbolji igrač proteklog desetljeća, jedan od 20 najboljih ikada, a LeBron do takvih komplimenata ima još dugo, i to pod uvjetom da digne razinu igre i na njoj se održi...

Također mislim da je Kobe dosta bolji igrač od LeBrona.

Kobea sam uzeo za usporedbu jer je sa 32 godine još uvijek najbolji igrač lige a sigurno će ostati u vrhu još nekoliko godina.

Čisto sumnjam da će James kad ostari biti blizu tako dobar,njegova igra temelji se na snazi,skok-šut mu nikad nije bio odlika a ove sezone je još gori,Bryant je inteligentniji igrač od njega te bolji u završnicama.

Osim toga,Bryant je rođeni vođa i pobjednik,James nikad neće postići ono što je Bryant postigao.

Osim toga,zadivljen sam igrama Shaqa od kojeg Boston ima velike koristi.

Lik sa 38 godina dominira u reketu te za 23 minute provedene na parketu bilježi 12 poena,6.6 skokova i pola blokade po utakmici.

Šteta što nema snage igrati cijelu utakmicu,zamislite tek kakva bi mu bila statistika da igra 40 minuta po utakmici čak i u 38.godini života (21 PPG,11.4 RPG,1 BPG)-

Ali to su samo stvari "šta bi bilo ...",realnost je drugačija.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 20:34 (patch123).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nba 2k11

imam jedan cudan problem nadam se da znate u cemu je stvar.

Prije 2 mjeseca kad sam kupio igricu poceo sam igrati s My Player, sve ok birali su me kingsi i igrao sam za njih nekih 10-11 utakmica, al uopce nisam dobivao prilike, zatrazio sam trade i trejdali su me u Cleveland, tamo sam igrao u prvoj petorci i sve ok, odigram 2-3 utakmice. I sad zavrsim utakmicu, i sprema mi se igra i samo se iskljuci cijeli 2k11 i zatvori se. Sad nakon 2 mjeseca isti problem, igrao sam za netse i trejdali su me u sunse, nakon 3-4 utakmice mi tak izlazi dok mi se automatski sprema.

Method :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
patch123 kaže...
M_dipl. kaže...
Ma LeBron je od Kobea daaaaleko slabiji. Kobe je uvjerljivo najbolji igrač proteklog desetljeća, jedan od 20 najboljih ikada, a LeBron do takvih komplimenata ima još dugo, i to pod uvjetom da digne razinu igre i na njoj se održi...

Također mislim da je Kobe dosta bolji igrač od LeBrona.

Kobea sam uzeo za usporedbu jer je sa 32 godine još uvijek najbolji igrač lige a sigurno će ostati u vrhu još nekoliko godina.

Čisto sumnjam da će James kad ostari biti blizu tako dobar,njegova igra temelji se na snazi,skok-šut mu nikad nije bio odlika a ove sezone je još gori,Bryant je inteligentniji igrač od njega te bolji u završnicama.

Osim toga,Bryant je rođeni vođa i pobjednik,James nikad neće postići ono što je Bryant postigao.

Osim toga,zadivljen sam igrama Shaqa od kojeg Boston ima velike koristi.

Lik sa 38 godina dominira u reketu te za 23 minute provedene na parketu bilježi 12 poena,6.6 skokova i pola blokade po utakmici.

Šteta što nema snage igrati cijelu utakmicu,zamislite tek kakva bi mu bila statistika da igra 40 minuta po utakmici čak i u 38.godini života (21 PPG,11.4 RPG,1 BPG)-

Ali to su samo stvari "šta bi bilo ...",realnost je drugačija.

da se i ja ukljucim u raspravu.

trenutacno kobe nikako nije bolji od lebrona, lebron je brzi, snazniji, ima bolji prodor, napredovao je kroz godine pogotovo na sutu, ima odlican pregled igre. Nije skrt ko kobe, trenutacno je bolji obrambeni igrac u svim segmentima. Kobe je igrac u godinama, njegova igra trenutacno se bazira na skok sut i trice, i sami ste mogli vidjeti ovih par utakmica kad je imao sansu pucati za pobjedu fulao, a jeste li vidjeli kako je mahao rukama kad je artest pucao. Jako je skrt u tim situacijama. Lebron garantira playoff svakoj ekipi u kojoj bi igrao, kobe je s odomom bio najskrtij igrac u NBA-eu i jedva su u playoff ulazili dok je king james dosao do finala s pavlovicem i ilgauskaskom, da je tad imao odoma vjerujem da bi osvojio naslov bez problema.

15 godina
protjeran
Sir Vidara the XVII kaže...
Kora kaže...

Ma jesi ti čitao kakav je on bahati lik ovako kao osoba?

lol, kakva je on osoba mogu znati samo oni koji ga dobro poznaju

Kora kaže...

Kao bahati bogataš, rugao se bivšim suigračima na klupi, svašta im govorio i ovima na terenu,

glupost, svatko ima osoba s kojima se slabije slaže, pa i ne podnosi, bilo u istoj ekipi, poslu, razredu itd

Kora kaže...

još ga i napali što se nije ispričao navijačima kad je odlazio.

dao je navijačima najbolje partije u karijeri, i odlične sezone

Kora kaže...

Još jedna taletirana zvijezda koja je otišla na krivi put.

krivi put? dao si je dobru šansu za osvajanje naslova u ovoj ekipi, u idućih par godina

Kora kaže...

Takav bogomdani talent ne iskorištava na pravi način.

itekako iskorištava talent. fizički talent ponajprije. Šta sad? Treba postat centar? Trener? Play? siguran sam da imaš hrpu loših savjeta kako da se "poboljša"

Kora kaže...

Al ga ameri pljuju, postao je antijunak tamo u Americi. Ma bahati kreten.

lol

Kora kaže...

Jedino što je majstor košarke, al šta ti to znači kad te voli samo tvoja mater i nitko drugi.

looooooooool

da sam barem ja "jedino" majstor košarke

promjenio je klub, niej kraj svijeta, nije postao hitler odjednom

Kora kaže...

Zamisli ti, on se čudi kako se na treningu usuđuje trener derati na njega ispred suigrača! Zamisli ti to! Ma kakav lik,

svi znaju kakva je nba liga, igrači dolaze prvi, igrači su glavni

treneri trebaju znati kako se odnositi prema zvijezdama, deranje sigurno nije ispravan način, ima i drugih načina da se uspostavi autoritet

Kora kaže...

takav nikad neće u HoF ući.

loooooooooool, haters gonna hate, i suppose

Prvo zeleno - nisam misliio na klub, nego izbor kojim je krenuo u karijeri, tj sam je sebe zapravo svojim ponašanjem okarakterizirao kao "bad boy" "bully" i sl. Pogledaj Kobea, pogledaj Michaela prije,  samo istinske superzvijezde mogu biti omiljeni svima, omiljen publici, suigračima, treneru dok je LeBron samo svojoj mami omiljen.

Drugo zeleno - i opet krivo shvaćaš, pod tim sam mislio da se ne odnosi prema inferiornim igračima na način kakav treba. Iskorištava svoj talent na taj način da se ruga onima manje talentiranima, pogotvo na samom terenu

Treće zeleno - vidi se da neznaš mrve o sportu. Igrači nikada nisu glavni (WTF?!), treneri se trebaju odnostiti prema zvijezdama i tretirati ih kao i ostale suigrače. Ne dere se samo taj trener na njega već i na ostale suigrače (ali odakle se trener drznuo da se na njega izdere!) u svakom sportu, to je jedini način da te oni "čuju". Šta ti misliš da Mourinho tretira C Ronalda posebno? Ma kita, reži mi glavu ako je tako.

Četvrto zeleno - nikada neće doseći veličinu jednog MJ-a ili Kobea ili Magica Johnsona, nikada, jer neideš ti u HoF samo zbog svog košarkaškog talenta, već zbog doprinosa košarki kao sportu uopće, generalno, a ne samo "odrađivanjem posla", jer to je jedino sad njemu. Ma bahata razmažena "superzvijezda"

Vidiš da ti često pišem da krivo shvaćaš i zato pošto KRIVO SHVAĆAŠ molim te da se dalje ne sramotiš sa svojim stupidnim komentarima, za tvoje dobro ti to govorim

edit-patch je super rekao, pitanje hoće tako igrati u 30-oj,  dajem ruku da neće imati 15 ppg, on igra sada na sirovu snagu, a i malo reć za njega da je škrt za loptu. A i uvjeren sam da on nakon što  trener tijekom timeouta objašnjava taktiku on to zaboravi sve što je rekao trener i igra svoju glupu igru čim zasvira sirena za nastavak igre Vidii Kobea u 32-oj rastura, najbolji igrač na planeti.

Btw pogledajte ljudi što je Crni nakrkao baljezgarija i idiotarija, neću ni komentirat {#}

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.12.2010 0:44 (Kora).
15 godina
protjeran
Nba 2k11

Loooooool vidite ovu BUGČINU, 7 personal fouls! To neka nova pravila..........ovaj kaže komentator za Blakea Girffina and he is fouled out, on nastavlja igrati i ponovno napravi prekršaj ovaj isto kaže i on ponovno nastavlja igrati! hahah koji fail

Btw eto igrao sam za Rookiese i moram reći da su to najkretenskiji suigrači s kojima sam ikad igrao.......nisu ni za europu koliko su loši, btw imali smo 15 prekršaja samo u zadnjoj četvrtini, tj moji kretenski suigrači su nonstop pravili prekršaje

TEŠKI FAIL TEŠKI FAIL
Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina
Kora kaže...

Prvo zeleno - nisam misliio na klub, nego izbor kojim je krenuo u karijeri, tj sam je sebe zapravo svojim ponašanjem okarakterizirao kao "bad boy" "bully" i sl. Pogledaj Kobea, pogledaj Michaela prije,  samo istinske superzvijezde mogu biti omiljeni svima, omiljen publici, suigračima, treneru dok je LeBron samo svojoj mami omiljen.

samo u tvojoj glavi je bad boy, i stalno ponavljaš to da je samo svojoj mami omiljen, time zvučiš kao jadni hater

omiljen svima? uvijek će biti hatera na forumima

Kora kaže...

Drugo zeleno - i opet krivo shvaćaš, pod tim sam mislio da se ne odnosi prema inferiornim igračima na način kakav treba. Iskorištava svoj talent na taj način da se ruga onima manje talentiranima, pogotvo na samom terenu

kakve veze ruganje ima sa iskorištavanjem talenta? On talenat iskorištava jako dobro, ovdje možda se može pričati o iskorištavanju položaja kao vođa ekipe, a ne talenta..

Kora kaže...

Treće zeleno - vidi se da neznaš mrve o sportu. Igrači nikada nisu glavni (WTF?!), treneri se trebaju odnostiti prema zvijezdama i tretirati ih kao i ostale suigrače. Ne dere se samo taj trener na njega već i na ostale suigrače (ali odakle se trener drznuo da se na njega izdere!) u svakom sportu, to je jedini način da te oni "čuju". Šta ti misliš da Mourinho tretira C Ronalda posebno? Ma kita, reži mi glavu ako je tako.

lol na ovo da neznam ništa o sportu, uvreda valjda u nedostatku argumenata, jadan pokušaj spuštanja

managment karaktera igrača i njihovih statusa u ligi i medijima je jedan vrlo važan dio trenerskog posla, ako ti to ne shvaćaš, nemamo o čemu pričati ovdje

ovo o čemu ti pričaš je nešto općenito, primjenjivo na mlađe uzraste natjecanja

i ako misliš da je deranje jedini način da te netko čuje, neznam šta bi ti rekao stvarno

ima puno dobrih načina da se uspostavi autoritet i zajedništvo u ekipi, deranjem ćeš samo antagonizirati nekoga, bio zvijezda ili ne

Kora kaže...

Četvrto zeleno - nikada neće doseći veličinu jednog MJ-a ili Kobea ili Magica Johnsona, nikada, jer neideš ti u HoF samo zbog svog košarkaškog talenta, već zbog doprinosa košarki kao sportu uopće, generalno, a ne samo "odrađivanjem posla", jer to je jedino sad njemu. Ma bahata razmažena "superzvijezda"

opet pljuvanje u istinskom forum haterskom stilu...tebi se valjda ne sviđa njegova faca ili nešto, ne vidim drugog razloga ovakvoj mržnji

pogledaj Jordanovih prvih par sezona, kako je on igrao, i koliko je dodavao loptu pa se javi sa mišljenjem

Kora kaže...

Vidiš da ti često pišem da krivo shvaćaš i zato pošto KRIVO SHVAĆAŠ molim te da se dalje ne sramotiš sa svojim stupidnim komentarima, za tvoje dobro ti to govorim

stupidno je jedino tvoje izražavanje u ovoj temi

krivo shvaćam.....lol....pa svaka druga rečenica ti je "samo ga njegova mama voli", šta tu imam krivo shvatiti?

a ovo "za moje dobro" je klasična prijetnja ili šta?

Kora kaže...

edit-patch je super rekao, pitanje hoće tako igrati u 30-oj,  dajem ruku da neće imati 15 ppg, on igra sada na sirovu snagu, a i malo reć za njega da je škrt za loptu. A i uvjeren sam da on nakon što  trener tijekom timeouta objašnjava taktiku on to zaboravi sve što je rekao trener i igra svoju glupu igru čim zasvira sirena za nastavak igre Vidii Kobea u 32-oj rastura, najbolji igrač na planeti.

za koga nije pitanje hoće li moći igrati na istoj razini u kasnijim godinama?

uvjeren si da zaboravi taktiku? "stupidan" komentar stvarno

mislim da si ti ovdje onaj koji krivo shvaća dosta stvari, valjda zaslijepljen iracionalnom mržnjom jednog igrača, pa pokušavaš "navući" argumente u tome smijeru

14 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Isuse ti si stvarno zaluđen kad tvrdiš da je James bolji igrač od Bryanta. I što je još gore, tvrdiš da je bolji obrambeni igrač i da je manje škrt. James nije vođa, čovjek nema šut, igra mu se svodi na fizikalije, mozga u igri gotovo da nema i nije u stanju igrati ako sve lopte ne idu na njega. Bryant, s druge strane, jest vođa, ima šut, fizikalno je također izvrstan, često igra jako pametno i još od doba igre s O'Nealom zna funkcionirati sa drugim zvijezdama u momčadi. Fulao je dva odlučujuća šuta u zadnja dva mjeseca a u karijeri ih je zabio tisuću, on je baš poznat kao izvrstan clutch igrač, nešto u čemu se James tek treba dokazati.

Još od doba najboljih godina Cartera, Mcgradya, Piercea, Iversona i ostalih, Bryanta se uspoređuje sa ostalim SG-ovima u lizi. Tada je bio uvjerljvo bolji od ostalih, i jedini je koji danas, nakon svih tih godina, igra na istoj takvoj (neki bi rekli i višoj) razini. Kažem, ako James dosta podigne razinu igre, ako počne primjećivati kako se odvija taktika na terenu i ako nauči voditi momčad, i ako tu razinu održi sljedećih 10 godina, možemo govoriti o tome da je James bolji od Kobea, do onda, svaka takva usporedba je u najmanju ruku smiješna.

daj pogledaj jednu utakmicu miamija molim te, ti sve gledas po ovim sazetcima kako on zakucava pa mislis da je to tako. Znam o cemu pricam, lebron je trenutacno bolji od kobea.

KOBE da nema saigrace on nemoze nista! kakav je to igrac? trebaju mu all star igraci. Dovoljan je dokaz kad je u playoff 2007 lebron james preokrenuo skor 0-2 protiv pistonsa na 4-2...to kobe ni u snu nebi uspio. Znaci ako lebron igra na misice to znaci da nemoze nit nesmije biti bolji od kobea? daj se pokrij s dekom.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
crni16 kaže...

KOBE da nema saigrace on nemoze nista! kakav je to igrac? trebaju mu all star igraci. Dovoljan je dokaz kad je u playoff 2007 lebron james preokrenuo skor 0-2 protiv pistonsa na 4-2...to kobe ni u snu nebi uspio. Znaci ako lebron igra na misice to znaci da nemoze nit nesmije biti bolji od kobea? daj se pokrij s dekom.

LeBronu ne trebaju all-star igrači kako bi osvojio prsten nego je otišao u Miami tek tako.

James je u Clevelandu imao dobro posloženu momčad,da to nije istina ne bi imali tako dobar score u sezoni.

Kakvih sve gluposti neću pročitati to je čudo.Da Jamesu ne trebaju dobri suigrači  ne bi otišao u Miami,ali pitanje je da li će i tamo osvojiti naslov jer je ROĐENI GUBITNIK za razliku od nekog drugog.

Pogledaj seriju protiv Bostona prošle godine i sve će ti biti jasno,lik se predao.

Već je tada vjerovatno donio odluku da neće igrati u Clevelandu iduće sezone.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.12.2010 11:02 (patch123).
15 godina
protjeran
Nba 2k11
Ne mrzim ja nikoga, mrznja je preteska rijec, samo govorim cinjenice koje rijetki poput tebe nevide. Nista ja stalno ne ponavljam a ono nije bila prijetnja vec pod ovim "za tvoje dobro" sam mislio da je tvoje dobro ne-sramocenje. Vidim ponovno nastavljas sa svojim idiotarijama i sramocenjem, evo savjet: kad ga toliko obozavas idi ga poljubi znas gdje, zapravo mislim da ti nebi ni dao LOL Da je on prava igracina nebi napustio suigrace i tako im pljunuo u lice, tj pokazao koliko ima povjerenja u njih. Kad njega u finalu konferencije zaustave starci to ti sve govori LOL. Gledao sam otprilike pola Miamijevih tekmi ove sezone, pa to su bile sve tekme da ti dodje da se ispovracas. On i dalje misli da je centar svijeta, cak je i Wadeu zasrao statistiku, vidis da je zapravo im bilo i bolje bez njega.
Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.12.2010 15:37 (Kora).

0 1 hvala 0
17 godina
Kora kaže...
Ne mrzim ja nikoga, mrznja je preteska rijec, samo govorim cinjenice koje rijetki poput tebe nevide.

činjenica je da ga samo majka voli... činjenica dakle...aha..

Kora kaže...
Nista ja stalno ne ponavljam a ono nije bila prijetnja vec pod ovim "za tvoje dobro" sam mislio da je tvoje dobro ne-sramocenje. Vidim ponovno nastavljas sa svojim idiotarijama i sramocenjem, evo savjet: kad ga toliko obozavas idi ga poljubi znas gdje, zapravo mislim da ti nebi ni dao LOL

ponavljaš, klasični player bashing, i to jednog od najboljih igrača

Kora kaže...Vidim ponovno nastavljas sa svojim idiotarijama i sramocenjem,

objasni kako se sramotim..

time što lupam glupe pretpostavke o karakteru nekog igrača, navodim svoje mišljenje kao činjenicu, objašnjavam drugima kako se "ne razumiju  u sport" a samo neke općenite osnove znam...oh čekaj to ti radiš

Kora kaže...
evo savjet: kad ga toliko obozavas idi ga poljubi znas gdje, zapravo mislim da ti nebi ni dao LOL

divan zaključak einsteine, ja ga ne obožaavam niti mrzim, samo puno objektivnije promatram neke stvari od hatera, gledajući kako će se neki potezi odraziti na ukupnu karijeru

a ova rečenica dovoljno govori o tebi, i za kakvu si razinu rasprave sposoban

Kora kaže...
 Da je on prava igracina nebi napustio suigrace i tako im pljunuo u lice, tj pokazao koliko ima povjerenja u njih. Kad njega u finalu konferencije zaustave starci to ti sve govori LOL. Gledao sam otprilike pola Miamijevih tekmi ove sezone, pa to su bile sve tekme da ti dodje da se ispovracas. On i dalje misli da je centar svijeta, cak je i Wadeu zasrao statistiku, vidis da je zapravo im bilo i bolje bez njega.

opet neko idijotsko subjektivno mišljenje koje prezentiraš kao činjenicu

slušaj ovako, kad budeš bio sposoban za neku argumentiranu raspravu, bit ću tu

ali ove gluposti što pišeš su ispod svake normalne razine, proglašavanje nekoga glupim ako se ne slaže s tobom je izrazito djetinjasto, a i stil pisanja ti je na razini osnovne škole, zato over and out s tobom

ON TOPIC:  odigrao skoro cijelu prvu sezonu My player moda (u playoffu upravo), dosta dobrih sitnih promjena su napravili, iako inteligencija suigrača i dalje nije baš dobra

igra je nekako tečnija štajaznam, a i plus je što sam uspio upasti odmah u NBA lol, u 2k10 sam glitchao, pa zaglavio cijelu karijeru u D-ligi

14 godina
neaktivan
Nba 2k11

da li bilo tko zna u cemu je problem?!

Prije 2 mjeseca kad sam kupio igricu poceo sam igrati s My Player, sve ok birali su me kingsi i igrao sam za njih nekih 10-11 utakmica, al uopce nisam dobivao prilike, zatrazio sam trade i trejdali su me u Cleveland, tamo sam igrao u prvoj petorci i sve ok, odigram 2-3 utakmice. I sad zavrsim utakmicu, i sprema mi se igra i samo se iskljuci cijeli 2k11 i zatvori se. Sad nakon 2 mjeseca isti problem, igrao sam za netse i trejdali su me u sunse, nakon 3-4 utakmice mi tak izlazi dok mi se automatski sprema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Player bashing, hater, over and out, haters gonna hate, i suppose...............ljudi da ovo nije LeBronova mama ili supruga koja nije do kraja naučila hrvatski? Aaaa zato ga tako obožavano brani.......ahaaaaa{#}

(btw piše se "idiotsko", a ne "idijotsko"{#})

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.12.2010 16:53 (Kora).
17 godina
Kora kaže...

Player bashing, hater, over and out, haters gonna hate, i suppose...............ljudi da ovo nije LeBronova mama ili supruga koja nije do kraja naučila hrvatski? Aaaa zato ga tako obožavano brani.......ahaaaaa{#}

nemaš nikakvih argumenata pa se spuštaš na razinu prvih razreda osnovne vidim, pre pre jadno i nezrelo..

ali... kako sam već ranije napisao, bolje ni ne očekujem od tebe

i ako nisi razumio te pojmove upiši ih u google

idijotsko ili idiotsko, kako god da se piše, savršeno opisuje tvoje izražavanje

crni16 kaže...

da li bilo tko zna u cemu je problem?!

nisam imao takvih problema u ovogodišnjoj verziji, ali u 2k10 sam svakih nekoliko dana radio kopiju save game-a, upravo zbog toga problema

ljudi su gubili i cijele odigrane sezone tako

15 godina
protjeran
Kora kaže...

nemaš nikakvih argumenata pa se spuštaš na razinu prvih razreda osnovne vidim, pre pre jadno i nezrelo..

ali... kako sam već ranije napisao, bolje ni ne očekujem od tebe

i ako nisi razumio te pojmove upiši ih u google

idijotsko ili idiotsko, kako god da se piše, savršeno opisuje tvoje izražavanje

Slika govori  za sve što si ovdje napisao.......

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Nba 2k11

A rasprave pari da gledam recap na jubitou takvi flame warrovi su i tamo. LeBronova jedina greska je nacin na koji je napustio Clevland, Kobe (koliko god ga mrzija) je najbolji tenutno a nesumljam da ce LeBron to postat, Jordan je na pocetku svoje karijere vise napada kos, a kad je ostarija je sutira sve bolje i bolje nevidim zasto LeBron nebi mogao isto. Momak zna igrat i sigurno ga nebi pratili jos u srednjoj skoli da nije neki *ebeni talent. A to sta je osao u Miami, pa gdje je problem ? Shaq seli svake godine nebili osvojia prvenstvo (dabogda na kraju ima vise prstena nego Kobe :) ).

On topic:

Nego napravija sam novog my playera, SG i draftali me Hornetsi, 3 - 14 nam je score bija i prebacijo sam se u Miami :). Pa oni su bogovi, Wade ulazi pod kos bez problema sutira isto tako, LeBron zvijerka, Bosh/Haslem/Ilgauskas svi odlicni pod kosom i u obrani. U pocetku sam mislija da igram na Pro, ali ne jos uvijek na HoF. Napokon momcad gdje nemoram sve sam radit i gdje ne gubimo vec 20 razlike do druge cetvrtine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice